Är jag gravid ???

Ja jag måste bara göra som Ida och slänga upp min historia om hur jag fick veta att jag och Kim väntade barn ! :)



Jo,detta va i början av November månad och jag levde på precis som vanligt.Jobbade,träffade vänner,gick på krogen osv. Så va det en dag då jag skulle duscha och ställde mig i duschen och råkade komma åt ena bröstvårtan med duschslangen (fråga mig inte hur jag gjorde det ) ;) men fick otroligt ont och kände att sån smärta ska man väl inte få av den där lilla "tuchen"...
Men tänkte inte mer på det utan släppte det ganska fort.. (detta va perioden då jag gick och vänta på mensen med),trodde bara jag va lite extra känslig.

Hur som helst.. Jag åt P-piller under hela perioden och misstänkte allra minst en graviditet,hur glad jag än är idag att jag ska bli mamma så va det inget jag och min sambo planerade. Men den 10 november så hade mensen inte kommit och jag började smått misstänka att det va nåt som inte stämde.. Grät lättare,mådde lite illa,humöret svaja upp och ner,ja ni flesta vet hur man kan bete sig ;)

Så jag bestämde mig för att åka till apoteket en kväll innan jag skulle hem till mamma på middag och köpa ett graviditetest och bara få klart för mig att det inte va så att jag vänta bebis. Stötte självklart på min moster på apoteket och hon undrade ju självklart va jag gjorde där så försökte snyggt slingra mig ur att jag va lite smått förkyld haha.. Så fick köpt det och åkte hem till mamma.
Nämde ingenting för varken henne eller lillsyrran utan gick lugnt och sansat in på toa...5 min efteråt slet jag upp dörren och började storböla-jag menar verkligen grina som en litet barn som inte får den vill ! Jag va rädd,förvirrad och förstod inte att det va sant.."Men,men p-piller",mummlade jag hela tiden och mamma kom farandes och undrade vad jag höll på med och syrran likaså...
Jag sa inget utan visade testet och mamma började skutta av lycka och gråta och va helt till sig. "Jag ska bli mormor" skrek hon...Men hallå,jag då ? Här står jag vilsen och du hoppar runt ?! Hur som helst hann att svälja nyheten att jag faktiskt snart har ett litet liv inom mig.

Kom hem senare på kvällen och mötte min pojkvän med blicken "vi behöver prata". Vi satte oss ner i soffan och det tog inte lång stund innan jag började grina igen (vet inte va jag hade för känsla riktigt...)

Så kom det " älskling vi är med barn" och pojkvännen " Jaha...Eller va SA DU ?" Och jag nickade och sa igen "jag är gravid". Chocken hade redan slagit honom men sen så kom det största leendet jag nånsin hade sett på honom och han kramade om mig och frågade om det va sant. Och jag bara nickade och började själv småle lite. Jag visste att han älskade mig men att han skulle bli såhär glad hade jag ingen aning om så jag fick en sån underbart lycklig känsla inom mig och förstod att vi skulle gå från 2
 till 3 :)
Vi sa iof att vi skulle sätta oss ner och tänka över hur vi skulle göra..Va skulle vara bäst för oss och barnet självklart,men dagen efter så fick jag mess av honom och han skrev " älskling jag vet vad jag vill nu och jag vill bli pappa".


Jag,Kim och våran lille/a älskling !

Här är vi 6 månader senare och förbereder oss på vad som komma skall om 3 månader :) Är så lycklig !!

Puss och kraaam

Ledig dag ?!

Ja som jag sa tidigare i mitt andra inlägg så jobbade jag en del i helgen... Och hade min "lediga dag" idag...
När jag säger att jag är ledig så menar jag aldrig ledig.

Finns alltid massor att göra. Antingen har jag bokat in massa klippningar eller så ska jag träffa vänner och flänger runt i bilen eller så blir det storstädning/storhandling. Ja som sagt en del att göra ändå. :/ Så nu har jag inte en ledig dag på schemat försen söndag den 11 april så ska jobba varje dag fram tills dess... Men det behövs när man varit på semster obetald,ohh ja !


