Less...

Aaaa så jävla less blir jag !!! Måste nog få prata ut om det med dig annars växer det och blir bara värre och värre... Tror inte du kommer förstå och missuppfatta mig men då vet jag vart jag har dig. Vi har känt varann så länge så du borde förstå.. Känner mig ouppskattad och lite smått utnyttjad :( Vänner ska kunna prata om känslor och säga vad man tänker på och vad man egentligen känner och detta kommer jag göra nu.

Inte kul... :(
Vi får se vad som händer men vi måste prata !!

Ha de !

GRATTIS IDA !!!!

Idag har min undebara kusin Ida tagit körkort ! Oj va hon har kämpat och är så värd det :D
GRATTIS GRATTIS GRATTIS !
Så stolt.Det där med körtalag går i släkten,öhh för oss barn då ;) Mamma är väl sådär bra på det där :P haha
Snart bara Malin och Oscar kvar sen blir det bil för alla i familjen :)
Den dagen man fick körkort,oj,oj,oj sikken underbar känsla det va ! Svårt att förklara men va som en tung ryggsäck som helt plötsligt blev tom ! Den känslan glömmer jag aldrig :)
GRATTIS IGEN IDA. ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG !


På tal om annat. Va ovanligt trött idag på jobbet :/ vet inte riktigt vad det beror på ändå somnade jag tidigt igår men mina ögon ville inte hålla sig uppe :S men men hemma på soffan nu och tänkte sova en stund. Sen blir det ut och träffa steffi :) :) Hon åker ju på intensivkurs snart för körkortet och ville att jag ska lära henne lite smått och gott och självklart ställer jag upp på det ! :)


Ha en trevlig tisdag.
Pusspuss


Ledig Måndag :)

Idag har jag varit ledig. Vaknade väldigt sent idag efter att ha sovt 11 timmar !! Hjälp va hände där ?
Men kan ha varit behövligt efter allt jobbande hit och dit. :) Iaf uppe runt 12, (haha) och fick för mig att det första jag behövde göra innan frukost va att träna och storhandlat så fick gjort det. Sen ringde Steff och ville att vi skulle träffas och prata av oss lite så jag hämtade upp henne och Sandra sen begav vi oss hem till Ebba där Steff för tillfället bor och fikade med goa donuts och kaffe, gott !! :) Så det va trevligt, sen blev det hemfärd och matlagning med kim. Va gott det blev, va länge sen vi åt korvståganoff så smakade otroligt bra :))
Och snart dags för sängen för imorgon är det tillbaks på Mornington hotell efter en ledig helg där ifrån så klockan står på 03.45 som vanligt ;) men först kolal klart på Dr. Phil som är grymt bra på det han gör. Han säger så uppenbara saker som alla borde veta fast ingen tänkt på ! GO DR. PHIL !! ;)

Sen får vi se om det finns nåt mer man kan fastna för på tv men innan 21.30 måste det bli sängen :/

Va ett tag sen jag pratade med min kära mor med så får nog ringa henne imorgon och kolla läget.
Tänkte dessutom bjuda ut syrran och Lousie (kims syster) på bio i veckan om dom har tid över :) Finns massa bra filmer ute nu jue ;)


Nä nu blire mer tv ! Ha en kanon kväll ! I know you LÖVE me ;)

Puss och kram


25 / 9 - 09

Idag är man ledig och hade tänkt sig sova ut men icke.... Kims alarm ringde ca 1000 ggr imorse runt 06.00 tiden och vaknade han ?? Nejnej ! Så jag fick slå till honom lite lätt tills han vaknade till. Då går han upp och tänder lampan sen in på toa och väsnas som f*n !!! Jag fattade inte va han häll på med, men gött förbannad blev jag och skällde ut honom och då kom han på sig själv.. Han är ju van vid att jag alltid går runt halv 5 på morgonen så tänkte nog inte helt där.. men men vaken va jag ! Somnade om till halv 10 och snart kommer johannas mamma som vill få klippt topparna :) Efter det är det oskars tur.


