Babbel babbel

Go kväll gott folk !!



Elice har ju varit här i dagarna och vi har umgåtts så mkt det bara gått. Träffades i Måndags och åt gott och shoppade. Igår kom hon förbi jobbet när jag sluta oh då åkte vi hem till mig och mös en stund sen åkte vi till min gamla salong och blev snygga i håret..Jag blev ultrablond med silverton som jag älskar och aldrig kommer göra mig av med och Elice fick lite ljusare effekt i luggen,snyggt ! Blev väldigt nöjd iaf :D


Idag har det varit en sån dag som jag kan få imellanåt. Har inte gjort så mkt måste jag erkänna... Inte pratat med någon i tele eller via internet. Sov ut ordentligt imorse och har gått en sväng till "Netto" sen bara varit hemma och varit för mig själv. Va verkligen behövligt när man ständigt är bland massa människor...På båda mina jobb har man massa kollegor och möter nya människor varje dag,vilket är kul absolut..Men så finns det dom dagarna då man bara vill vara.... :)


Men imorgon ska jag träffa Steff nån timme på förmiddagen och sen umgås med Fia hela dagen tror jag. Så får se vad som komma skall...Sen blir det som vanligt jobb hela helgen. :/


Väntar fortfarande på mina papper från försäkringskassan som vägrar komma och vet ännu inte när jag ska få gå på havandeskapspenning..Vilket gör mig sååå arg för jag har sökt fr.o.m 8 Maj och det är ju snart !!!
Vill gärna säga till chefen i tid och se till att hitta en ersättare så lite jobbigt är det att gå och vänta...


Imorgon går jag in i V.31 vilket gör att det är ca 9 veckor kvar tills lillen kommer :) Längtar såååå !!!

Nu ska jag lägga mig bredvid Kim i soffan och ta mig en glass och kolla "Arga snickarn" och sen "Andra Avenyn" :)


Ha det bäst !!


Babygym !

Idag hämtade jag ut "skruttens" babygym :)

Så nöjd ! Söt eller hur ?!




Nä nu har kim lagat spaghetti och köttfärsås så nu ska vi äta och mysa i soffan :D

trevligt tisdag !

Ordlös

MÅNDAG

Känner att jag tappat orden idag... Därför händer det inte allt för mkt på bloggen idag !

Fast slänger in att bebisen sparkar som bara den just nu och kim sitter och håller på magen och säger till lillen "sparka så pappsen känner" och vips så kom en jättespark :)


Hörs !


Sunny Sunday...

Hej hej !



Helgen har som vanligt varit smockat med arbete.. Jobbat 7 dagar denna vecka och känner mig som alltid helt slut varje söndag. Trots detta ska jag upp 04.00 imorgon och jobba igen !


Har fr.om nästa vecka gått ner i timmar och dagar fram tills jag får mina papper från försäkringskassan och det innebär att jag blir ledig varje Ons+Tors tills det blir havandeskapspenning. Så tragiskt nog får jag ingen ersättning för att jag själv känner att jag inte klarar mer,men men jag vet ju själv vad som är viktigast och inga pengar i världen kan ändra på det !


Den stora nyheten denna veckan är ju att vi fått sålt våran kära lägenhet i Mölndal och kan med gott samvete flytta till Flatås den 29 Maj och slipper betala dubbel hyra.- "Det är sant,och det är det som är så fantastiskt"  (Haha Max sikken kille)
Så jag är super nöjd med situationen i nuläget och ska snart få njuta sååå mycket av den sista tiden som gravid. visst har visseligen 10 veckor kvar men hur fort går det inte då ? ;)


Magen V.29+3


Fick även köpt lite nya kläder till lillen i lördags när jag och Steff va på shoppingrunda :)


Både jag och Kim har blivit mycket gladare det senaste och vi vet ju att det beror på att situationen har blivit mycket bättre än vad den va för ca 2 veckor sen. Inget bud på lägenheten,jag jobbade ihjäl mig,han jobbar massor och stämningen i hemmet kan bli lite sådär då måste jag säga...
Men nu när allt blivit så mycket bättre är man nästan som nykär igen och den känslan är ju helt underbar !


Nä nu börjar Kim bli färdig i duschen så vi ska snart äta revben och potatissallad- Myssöndag !


Hoppas eran helg har varit bra :D

Puss och kram /Aleeex


Dagens låt = Dagens känsla....

Så e det !






Puss !