Annars rullar allt på hyfsat.. Läntar som en galning efter våran bebis nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Du sparkar och slår hela dagarna och jag känner verkligen av dig ( svårt att förklara men ni som är/har varit gravida vet vad jag pratar om ) ♥
Har fortfarande svårt att förstå ibland att jag ska bli mamma... Det "namnet" har alltid betytt så mycket för mig och snart är det min egna tur.
Ska uppfostra ett litet liv som ska växa upp och bli en självständig och god medborgare. HUr gör man ??? Ja det är en del som snurrar ibland där uppe i huvudet men jag tror så länge jag och Kim spelar i samma lag så kommer det gå hur bra som helst. Inget köra över varandra eller säga tvärtom utan hela tiden stå på samma sida ! Det är nog nåt utav det viktigaste... Sen förhoppningsvis kommer en del så småningom. Och om nån vecka så börjar föräldrargruppen som vi ska gå i och lära oss allt möjligt så man kan vara något förbered. :)


Är fortfarande lite smått oroad hur Kim ser på saker och ting för han säger inte så mycket,men antar att jag bara ska vänta ut och ge honom lite tid att själv känna efter ? Eller ? :/


Ska jobba imon 05-14 så ska krypa ner i sängen nu. Ha det bäst !


Helgen

Helgen har varit stressad och mycket jobb...

Fre : 15-00.30

Lördag : 15-00.30

Söndag : 14-20

Alltså bara massa jobb. Fick jobba själv i köket i lördags och vi hade så mycket att göra... Fick en beställning på 43 menyer som skulle vara klara till kl : 19.15 och det va liksom inte det som brukar vara typ "43 big mac menyer" utan detta va hur blandat som helst..
Ca 16 "happy meal" 8 "mcfeast meny"  OSV.
Harre säger jag bara..MAn hamnade ju efter en del med stägningsrutinerna så fick stressa massor mot slutet och sprang gjorde jag och lyckades slå i magen ett antal ggr... Får allt lugna ner mig. Har nån prestationsångest som jag måste släppa nu när jag väntar barn i magen,som dessutom bara blir större och tungre...

Hur som helst är ledig imorgon och då ska jag sova ut otroligt länge och sen träffa Steffi och klippa lite :) sen vidare och hjälpa fler med att bli snygga i håret :)


Nä måste kila och snygga till mig för att sen åka till jobbet !

Ha det kalas... Puss A


Fotografering :)

Nu va det klart allesammans ! Imorgon kommer hela annonsen på lägenheten upp på "hemnet.se" och ni får gärna kika in hur lyan ser ut just nu.Får söka område Mölndal,2:a,ca 53 kvm mm så hittar ni nog....
Tragiskt att vi måste flytta härifrån när det är så sjukt fiiint,men ska göra mitt bästa för att få det vackert i den nya lägenheten med ;)

Jättefina bilder blev det iaf och ska bli jätteskoj att se hur allt blir ihop som en internet-annons. Kommer även i GP på måndag (29:e) och sen Mölndalsposten den 7:e April :) Oh såå skoj !!


Har även träffat kära Fiia idag och kämpat med hennes hår.. Vill ju ha förlängning som hon tjötat håll i huvudet på oss alla om,och äntligen blev det gjort idag :) Som jag såg det verkade hon väldigt nöjd. Fast är alltid lite jobb med hårförlängning. Kul att få hjälpa till,speciellt vännerna :)






Idag går jag in i vecka 26 !

Nu är det bara 14 hela veckor kvar tills du kommer min lilla skrutt. Både jag och din pappa längtar otroligt mycket efter dig men först ska vi flytta så du kan få ett eget större rum när du blir äldre :)  Vill bara hålla om dig,mysa,lukta på dig och visa upp dig för allt och alla och känna mig stolt att du finns !! ♥
Ses snart. Älskar dig /Mamma


(Bild från Natusanrekalm)


Ha en mysig torsdag gott folk ! Puss




Tisdag är 2:a dagen i veckan....

Stämmer gott folk !


