MEN ????

Kan fortfarande inte blogga med blandad tex eller lägga upp bilder... Så jäkla tråkigt ! Kommer släppa bloggandet tills detta löst sig... Hejsvej !!

VÅR

Åh så jäkla härligt !!! Jag tror stenhårt på att våren är här nu :) Solen skiner och vinden är hyfsat varm. Igår va det helt underbart ute. Gick en promenard och satte mig på en bänk och pratade med Steffi i tele i nästan 45 min. Så jäkla skönt. Hugo sov som en stock i vagnen. Ska vara sol hela veckan. Ja tack !! Underbart,så jag tar och välkomnar våren idag !' I söndag fyllde Hugo 8 hela månader :) Han är så himla stor nu !! Han kan : Sitta själv, Ställa sig upp med hjälp av soff,eller bordkanten, Krypa, Stå själv utan stöd i ca 5 sek,haha ! Dricka välling helt själv Vinka, Klappa händer, Dansar när han hör musik, Smaska :D Och lyssnar när mamma blir lite arg och säger nej ! Och allt annat som jag skrev om när han fyllde 7 månader. Så det går framåt hela tiden. Jag slår vad om att han går i Maj. Vågat men jag tror stenhårt på det !! Tyvärr har det hänt nåt med Blogg.se så jag kan inte lägga upp bilder,byta text,ändra texstorlek,mellanrum mellan raderna finns inte,ja ingenting helt enkelt. Hoppas detta försvinner snart så jag kan lägga upp lite vårbilder :) Kram på er så länge !

DIAGNOS - MIGRÄN

Ja då va det väl migrän som fattades hos mig sen är jag väl fullbordad ??

Eksem,allergier och migrän- Jajjemen !! Bättre kan det ju inte bli...

Usch,fan vad bitter jag är ! Har knappt haft huvudvärk i mina dar,och efter man fött barn ja då,då ska det komma. Jag är ju bara 23 år gammal snart ?!?!?! Jäkla skit !

Jaja inget att göra åt. Ringer värdcentralen idag och måste få tid hos en läkare. Den migränen jag åkt på är inte den roligaste. Illamående,kräkningar,yrsel,nedsatt syn,HUVUDVÄRK mm :(

Hoppas jag mår bättre senare så jag kan boxas ikväll !! :D

Nä ska fortsätta vara bitter såhär på morgonen denna finfina Onsdag !!

Ha det gott vänner...


OTUR

Måndag och jag har ont,ont,ont...
Spelade ju match igår igen och snacka om OTUR !!!!!
Vi mötte Jitex som ligger i Div.4. Tyckte vi spelade riktigt bra första halvlek och jag gjorde vårat första och enda mål,yeeeeaaahh !! :)
Ledde med 1-0 tills det var ca 2 min kvar då dom gjorde 2 MÅL PÅ 1 MINUT ??????

Va hände liksom ? Vi tappa det totalt och det kändes så jäkla bittert efter matchen då vi trodde på vinst,självklart !! Trots att det bara va en träningsmatch så känns det att förlora :/ Tycker även att stämningen innan match var väl sisådär från vårat lag. Tråkigt ! Men men får helt enkelt skärpa oss och ha rätt inställning så kommer vi gå långt !!

Varför jag har ont,ont,ont är för att jag ska då alltid slänga mig och glidtackla mm. Ja ni som känner mig vet ju :P
Då vi försöker hålla ledningen så offrar man lite av sig själv och slänger sig efter bollen och skrapar upp hela knät men jag lyckas ändå få iväg en värsting boll till Diana som är knappt 10 cm från att göra vårat andra mål men Jitex hade tur och bollen rullade förbi stolpen... Är inte alls nöjd med min egna insats och inte heller lagets. Skäms nästan så dåliga vi var på slutet usch !!

Bara att ladda om !!!

Just nu sitter jag framför datan (och tv:n) och väntar på min syster och hennes vän Paula ska komma idag :) Trevligt. Lovat att hjälpa syrran att sätta om hennes löshår och som storasyster får man allt hålla det man lovat ;)

Hugo sover lite förmiddag och jag får väl ta och hänga tvätten ?! Eller det kanske kan vänta liiiite till.
Hugo växer sjukt fort. Han blir snart 8 månader (den 20 mars) och bara på några få veckor har han utvecklats nåt enormt och är som en helt annan person,så kul att följa som mamma :D


Älsklingen busar i våran säng (Feb 2011)

Ha en kanon måndag alla !

Kraaaaaam




MATCH-HELG 12-13 MARS

Hallå,hallå !!!

Igår spelade vi i Sandarna Bk våran andra match ihop mot Öckerö utan på Önneredsplan....
Gick väl sådär. Förlorade med 0-3 men tycker ändå vi gjorde en bra match.
Måste komma ihåg att vi är ett nystartat damlag som kan bli hur bra som helst om alla tränar och ger gärnet !!! Jag tror på det iaf !!
Öckerö har precis ramlat ner från Div.2 så vi ska nog bara vara stolta :)

När jag kom hem efter matchen igår mådde jag ganska konstigt. Tänkte inte mer på det utan tog mig en dusch och la mig på soffan... Plötsligt small det till på mig och jag fick sån jäkla huvudvärk,såg knappt texten på tv:n utan såg bara svarta prickar överallt. Började frysa och skaka som en galning. Och på detta så spydde jag 4 ggr ??? :/ Förstod ingenting... Försökte somna men det gick inte,mådde så jäkla illa... Usch och fy... Tillsut somnade Hugo runt 19.30 och då försökte även jag somna... Sov till ca 21.30 och somnade om igen vid 23.30.