Sen blir det att ta sig in till stan och möta upp Louise (kims lillasyster) som fyller stort idag :) Vi ska fixa löshåret som hon önskat sig :) GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !! :)
Hade väldigt mysigt hemma hos Kims föräldrar igår,va ett tag sen vi sågs så kändes bra !
Fick go kyckling gryta med ris och till efterrätt fick vi smarrig tårta och kaffe. Sen tittade vi lite Idol och pratade av oss sen runt 22 tiden blev det till att åka hem. Som sagt mys !!
Tack för det :)

Ikväll blir det att vara hemma hos mysa med Kim och hämnta andan lite och ladda inför imorgon då det blir party med brudarna ! Fia flyttar imorgon till sandarna så vi får se om det blir hos henne eller om det va prat om Anna place :) Vilket som kommer det bli grymt bra eftersom jag ska blanda massa goa drinkar...SMASKENS ! ;)

Nä ska få på mig lite kläder och ta mig min morgon cigg sen blir det klipp, klipp ! Ha en mysig fredag. För det ska jag ha ;)

A♥K
Puss


Tom......Ändå inte :/

Ja så känner jag mig just nu ! Ganska tom...
Är så trött på all drama hit och dit att jag snart spyr !!!!
Packa sina väskor och dra härifrån är känslan just nu, om jag fick packa ner min familj, kim och vännerna så klart ! :P
ohhh man känner sig så hjälplös... Vill bara skaka om alla och säga ENOUGH !!!!  Lägg ner och låt oss bara ha kul va fan vi är runt 20-21 år och beter oss som dom flesta gjorde när vi va 14-15. Osäkra och elaka rent ut sagt ! Usch. Hoppas verkligen att det bara släpper så slipper mitt huvud spinna 1000 varv i sekunden. Lägg ner. Vill inte tillbaks 7 år och känna som jag gjorde då :/


Ja förutom det så känns allt annar himlans bra ! Fick lönespec idag och bleb hyfsat nöjd, kanske inte men va gör man...va ju sjuk en vecka i augusti och missade mycket pengar. Men överlever denna månaden och kan t.o.m spara pengar till thaibaj ! Alla fickpengar dessutom !! Jippi**

Känner mig nykär igen :) Underbar känsla ! Kan inte tänka mig ett liv utan dig Kim ! ♥

Tjejerna- ni vet va ni betyder för mig ! Vänner är en otroligt viktig del i mitt liv och finns inte ni, finns inte jag ! If its hurt you its hurt me toooo om ni förstår ! LOVE !


Hörs ! Puss

....?

Haha fattar noll ! Va är grejen liksom ? Så fort nåt ändras här så ändras det där... Så får nåt sägs här så sägs det där.. ? Just don´t get it !! :P


Ska snart iväg till frissan jessica och få ordning på mitt hår ! Har längtat så efter att få klippa mig så jag dööööör ! :) hoppas få i lite nyansering med så jag blir en silver kall snygg blondin ist för bara snygg :P mohaha

Haft en go dag idag. Johanna mötte upp mig i stan efter jobbet och hängde med hem och fick fixat sitt hår,sen fikade vi lite. Efter en stund kom Jonas och också ville få klippt sig så snäll som man är fick jag gjort det med. ;)
Nu glor vi tv och typ somnar :P Jag ska iväg och Johanna ska vara fit och åka och träna :) YOU GO GIRL !  Sen köra hem Jess och träffa fia en stund :)
Sen ropar nog sängen efter mig förhoppningsvis ! Måste komma i säng tidigt idag eftersom jag är så sjukt trött !!!

Se ya ! Pusss


Grattis !

Får börja med att säga stort grattis till Kevin och Grynet som blev stolta föräldrar igår kväll runt 20.30 :))
 Önskar er all lycka med eran vackra son ! ♥




Ja himlans va det händer saker i ens huvud hela tiden...Förstår nada...Men är kanske lika bra det !