Jobbat som vanligt idag och vidare till Mcd för att hämta lite kartonger som behövs nu när vi ska börja smått packa. Idag blir det bara vitrinskåpet som åker ner eftersom hon den där styleist-experterten inte tyckte det va bra att ha uppe till foto och visningarna så bort med det :)

Hoppas processen skyndar på så vi kan få flytta....jaja jag vet tjöta !!! ;)

Va på kalas igår och firade Elice som är gbg på besök. Hon fyller inte förrsen 5 April men då är hon ju hemma i Oslo igen :( Usch att du måste vara så långt ifrån mig.
Lite "Jimmy Jansson" och jag minns allt vi gjort tillsammans och då känns det bättre tills vi ses nästa gång ;)


Har tänkt på en sak. Början av April är massa födelsedagar :)
Fia-4:e
Elice-5:e
Steffi-7:e

Oj,oj,oj harre va det händer grejer :D Men alltid kul med kalas och party ! Trots att man är tyngre och nykter :P


Sen tänkte jag på en annan sak också.... Den 5:e April har jag och Kim varit tillsammans i 1 år och 10 månader.
Vart har tiden tagit vägen..Va fort allt går och snart är vi en till i familjen :) ♥
Minns fortfarande första samtalet jag fick från dig strax innan jag flyttade till Barcelona i Februari 2008,haha sikken dåre jag tyckte du va och undrade bestämt vem du fått mitt nummer av..."din bror" svarade du då. Sen stötte jag ju faktiskt på dig titt som tett lite överallt med men kvällen på ängen uppe i högsbo i Maj 2008 så föll jag...Ja så enkelt va det.... Eller inte,haha !
 Han fick då kämpa för att ens få en öl med mig. Ja just det..Svårflörtad dam ;)
Några träffar och sen hände det där som hände ♥2008/06/06♥  och du fanns vid min sida HELA tiden och höll min hand och har inte släppt tagen ännu.
Älskar dig oerhört mycket.
Vi för alltid.




// A

Puuufff...

Känner inte för att dela med mig speciellt mycket...


Mår sådär...
Börjat jobba intensivt igen och ska absolut försöka ta det lugnt för mitt barn och min kropps skull men så ligger tanken i huvudet hela tiden... " mammaledighet...inte jobba....fattig..." så vill verkligen få ihop så mycket pengar det bara går fram till förlossningen..
Pratade med försökringskassan för nån dag sen och då fick jag veta rakt av att dom går tillbaks och räknar ut "föräldrarpenningen" genom att gå tillbaks 6 månader innan beräknad förlossning...Jo tack skoj,borta hela februari i Thai och sjukskriven halva mars....grattis till mig. Bra jobbat...Som sagt segt...
Men ska lyssna mer på min kropp nu och speicellt på lilla mage,trots allt innehållet i den som är absolut viktigast !!

Imorgon kommer en homestyleist hem till oss och ska tipsa vad vi kan göra för att få så bra bilder till broshyren som ska ut till grannskapet och även bilderna som ska ut på hemnet.se :) Så vi får sålt lägenheten och kan flytta.

Hoppas eran helg har varit bra :)

Är det sant ?


Ja det undrar jag med...Va hände där liksom... ?

Jobbade igår frukost på hotellet...Fick höra av en ivrig Morgan att Mats Sundin va på besök i Gbg och bodde hos oss !!! What ?? Ohh fan va nice (eftersom jag är lite kär i hockey så är det ju himlans skoj !)
Iaf..Han skulle haft roomservice från början men hade tydligen ångrat sig och ville komma ner och äta och nervös som jag va intalade jag mig själv att inte ens titta på honom när han kommer ner utan jobba på som vanligt..Vara lite nonchalant sådär ;)

Gick ju sådär bra.... Det första han gjorde när han kom ner va att ta frukost vid flingorna och där stod jag och grejade,så när jag insåg att han va på gång så gick jag...haha så löjligt :P
Sen va det dags igen...Stod och plocka disk precis vid buffèbordet och där va han igen !! Och helt plötsligt tittar han på mig och säger : "hej"

Jag svara-"hejsan"

Sundin-"vilken otroligt fin och god frukost ni har"

Jag- "Nämen tack så mycket..Hoppas det smakar" (så ler jag stort...)

Sundin- "Det tror jag allt..eller hoppas det...eller vaddå skulle den inte det ?" (Så ser han lite fundersam ut) 

Jag- "Jo absolut,jag har själv smakat och tycker om allt" (ler sjukt stort..skrattar t.o.m.)