Lite less

Mmm visst blir man...
Man vet aldrig vart man har vissa personer :/
Så svårt, hur mycket man än försöker så blir det aldrig bra. Vill verkligen prata om det och fråga vissa saker men vill samtidigt inte bli missförstådd. Ska jag bara sluta försöka kanske ?

När man tror att saker och ting är lugna gatan så kommer vissa "påståenden" upp och hela min syn på dig blir direkt annorlunda. Tråkigt nog åt det negativa hållet....


Idag fick vi iaf sålt lägenheten och både jag och Kim är så glada att vi äntligen kan få flytta med gott samvete och koncentrera oss på framtiden och på vad som komma skall ! :)


Kim,Älskar dig otroligt mycket och vet att vi har en ljus framtid tillsammans med vårat/a barn ! Finns ingen som du ♥



Fattar inte vart min personlighet har tagit vägen...Har jag blivit för snäll ?
Vad gör man när situationen inte känns bekväm ?


Bebisen är här om ca 11 veckor :)

Frågor och svar

1.
Hur långt gången är du ?
28+5

2.
När fick du veta att du väntade barn ?
10 Nov 2009


3.
Hur reagerade pappan till barnet när han fick veta ?
Han blev chockad,men otroligt glad :)


4.
Hur reagerade omgivningen(familjen,vännerna osv.) ?
Dom flesta i familjen blev helt till sig och allra mest min mamma. Hon blev så glad att hon började skratta,gråta och hoppade runt som ett litet barn på julafton,haha. Resten av släkten tyckte det va jättekul för våran skull. Vännerna reagerade lite olika..Vissa blev glada och sa grattis,medan andra blev lite chockade och lite smått "va,ni också ?" haha men nu har dom flesta sagt att dom vet att vi kommer bli fantastiska föräldrar och förväntar sig inget annat ! :)


5.
Vem fick veta det först ?
Ja eftersom jag gjorde testet helt utan att tänka på svaret så blev det ju mamma och lillasyster för att jag va hemma hos min kära mor när jag testade mig.  :)


6.
Hur har din kropp reagerat på graviditeten ?
Den har reagerat på så många olika sätt. Först kom illamåendet runt V.10-11 nånstans och stannade till ca V.18. Efter Thailand som jag va i när jag va runt V.18-21+ så mådde jag lite bättre och började mest bara känna mig stor. Känner att jag inte alls kan "springa" eller gå snabbt i trappor för då tappar jag andan,haha utan får hålla mig lugnt och inte bli för upphetsad eller stressad för då känner jag det direkt. Blött näseblod några ggr dessutom men tror det har varit pga stressen från bägge jobben jag har,men blir ändring på det f.r.o.m nästa vecka :) Nu i V.28+ mår jag hur bra som helst !!


7.
Viktökning ?
Jo då det har hänt grejer där med ;) Runt V.21+ hade jag gått upp ca 4-5 kilo och det kändes väl lite lite...Men nu i V.28+ ligger jag på 8,5 kilo plus och börjar väl känna mig mer och mer tyngre. Men normal är det. Desutom växer ju lillen i magen otroligt mycket hela tiden och allra mest i efter V.36 så vi får vänta och se vad som händer ;)



8.
Känner du att du har rätt stöd ?
I början måste jag erkänna att jag kände mig rätt ensam. Förutom mammas stöd som funnits där sen dag ett. Men Kim hade ju svårt att sätta sig in i vad som höll på att hända... "Ja,ett barn kommer om ca 9 månader,kul" typ den känslan hade väl han just då medans jag kände helt annorlunda.. Började tänka mycket på framtiden och vad vi hade gett oss in på. Tvivlade smått om det av något vi skulle klara av,men allt eftersom känner jag mer och mer ångest för att jag ens hade dom tankarna... Vännerna har väl också varierat mycket. Finns dom få som varit överlyckliga från början så har vi dom som har varit väldigt förvirrade och inte riktigt vetat hur dom ska förklara eller beskriva vad dom tycker/känner... Men som sagt nu är det ca 11 veckor kvar tills skrutten är här och vännerna är det viktigaste just nu. Vill verkligen inte tappa nån utav er pga av att jag ska bli mamma och känner att dom flesta finns vid min sida så fort jag behöver det :) Tack !



9.
Några namn till bebisen ?
Dom finns där men dom håller vi på tills det är dags ;)



10.
Någonting du ångrar sen du blev gravid ?
Nja,det är väl det att jag inte riktigt har kunnat behärska mig som en normal människa.. Varit rena graviditetsmonstret här hemma..Kim har fått stått ut med mycket och älskar honom sååå för det. Sen är det väldigt svårt att själv acceptera att man faktiskt blir mer skör... Gråter lättare och känslorna svävar mellan himmel och jord hela tiden. Svårt att förstå att man inte riktigt känner sig själv,nästan skrämmande.