Hugo har inte heller haft sin bästa natt inatt.. Jösses vaknade 4 ggr och skrek och gapade... Tittade i hans mun igår och ser att det är en tredje tand påväg så jag har full förståelse för min lille pojk :(

Iaf. Mår mycket bättre idag. Har Fått i mig energi och tar nån huvudvärkstablett innan det är dags att dra vidare till match nr 2 :)
Idag möter vi Jitex. Hoppas,hoppas på vinst !!!! Är så sjukt jäkla skoj och spela fotboll och jag är laddad !!! :D

Önska oss lycka till ;)


TRÄNING GER RESULTAT

Ja så är det fasiken !!! Åh va härligt det är att avsluta ett pass idag,boxning eller fotbollsträning och känna att det verkligen tagit på kroppen..

Allt känns annorlunda. Kroppen framför allt. Tankar,tröttheten borta mm.
JAG TYCKER OM DETTA !!

Känns som om det va 100 års sen man fick träna såhär eftersom man är gravid ett bra tag ca 10 mån,sen är det amning och återhämtning mm,ja jösses en himla massa tid som går imellan så jag känner att äntligen,äntligen blir jag inte trött efter 1 min på löpbandet,äntligen orkar jag dom där 50 situpsen och armhävningarna,ja äntligeeeeeeen !! Haha förlåt men är verkligen


Man kan ju alltid hoppas på att se ut såhär längre fram ;)

Åh hon är så jäkla grym i Biggest Loser. Me like !!
- Jaja jag kanske svävar på moln nu men man ska alltid ha ett mål !!

Till helgen är det 2 matcher som gäller för Sandarna BK. En cupmatch på lördagen och träningsmatch på söndagen. Jag personligen hoppas ju på att bli uttagen till båda :D
Men blir man inte det så finns det alltid en anledning eller tanke bakom och då stöttar man ju det beslutet (jösses vad mogen jag låter) ;) Men som sagt...
(jag hoppas får fulla muggar.)
Vi får svar imorgon så det är bara att vänta och se :)

Va en kanon träning ikväll på boxningen iaf :) Nu ska jag krypa ner brevid en sovande Kim och kolla "BB". Hugo har sovit sen kl 19.00 och lär sova några timmar till...

Go kväll vänner !!! - Jag 4/3-2011

Beautiful mind,beautiful soul,beautiful person.... - I wish !!!

VA HAR HÄNT ?

Hallå,hallå !!

Va ett tag sen jag skrev nu igen. Hittar verkligen ingen balans med bloggandet men ska försöka uppdatera så gott det går.

Helgen har varit bra... MEN INNAN DET GOTT FOLK...
HUGO KRYPER !!!!!! :) SÅ STOLT !



I fredags hade vi lite folk här hemma. Hugo sov hos farmor och farfar så vi bjöd hem lite gemensamma vänner och festade lite. Kul att jag och Kim gjorde detta ihop för en gång skull. Va länge sen nu :) Lyckad kväll !


I lördags mådde jag väl som jag förtjänade och skulle spela våran allra första fotbollsmatch mot GFF på heden kl 16.00. Så upp och hoppa hyfsat tidigt. hugo va hemma runt 10.00 och jag gick hemifrån runt 13.15 för att möta upp Anna coh sen promenerade vi mot klubbstugan. En riktigt bra dag måste jag säga. Solen sken (dock blåste man nästan bort) men vi vann !!! VI VANN !!! Åh alla va så glada och överraskade för vi hade nog inte alls för mycket förväntningar eftersom det va första matchen,hade aldrig spelat match ihop tidigare så vann vi med 1-0 !!!
Mot ett lag som spelat ihop länge och dessutom spelar i div.4 :) Kändes riktigt bra !!!
Väl hemma blev det pizza och film. Vi somna som stockar alla 3 runt 21.00 ?! Haha.. Skönt det också ibland.


Gooooo Sandarna BK !!!!

Söndagen blev väldigt lugn. Ingen träning eftersom vi spelat dagen innan så Elin kom hem till mig runt 13.00 och hängde några timmar. Himlans trevligt !! Åt en riktigt god middag. Ytterfläskfilé,klyftpotatis och sallad. Shit va jag kan när jag vill haha... Mmmm... Kollade "BB" och sen va det sängen.


Hugo vaknade för första gången på 3 månader kl 05.00 imorse så jäkla pigg ??? Fattade nada... Va så länge sen det hände så jag va nästan chockad :O Gick ju själv och la mig ganska sent så va bra trött... Men men sånna smällar man får ta ibland :P


Så jäkla go vid frukostbordet haha...

Idag kom även min underbara vän Emily från Mellerud på besök. Vi promenerade bort till torget och shoppade lite och åt lunch :) Bara en sån grej nån timme gör så mycket för oss. Träffas knappt 3 ggr per år men det märks inte när vi väl ses. Så mysigt. Hugo blev snabbt smått kär i tant Emily och jag tror nog han charmade henne ordentligt där också ;)
Hon stannade tills den värsta trafiken gått över runt 18.00 tiden då det va dags att åka hem. Vilket jag förstår. tar ju ändå 1 tim och 20 min med bil så kan vara skönt att komma hem hyfsat i tid. Vi bestämde att det INTE får dröja 6 månader tills nästa gång. Får se till att få med mig Kim och Hugo upp till våren :)
Tack för idag och dom urfina kläderna till Hugo älskade vän !!!! ♥
 

Ska kika vidare på ANTM nu men vi hörs snart igen... LOVAR*
Pöss


DÅ VA DET DAGS IGEN...

 Brunett =

 Salong Hair and Face +

 Slingor =

Blondin igen :)

 


RSS 2.0