Sundin- " Jaha....va bra..." (ler lite smått och förtsätter plocka mat)

Jag springer därifrån i panik in till Anna i diskrummet och berättar allt...

Asså va är de för fel på mig ?! haha "jo absolut har själv smakat blablabla...vem svarar så ???
Jaja hur som helst så är jag otroligt nöjd att vi fick en sådan komplimang av just Mats Sundin för tänk ändå hur många hotell han har bott på genom åren...Harre ja,så status på den ! ;)
Vågade dock inte fråga efter en autograf,fegis jag vet...



Sundin-NHL-Toronto

Efter det ena jobbet igår va det dags för det andra....Började på Mcd kl 12.00 och jobbade till 19.30 alltså körde jag 12-tim pass igår..Just det skoj verkligen ! Va helt slut... Men ville ändå träffa Elice så åkte hem till henne sen bestämde vi oss för att bowla lite och åkte tillsammans med hennes föräldrar och gjorde det :) Kul som tusan och jag vann ;) Mohahaha...

Uppe med tuppen och ska ta mig en dusch sen iväg och jobba på Mcd igen 12-21.. :D


Ha en underbar helg ! Puss A








Mars 2010 :)


Tycker om er :) ♥


 
Jag och steff-Sätila 2009♥Fia och jag-17/7 2009♥Tinki och jag 2010♥ Mamma och jag-Thailand 2010♥

Bror♥Syster♥Familjen♥Alla andra underbara vänner♥

Konstigt nog får jag inte upp en enda bild på mig och kim....får ordna detta ! :(

Kan se rätt okej ut gravid ändå :P



Magen 18/3-2010



:)


Flicka ?!

Hej allesammans !

Igår va jag på tjejmiddag och min kära moster tillsammans med mamma och deras barndomsvänner :) Dom åt räkor och olika ostar och drack vin. Själv fick jag  en helig panpizza och sodavatten :) Va så gott ! Åt lite baguetter med ost med,mums !

Iaf...
Senare under kvällen då damerna fått i sig lite vin tog moster fram en kedja med en stjärnformad diamant på som hon började prata med och fick fram ett "Ja" som visades när diamanten började göra ringar i luften... ? "Whaaaat ?" tänkte jag,moster rörde inte ens armen ??? :/ Skrämmande....Och diamanten visade även ett "Nej" genom att göra en rak linje i luften fram och tillbaka... Så sjukt overkliget men fräckt va det...

Varje gång Annika (moster) sa "Tack" så stannade den :O haha jag har lite svårt för det där men fan det va riktigt fräckt !
Så Annika la diamanten på min handled,precis där jag har mina 3 små stjärnor (tatueringen alltså) och lyfte upp den nån cm och väntade...Helt plötsligt började den snurra runt,runt,runt en STOR ring,vi pratar alltså en STOR ring,harre va den va igång...
Va så sjuk...Sen tog hon även diamanten och lät den bara hänga och frågade "Kommer Alexandra få en pojke" och efter en liten stund började den göra den där raka linjen som betyder "Nej"...Haha såååå sjukt !



Så tydligen allihopa så ska jag och Kim få en liten prinsessa :D haha nu är det bara att vänta och se vad som komma skall !  Jag blir ju överlyckligt vad det är blir !!! ♥


Men ville ändå berätta för er... :)

Ha en kanon onsdag ! Puss // A


Så är det bara !

Fia ringde och väckte mig idag :) Inte ofta det händer men oj,oj,oj idag va hon uppe innan mig ! :D

Just nu känner jag bara för att berätta att allt går ganska bra. Känns så iaf :)

Ikväll kommer mäklarn och ska värdesätta lägenheten och förhoppningsvis lägga ut den på internet så vi kan börja boka visningar...
Jag mår jättebra som gravid i 24 veckan..Inget mer illamående eller "spyande".
Allt rullar på fint mellan mig och Kim,vi myser mycket på kvällarna då vi är hemma samtidigt och man känner sig nykär lite då och då...Vilket är viktigt i ett förhållande !
Och snart får vi flyttat till större och nytt och får en ny fräsch start :D

Oh ja just nu känns det superbra och jag är lycklig !

Så då har jag fått ur mig detta :P

Ha en underbar solig Måndag så ska jag ta tag i städandet !