11.
Du har ju stått över en del under dom månaderna som gått och ytterligare några månader då du ska amma efter barnet är fött,hur känns det ?
Hur det känns ? Ja precis som dom flesta 21 åringarna skulle känna sig... Utanför vid vissa tillfällen. Har slutat röka som jag gjort i många år. Slutat festa (för tillfället) ;) och visst det tar lite på en av vännerna fortsätter och lever sitt medans man själv förbereder sig på helt andra saker. Men det finns ingen som kan säga att livet tar slut bara för att man får barn ? Min mamma är ett starkt exempel på det. Hon har tre barn som idag är 23-21-17 som hon fick vid 20-21,5-24 års ålder och hon lever livet för fulla muggar men har alltid älskat oss på vägen och gjort allt för oss. Där har ni min förebild. Kommer självklart leva livet och uppleva saker bara att jag gör det tillsammans med min egna nya familj. Längtar så tills nästa kapitel börjar då jag och Kim står som föräldrar och ska ta oss an den uppgiften ♥

 

 

 

 


Helgen :)

Tjenna alla !

Helgen har varit helt ok.

Va jag har upptäckt är att min vardag inte är allt för spännande just nu eller har inte varit det på väldigt länge... Tyvärr så gör jag för det mesta samma saker varje vecka...JOBBAR !


Längtar självklart efter våran bebis och skriver gärna om det men utöver det så är det ganska tomt. Jobbar ju som dom flesta vet ca 6-7 dagar i veckan och hinner inte med så mkt annat.


I fredags jobbade jag 11-17 och ringde Fia strax efter jobbet. Hon frågade om jag och Kim ville möta upp henne och Nirre,köpa thaimat och hänga med hem till Nirre och umgås och kolla film. Självklart lät det som en bra idé och vi möttes upp en timme senare :) Va mysigt.. Ohh thai så gott och kolla nån konstigt film som hette "Original" nån svensk mongofilm,men va helt ok ;)


Lördagen va jag HELT ledig !! Första Lördagen på hur länge som helst men inte fick man sova ut för det. Upp och hoppa runt 09.30 tiden för att storstäda hela lägenheten inför visningen vi skulle ha på Söndagen,skönt att jag och Kim hjälptes åt denna gången. Tar ganska mycket på krafterna att städa själv :( Sen skulle han iväg med kompisarna och titta "Olympia travet" på Åby och sen partaja så jag åkte hem till Steffi runt 12.30 och umgicks med henne några timmar. Alltid lika mysigt..

 
Har så mycket att tjöta om jämt..haha pantertanter Nr.1 ;) Och till slut hem till Fia och åt en sån god middag. Kyckling med pesto och pasta mmm himlans gott. Satte även igång ett projekt för Fias vägg. Hon ville ha nån text på väggen men några "krummelurer" = ? haha som vi fick stå och kalkulera för hand men va kul när man såg hur snyggt det blev,så får nog ringa henne snart och fråga hur det hela slutade idag :) Sen blev det bara film och popcorn...Mys helt enkelt !!


Och idag (Söndag) jobbat 10.30-19- Yeah såååå kul !! NOT ! Haft en riktigt dålig dag på jobbet och hade så svårt att vara trevligt mot nån (inte ens personalen fick se glada Alexandra idag ) :/ Jaja "även solen har sina fläckar" :P

 

Nu har jag och Kim tagit en varm lång dusch och ska krypa ner i soffan och gotta oss...Ny jobb-dag imorgon ! :(
Buhuuu... !!

Är nu inne i vecka 29 och har snart bara 11 veckor kvar tills skrutten kommer...
Nu gör man inget annat än bara längtar !! ♥

Bebis V. 28+1




Steff- Du betyder guld !!!

Ha en fortsatt underbar Söndag !


Jag har blivit utmanad av Ida W :)

10 saker du inte visste (eller visste) om mig...

1. Jag drömmer väldigt ofta mardrömmar och kan vakna mitt i natten och grina som ett litet barn.

2. Jag ogillar starkt att duscha (pga av min allergi)

3.  Att min moppe som jag fick när jag va 15 år hette "Gullan"

4. Att jag har jobbat på Mcd i snart 8 år !!!! Hjälp... ;)

5. Hatar att vara ogillad-tycker ju själv att jag är en sån snäll människa :)

6. Att jag älskar mina vänner,nära och kära till 1000 och skulle göra vad som helst för dom.

7. Att jag har en fobi sen tonåren att alltid,ALLTID blåsa i ett glas innan jag dricker ur det pga dammet som finns i det.