Ja, veckan som kommer känns ganska lugn. Träffa johanna och jonas imorgon och klippa till dom lite....
 Sen lugna gatan hela veckan ! Ska försöka träffa Steff nån dag mer innan hon åker och jobbar igen :)
Till helgen blire till att fira Kims lillasyter Louise som fyller år, ska bli kul att träffa familjen igen. Va ett tag sen :(
 Sen får vi se vart allt bär av...
Ohh går runt på jobbet helt spänd och vill ha lönespecefikationen nu ! Vill verkligen veta va jag får ut på Fredag i lön !!!! Helt till mig. Måste se till att spara pengar till thailand men blir ändå helt loss när löne checken kommer :)) Weeeii*
Har även fått tillbaks pengar för min bil som jag köpte i mars detta året så nu känns det extra bra ;) Mohaha :P


Ibland känns det grymt skönt att få vara lycklig i mellanåt !

<3 K <3

LOVE !

Mår som man förtjänar...

Aaa det är allt jag behöver säga ! Mår väl sådär bra idag, vaknar alltid väldigt tidigt hur sent jag än lägger mig och hur mycket alkohol jag än fått i mig... Konstigt !
Hur som helst...Gårdagen va grymt bra !  Blev förfest hos Alex i flatås där vi stannade längre än planerat kom iväg och va framme vid garaget runt 23 tiden då det va fullt ståhej på festen :) Grym musik och trubaduren som va där ohh han kunde han ! sikken kille :) Mycket roligt. Steffi- Har alltid lika roligt tillsammans med dig. Va vi kan ! ;) ♥ LOVE !


Måste släga in att jag ägnar just nu mina tankar åt Grynet som ligger på sjukan och satt igång förlossningen. Hoppas allt går rätt till så vi får se en liten bebis snarast :) Lycka till Grynet och Kevin !


Visst är det vackert ?

 

Nä ska kolla vidare på lite fotboll här hemma med göteborgs mest bakfulla kille idag- Just det KIM ! mohaha :P

 

Puss och kram !



Så ja !

Jaha dagen har börjat underbart skönt. Fått tränat lite, sen stor städat hela lägenheten och nu bara njuta och äta lite frukost i solen på balkongen :) MYS!


Kim är ute och fiskar men är hemma om ungefär 1 timme, han va allt uppe tidigt imorse 04.00 tror jag hans klocka ringde... FY!!! men va gör man inte för några timmar på sjön! haha :P
Sen blire till att fixa till sig lite sen kolla lite fotboll med kim haha bara vi två, kan bli kul det med :P sen drar vi oss mot flatås och förfestar lite sen mot kvällens mål garaget :) Ska bli grymt kul och hoppas alla har samma inställning så kvällen slutar bra med :)

Nä nu skriker magen så det får bli lite frukost nu :)


Hörs imorgon bakis och glada :)
Puss och kram!

Känns så bra!!

Ja då va det torsddag och man får äntligen sova ut imorgon. Börjar 12 och slutar 17 så är en kort dag och sen LEDIG hela helgen :) Jippiii* :) Ska bli så skönt att bara slappa imon kväll och på lördag är det massa party som gäller. Stor fest med dom flesta man känner. Ska bli riktigt skoj! Ser fram emot det :)