Kramar A


Miss Morgonpigg !

Vaknade ganska tidigt ímorse..Kim skulle iväg och extrajobba lite och jag kunde inte somna om eftersom han låter och solen siktade rakt in i sovrummet :P
Fast ändå rätt skönt att vara uppe.

Åt lite frukost och fick sen för mig att börja måla första ronden i köket. Alla luckor,lister och områderna runt luckorna ska målas och bli vitare :) Så blev klar med det för ca 30 min sen och ska låta det torka sen ger vi oss på det igen. Känns kul och bra att man får hjälpa till här hemma med det typiska "mans-jobbet" ;) Stolt 'är jag iaf ! :D
Lägenheten måste ju vara i sitt bästa skick nu när vi ska sälja,allt för att få så bra peng som möjligt ;)


Sitter just nu och nynnar till Whitney Houstons "I will always love you" sååååå sjukt bra..Har älskad den sen jag hörde den på pogrammet "Sikta mot stjärnorna" (som sändes i tv 4 för typ 100 år sen haha ) och funderar på att det faktiskt bara är 4 månader kvar tills jag och Kim blir föräldrar...Mamma och pappa liksom...Harre va det går fort. Känns fortfarande som igår när jag betättade för honom om det. Minns blicken och känslan :) Helt underbart ! ♥



Skrutten V. 22+1


4 kilo plus såg jag på vågen denna månaden,jösses... Men vet ju att det kommer mera så bara att förbereda sig ;)



Ska fortsätta lyssna på min smör musik nu och snart börja måla igen !

Massa kramar !!


Alexandra....

OM JUST DIG

Namn: Alexandra Palm
Född: 22 Maj
Bor: Mölndal,Gbg
Smeknamn: Alex,pinglan..
Familj: Mamma,bror,syster. Sambon Kim och snart våran lilla skrutt som kommer i Juli :)
Jobb: Utbildad frisörska men jobbar just nu som frukostvärdinna på hotell och extra på Mcd. 

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

Saknat någon: Ja
Ångrat något: Nej
Ljugit: Nej
Svikit någon: Hoppas jag verkligen inte..
Känt dig sämst: Händer lite då och då..
Gråtit: OH ja !
Skrattat: Absolut !
Varit sjuk: Ja
Varit utomlands: Japp,kom hem från Thailand den 22 feb.
Träffat någon som du chattat med på datorn: Vännerna såklart.
Kysst någon: Ja,Kim :)
Hoppat hopprep: Nej tyvärr...

KÄNSLOR

Gråter du ofta: Nu under graviditeten händer det lite VÄL ofta ;)
Skrattar du ofta: Ja det tycker jag.
Hur känner du dig just nu: Trött men glad.
Hur har du mått den senaste tiden: Förvirrande men bra. 
Har du funderat på självmord:
Absolut INTE.
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Ja,det har väl alla ?
Blir du lätt förälskad: Nej. 
Är du kär i kärleken:
Nej men i Kim. 
Tror du på ett för alltid:
Ja men det krävs jobb.
Är du förälskad just nu: Jaaaa !!
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: 1
Har du blivit sårad av kärleken: Ja.
Har du blivit lycklig av kärleken: Ja då.

UTSEENDET PÅ DIG

Brunett eller blondin: Blondin
Ögonfärg: Blåååå
Långt eller kort hår: Mellankort
Stil: Det jag tycker om.
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker: Ibland.
Har någon sagt att du borde bli modell: Ja,fast mest när jag va ungre och mindre :P
Har du långa naglar: Nej,går inte på jobbet.
Sminkar du dig: Ja
Varför, är du inte vacker utan? Jo,det tycker jag. Men Känner mig fräschare med :)


Nu händer det grejjer ;)

Igår la vi ett bud på lägenheten i Flatås :) 
76kvm stor med 2 sovrum :)
Hoppas verkligen vi får den. Ligger just nu på topp i budgivningen så hoppas alla andra lägger sig :P
Kände nästan direkt när jag såg den på internet att det va nåt jag skulle fastna för. Kim tycker också om den men det är ju rena renoveringsprojektet så blir en del jobb...OM vi nu får den !! :D

Skulle det bli så,så blir det att packa för flytt för 6:e gången på 5 år för mig,herregud ! haha aldrig nöjd. Hus-pennygången-Barcelona-Ny lägenhet i pennygången-Hisingen-Mölndal....Och nu då kanske Flatås,jösses !! :) Men är ganska kul att fönya sig. Speciellt nu när lägenheten blir bådas :D

Så håller tummarna...