8. Gått upp som mest 10 kilo på ett år !

9. Hamnade ofta i slagsmål som "ungre" och va en riktig bråkstake.

10. Sover helst naken.


Jag utmanar Grynet,Kusin Ida,Sophia och Liv

 


Måndag.

Tja !

Hinner inte skriva så mycket,ska snart till jobbet men först laga mat så det finns när min man kommer hem :)

Så slänger upp denna undersköna låt som får mig att tänka på sommar,sol,bad,en stor stark,vännerna och denna sommarn våran lilla bebis som kommer i Juli :)



Ha en solig dag !

Pussas

10/4-2010

Hejsan hejsan !

Igår va en riktigt bra dag. Jobbade några timmar på dagen och slutade vid 16. Hem och fixa inför kvällen hos Steffi.
Hon fyllde ju 20 i veckan och hade en liten minifest hos sig igår.
 
Hade planerat hennes presenter hela veckan och den viktgaste biten va ett album jag ville sätta ihop med lite minnen från 2 års tid fram tills nu och hittade massa roliga bilder...
Köpte lite stickers och skrev ut bilder,fixade ett helsvart album och började trixa ihop alltihopa.

Måste säga att jag blev otroligt nöjd med resultatet och tror nog Steffi blev det med (hon va lite smått tårögd) och då måste man ju bara vara nöjd med sig själv när ens vän blir sådär :) hihi. Så det va otroligt skoj och ge henne det ! Hon sa senare under kvällen att det va nåt utav det mest personligaste hon hade fått och såg hur glad hon va,nästan lite stolt ;) Ohh kul kul !!! ♥

Sen blev det även lite kläder och presentkort på systemet nu när hon är tillräckligt vuxen för det ;) haha !

Klockan var väl runt  19 nånting då jag och Kim anlände igår och då va det en del som redan dykt upp :) Va riktigt trevligt och jag drack alkoholfri bubbelcider och dansade massa :)

När man är gravid händer det inte allt för ofta att man kommer ut sådär så det behövdes verkligen. Man kunde tro att dom flesta tyckte att man gick på nåt för man va igång så, men det är bara jag,helt vanliga Alexandra som roar sig :P

Så tack Steff och Robban för en trevlig kväll hos er och tack alla andra för sällskapet :D

Idag (söndag) fick jag hoppa ur sängen runt 09.20 då Kim behövde komma till jobbet och eftersom han drack igår så får den gravida ställa upp och köra...

Är hemma nu och slappar lite. Tänkte jag skulle ringa Fisen och tjöta lite..Inte pratat på hela helgen men hennes tele är som vanligt avstängd såhär dags (kan då räkna ut vad hon gjorde igår) ;) haha fyllemaja !
Och Steff väntar vi lite med för hon va också ganska kalas igår så där vill vi inte vara först med att väcka henne :P

Ska sen iväg och klippa och trixa lite så får se när man är hemma igen.
Hoppas ni haft en bra helg !
 
Puss och kram


Snart så !!!

Igår gick jag in i vecka 28...

Förstår ni,nu är det bara 3 månader kvar tills våran lille/a skrutt kommer och jag längtar mer än vad ni kan föreställa er ! Har inte alls tänkt nåt på förlossningen mm,har inte ens läst om det !! Nu låter jag säker jättedum,men är inte alls sugen på att veta så mycket om det. Man kan aldrig förbereda sig ändå så varför tro att man kan bli förberedd ?? Så jag hoppas nog den biten och försöker lära mig det jag behöver på föräldrarkursen :)

Oh kan fortfarande inte förstå att jag har en liten bebis på 1100 g i magen. 40 cm lång och tillräckligt stor för att klara sig om han/hon skulle komma ut nu :) Oj,oj,oj... Men sant som det är så är vi föräldrar i Juli ! :D

Ville bara få ut mig det-SÅ ALLA VET !!! ;) haha

Så har jag självklart den absolut bästa låten som jag ofta låter bebisen i magen höra på.
Den här är till dig min lille/a skrutt :


Älskar denna låt och tycker den är fantastiskt vacker !