Hemma nu efter en go och händelserik dag! Jobbat 05.00-12.15 som vanligt, sen massa drama bland folk (no names) haha men lite skrattretande är det allt, va hände med respekten??
haha jaja så det kan gå.... ;) Sen åkte fia med mig hem och myste en långt stund, kollade lite internet, tv, sen blev det sängen för oss :P somnade runt 15 tiden sen ringde klockan på mobilen för att vi inte skulle sova bort hela dagen. Runt 18 hämtade jag upp Mirre som självklart också skulle vara med och spela match ikväll, släppte fia i majorna och drog mot hisingen för spel.
Och va vi ägde denna match halebale va vi va grymma idag! Började helt ok och spelet såg ut 1-0 till motståndarna sen gjorde vi 1-1 sen gjorde dom 2-1, sen 3-1 och hjälp va händer?? vi tappade totalt så i halvlek fick vi ta ett riktigt pepptalk så va vi igång igen och vi spelade verkligen fotboll. Fick gjort två vackra mål och vi tog igen oss och matchen slutade 3-3, men kändes som en riktigt go vinst för det va ändå ett bra lag vi mötte men va vi kämpade!!!

GO QVIDING!!!! :)



Nä in i en varm go dusch nu sen krypa ner och bara mysa med älsklingen ♥

Natti natti ! Puss


Imorgon... <3

Imorgon ses vi igen. Har känns oerhört svårt att vara ifrån dig men ändå känts bra för nu vet jag att jag inte vill något annat än att vara med dig! Älskar dig så otroligt mycket och jag vet att vi har mycket att jobba på men är så värt det. Har varit tillsammans så länge nu att vi inte bara ska slänga bort allt för onödigt små tjafs ohh nej! Jag längtar massor tills jag kommer hem imorgon då du kan hålla om mig!!

Har lovat mig själv att det aldrig mer ska bli såhär nu utan nu ska vi bra se framåt! Vi 2 ♥



Annars är allt helt ok. Jobbet rullar på som aldrig förr! Har äntligen blivit helt frisk och ser verkligen fram emot min lön, MIN lön som jag saknat så mycket under den tiden man gick hemma sjukskriven, blääää :(


Mamma fyllde år igår med! Va himlans trevligt. Go mat och massa fina presenter fick hon :)
 Helené : "Detta är nog den bästa födelsedagen, fick verkligen allt jag önskat mig"  Härligt när man hör sånt. Grattis världens bästa vän och mamma ♥



Snart kommer syrra hem med,då har hon fått äran att hjälpa mig lägga slingor,jesus ska se hur detta går :P men blir nog kalasbra. Fast innan dess ska jag hoppa på mammas work out maskin här hemma som tydligen ska va grymt bra! Får ge det ett försök :P mohahaha :))


Peace out! LOVE


.....

förvirrad - ensam - vilsen - tankespridd - förnedrad - skyldig - nere - ledsen - sliten - trött


Behövs det mer ?

fuck life, fuck everything !


4-5 sepember :)

Ja helgen har varit händelserik må jag säga...

I fredags va vi ett gäng tjejer som samlades hemma hos Anna för en liten inflyttningsfest eftersom hon och nelis flyttat ihop och till ny lägenhet :) det va himlans trevligt!! Vi drack och lekte olika öl lekar som fick dom flesta att bli väldigt avslappnade,haha :P vidare drog vi då vi hamnade på "parken" där vi splittrades väldigt fort. Man såg dom flesta lite då och då men så tur va så träffade man fler folk man kände och kunde roa sig gott ändå. Dansade som en galning gjorde man också,harre rena rama motionpasset den kvällen :) runt 02.00 tiden sa jag till mig själv att det va dax att åka hem för man skulle upp och jobba men så fortsatte man att dansa och dricka så till slut satt jag och liv kvar helt själva runt 04.00 tiden!!! harre min jesus tänkte jag,jag ska ju upp och jobba om 4 timmar usch usch!!! Men upp kom jag och bilen fick ju stå där den stod så kim fick upp och köra :P

Men kvällen va väldigt trevligt! tack för det brudar!! ♥

Lördagen va lite smått seg.Jobbade till 15 och drog mig hemåt för att få några timmars sömn. Ringde fia runt halv 6 för att hon skulle få igång mig och på 40 minuter va jag redo och iväg :))
Förfesten hos fia va också grymt trevlig,Vi va 6 tjejer som tjatade och spelade lite olika spel. När det va dags för utgång begav vi oss av mot gamla jeffery´s i majorna som nu kallas "hemmaplan" japp ni hörde rätt! synd... :P men va ändå helt ok,grym musik iaf!
Fast som sagt va ändå lite off denna kväll så runt 23.30 kände både jag och linda att vi ville hem till männen där hemma så vi sa hej då och drog oss tillbaka. Vilket kändes sååå bra imorse när jag vaknade och skulle till jobbet,ingen huvudvärk och va helt kappabel till att köra lilla bettan till jobbet HELT SJÄLV :)) haha!