Denna morgonen har varit lite förvirrande....
Kims pappa Lelle ringer till Kim ca 05.50 imorse och frågar om Kim kan komma och hämta Lelle lite tidigare ( han ska köra hans far till stationen,Lelle ska nämnligen till Barcelona med jobbet) och Kim säger självklart "Ja". Då vaknar jag,upp på toa sen somnar om...Vaknar smått till igen då Kim har kommit upp ur sängen och tänder lampan i hallen....Suck !!! Sen kilar han....
Sen runt 08.00 tiden vaknar jag av att han kommer hem igen...? What ??
Då har hans chefs telefon dött så dom kan inte kommunicera vart Kim ska vara nu på morgonen så han får sitta hemma och vänta tills chefen hör av sig...Hjälp ! haha

Hur som helst,det jag ville komma till var....När jag vaknar ytteligare en gång,då har han gjort frukost på sängen till mig :) Sikken kille ;) Blev helt ställt...Inte ofta det händer så blev väldigt glad :) Och gott va det med.
Tack älskling ♥

Idag går jag in i V.24 ! Går så sjukt fort !!! Längtar !


Nä ska mysa vidare med min Tinki nu...



Puss


Go´morron

Vaknade hyfsat idag...Va väldigt länge sen jag sov till 09.30 :)
Springer ju fortfarande en del på nätterna...Antingen för toabesök eller för ryggen (upp och gå en stund)

Idag ska jag träffa Fia och Nadi en stund sen kl 17.00 ska vi på lägenhetsvisning i flatås och kolla på den enda lägenheten som jag tyckt om hittills i vår prisklass :) Hoppas Kim tycker likadant,för då kan vi ju äntligen flytta !!!
Skulle vara så skönt med en helt ny lägenhet som bara är våran och större än innan och precis så som vi vill ha den. Visst känner mig hemma här i mölndal men ändå inte. Kim köpte ju denna lägenheten själv för hans pengar och nånstans så har jag bara känt mig som en inneboende även om han har försökt så gott det går med att få mig att känna mig hemma !
Men nu blir det liksom annorlunda för nu köper vi nytt ihop och då kommer det kännas mycket bättre :)

Strax efter visningen ska vi på återbesök hos kiropraktorn som nästan "lagade" min rygg direkt. Känns otroligt mycket bättre efter första besöket då han knäckte hela mig inprincip haha så blir nog ännu bättre efter idag :)
Så kan nog börja jobba på måndag igen. Ser jag fram emot. Man blir ju galen av att bara gå hemma...

Imorgon får vi våran nya bil med :) Kim har sålt sin "Ferrari" som han gärna kallar den fast vi som sett den vet ju att det INTE är en "Ferrari" ;)
Så nu får vi en "Ford" combi,kul !

Har kvar min älskade Tinki här så ska ta mig en morgonpromenard med henne sen äta lite frukost !

Ha det bäst ! / Alexandra


Helgmys

Varit hos läkarn idag,jippi för det ! Sjukskrivning i 2 veckor till slutade det med...
 Känns ändå okej så jag kan bli helt återställd :)

Sen åkte jag till mamma en stund och umgicks lite med henne och fick med mig Tinki hem :D Inte sett henne på över 1 månad så det känns sååå mysigt att ha henne hemma några dagar :)

Klippt Anna (från fotbollen) idag med,trevligt va länge sen man träffade henne så det va skoj. Höra lite om Hawaii mm..


Hur som helst. Blir en lugn och mysig fredag..Kim har varit hemma idag med ledig ( Jour) så nu ska vi snart sätta på filmen "Avatar" som jag köpte i Thailand och köpa Mcdonalds mmm :P tjockisar !!
Får se om Oskar kommer förbi med,ville få klippt sig innan imorgon så får väl se om han hör av sig !