Ha en fortsatt trevlig helg ! Puss och kram


Grattis Steff <3

Ja idag blir Steffi hela 20 år gammal...Oh va skoj !!
Är nåt speciellt med 18 och 20. Det händer liksom så mycket :)

Tänk att det snart gått 2 år sen vi mötte blickar och bara " humm...henne känner jag igen..vågar man ? " haha så mycket jag hade hört om dig innan och du detsamma om mig och inte va det bra saker heller :(
Men se på oss idag ! Och inte tar det slut där... :)



SÅ STORT GRATTIS TILL DIG BRUDEN !!!! :D


Och på fredags ska det firas !! Jippi !! :)


Och över till annat så är det äntligen dags för första lägenhetesvisningen idag :) Har städat som en galning nu och det är så runt så :) Visningen börjar vid 17 så då får vi lämna lägenheten så åker lite ärenden och sen ut och äta gott :) Önska oss lycka till nu att det går bra och att folk blir intresserade ;)


Puss och kram

 


Min favoritlåt sen barndomen :)





=)

Ibland hittar man dom bilderna som får en att minnas så mycket skoj man varit med om. Och igår hittade jag den här. Samma kväll som vi hade vårat stora projektarbete i skolan sista året. Gick ut efteråt :)

Jag,jossan och emelie :D
ibland hittar man dom bilderna från förr som ger en massa minnen :)


Så finns det även dom som man inte kan sluta titta på....
Johans grav på hans 23 års-dag.♥

Johans vackra grav på hans 23-årsdag !

Ena älsklingen med den andra hemma hos Steffi och Robban i somras. :)




Här va man bara fjuttiga 18 år gammal ;)












Närmar sig...

På Onsdag är det dags för första visningen på lägenheten. Våran mäklare har sagt att det är en del som anmält sig och ska bli kul och se vad som händer. Hoppas det är många intresserade så det blir krig på budgivningen så den går upp så mycket som möjligt :)


Idag har jag jobbat 06-12.30 på hoteller med dubbel-Ob..Känns alltid lika bra med dubbla timmar så man får in lite extra !
Sen hem och fixa lite här hemma,Kim fick bära ner en massa lådor vi har stående med våra privata saker i som inte ska vara här på visningsdagen. Sen iväg och handla lite och hem till kära Conny på en kaffe,va himla trevligt. :)

Nä ska krypa ner i sängen nu,klockan ringer snart igen !

Natti*



Älskar er !!

    

    

Ni är det absolut bästa i mitt liv !!!

     

    

Kommer alltid älska er otroligt mycket vad som än händer !!!


2/4-2010


Idag fyller våran kära Johan Fuchs 23 år ! Kan inte förstå att till sommarn är det 2 år sen du gick bort :(
Träffar din mamma i mellanåt och det känns riktigt bra får då känner man att man inte glömmer...
Även om man vet att man inte kommer glömma så är man ändå rädd för det.
Kommer till dig idag och lägger en blomma tillsammans med dina andra vänner och självklart din mamma !
Tänker på dig ! Fortsätt sov gott,så ses vi ! ♥


Som sagt uppe med tuppen på min lediga dag och ska snart äta frukost. Får vänta på att brödet tinat eftersom Kim har gömt undan mikron här hemma :/ Men snart så !! ;)
Sen bär det av till Johans grav och ska lägga en blomma och prata lite.Och efter det blir det en heldag med Liv. Hoppas på att Steffi ska höra av sig snart med för hon av sugen på att hänga med så hämtar henne innan isf. :)
Ska bli mysigt. Planerat heldag med fika,promenarder med Kiwi (Livs hund) sen äta gott mot kvällen och kolla film :) En tjejkväll helt enkelt för oss gravida (jag och Liv då) eftersom alkohol,fest,krogen mm står långt ner på min lista..Så får vi mysa till det bäst vi kan ;)


Imorgon ska vi även fira Fia som fyller 22 på söndag :) Först jobba några timmar på Backaplan !
Fia ska ha lite tjejer hemma och festa till det men eftersom jag väntar bebis så blir det nog bara nån timmes sällskap från mitt håll sen åker jag upp till mamma och firar påsk tillsammans med lite familj och Kim och hans mamma :) Ska också bli jättetrevligt. Marine (Kims mamma) ska ta med sig lite sällskapsspel så ska alla andra dricka lite gott och spela,jag håller mig till coca-cola ;)
Satt igår och gjorde färdig alla mina påskägg som ska delas ut under helgen till folket jag tycker om och blev riktigt nöjd faktiskt :D

Så påskhelgen är fylld med massa roligheter :D



Glad påsk alla !!


RSS 2.0