Sen är helgen smockad. Planer imorgon och på söndag ska jag klippa f.o.m 12.00,sen på kalas hos moster för kusin oscar fyller år sen äntligen hem till Petra och Torbjörn för att hämta massa bebygrejjor :D Toppenhelg !! :) Så nyfiken :D




Trevlig helg bitches !! ;)
Puss ♥


Solig Onsdag :D

Idag har varit en bra dag :)

Vaknade runt 8 tiden imorse och kunde inte somna om :P Så uppe tidigt va man också.. Åt lite frukost och log och drog mig lite på spikmattan jag fått låna av Steffi för att bli bättre i ryggen :) Kan ju alltid hoppas på det bästa !!

Runt 12 tiden åkte jag hem till Steffi och hängde lite innan Elsa kom och vi begav oss mot hisingen för att hämta upp Sandra och brummade vidare hem till Liv och Adam... Många namn i den meningen ;)
Va hos dom runt 13 tiden och vi satte genast igång "tjötet" haha stackars Adam som faktiskt slutade tidigt på jobbet idag och lyckades komma hem precis när vi satt fötterna i hallen så han fick stå ut med oss kvinnor och vårat tjaaat :) Lika bra att dom lär sig att dagarna kommer bli sånna längre fram då en del av oss kommer gå hemma och vara mammalediga :D
Trevligt va det iaf och vi stannade några timmar :) Mys !



Beställde våran blivande barnvagn idag med :) Ohh så nöjd..Den är verkligen jättefin och helt perfekt. Känns sjukt bra ! Så det kommer nångång på slutet av nästa vecka.

Va tycker ni ?!


Så nöjd :)


Vi fick även godkännande på lånansökan till ny lägenhet igår :)) Så nu kollar vi runt massor efter en större lägenhet närmare högsbo så vi inte bor så långt bort sen när lille skrutten kommer :)


Försatt trevlig kväll :D

Puss //A


Rena oturen...

Hej hej !

Är tyvärr inte så glad som annars idag. Jobbade på hotellet idag första gången på 4 veckor. Imorse när jag vaknade kände jag att nåt inte stämde.
Men kom upp ur sängen 04.00 och in på toa. Hann knappt över tröskeln ut innan jag kände att synen försvann och jag föll framåt och slog i marken.. Svimmade av helt enkelt... ?? Har aldrig gjort det vid nyktert tillstånd så blev väldigt rädd. Kom snabbt upp igen och in på toa för att spy upp mig själv :/ Då vaknade mannen och rusade upp och undrade vad som hände...Jag va ju inte tyst direkt.
Vilket fall,kom iväg till jobbet och mådde skit. Väl framme kom alla gammla dofter tillbaks som jag sluppit i över en månad och inte mådde jag bättre för det... En timme in på passet började jag grina som ett barn pga ryggen. fick ett sånt där panikslag och det kändes som om 100 knivslag satte sig i svanken.... :(

Inte alls kul...Tog smärtstillande tabletter som jag fått för ett bra tag sen som hjälpte sådär. Ska helst inte köra bil eller vara aktiv när man äter dom,men HALLÅ vad ska jag göra då ?!  Klarade av dagen bra men fick hoppa lunchen för va helt slut.


Ringde läkarn idag och fick råd att stanna hemma resten av veckan fram till Fredag då jag har tid hos honom... Och det jag fick höra då va " antagligen får vi sjukskriva dig på plats redan på fredag"
OHHHH JIPPI !!!!! KUL!!!!!! NOT!!!
Fan gick igenom detta i somras när jag va tvungen att sluta som frisörska och får gå igenom det igen. Inte alls roligt. Visste innan att sökande av havandehandspenning va nödvändigt men nu blir det sjukskrivning ist fram tills förlossningen :( Får ändå se det positivt. Måste ju bli bra så jag kan vara en hel mamma till sommarn. Jobbet på hotellet är för tugnt,det kände jag ganska tidigt in i graviditeten...

Hoppas på det bästa !

Vi va ju på ett ultraljud till den 24/2 och skrutten har växt så mkt och sprattlade och gjorde kullebyttor :)

Här är han/hon igen V.20+5 :)


Nu ska jag och Kim laga kycklingfilé,ris och beasås sen ringa och tjöta av mig med Steff :D

puss och kram

RSS 2.0