Så nu är man hemma efter ytteligare en dag med jobb och ska snart sova..som sagt klockan ringer väldigt tidigt nu för tiden ;)

Lite bilder från helgen! Enjoy!! :)




LOVE!!!


Snurre Sprett!!

Idag har det gått extra bra på jobbet. Fick jobba på lunchen första gången själv utan Morgan med all service personal och dom tyckte jag va super :) Känns himla bra! Tycker om att göra bra ifrån mig och visa va jag går för! Nu har man gjort sina 4 dagar där (vilket det kommer att vara varje vecka) och i helgen är det dax för Mcd,fast mindre timmar om dagen vilket är riktigt skönt så man får sova ut ordentligt! Men 7 dagar i veckan är inget att leka med,känns hyfsat just nu men kommer väl ta ut sig efter ett tag...men men bara att jobba på!


Nu är man hemma och har slängt sig rätt ner i soffan. Får se om man orkar göra någonting alls idag. Helgen blir ganska full med jobb och massa annat så får nog passa på att vila ut när jag kan!
Imorgon bär det av till Anna på inflyttningsfest för alla tjejer,ska bli riktigt kul!! Ser fram emot detta. Får se vad man hittar på på lördag men fia pratade om nån premiär på gamla Jeffery´s så kanske drar med dit :)



Får börja lägga undan lite pengar varje månad nu nästa 25:e så jag får ihop mina fickpengar till Thailand!!!! Måste ju åka ner som låtsas "miljonär" så man verkligen kan leva som man vill i ca 3 veckor!! ohhh längtar!!!! :P


 

 Måste lätta mig lite.. Fårstår inte varför man hela tiden måste välja sida eller hålla med när någon tycker något om någon annan..hänger ni med? Jobbigt nog så kan tydligen inte alla umgås med alla utan måste vara vissa "grupperingar" som har förstört hela umgänget. Så tråkigt! Jag är ingen ängel själv och har aldrig påstått något sådant men man behöver inte tycka eller säga mer än nödvändigt när det gäller vissa saker. Så grymt förvirrad... Är man omtyckt bland sina vänner? Kan man lita på dom man tror man kan lita på? Finns det någon som vill få sagt nåt till mig,fast aldrig hittat rätta tillfället? I så fall ni som läser pass på för fan för jag är öppen för att prata. Vet inte om jag gjort någon ledsen eller sårat någon omedvetet eller bara sagt nåt opassande,man kan inte alltid veta... Ni får gärna fråga i så fall för jag är trött på skit snack och folk som måste tycka illa om varandra hela tiden. Ska aldrig mer säga mer än jag behöver för det ställer alltid till det hur man än gör!!! Man tror att allt är kanon vänner emellan,helt plötsligt hör man från den ena att den andre sagt det andra och trejde och man bara " Va?????" Va har gått fel då? Är det bara sent falskspel eller är det fel i huvudet på personen/personerna. Man tror att man vet vart man har vissa människor,men icke!! Vill kunna ha en riktigt rolig tjejkväll utan disskutioner,utan hårda ord,utan nån som viskar i någon annas öra och tittar konstigt...går det?!
Varför är vi tjejer så komplicerade?!


Inget är omöjligt!



That´s it! ! Ciao amigos!

Fin besök i stan :)

Nu är äntligen min underbara Elice i stan igen,fast tyvärr bara för några dagar! Hon och fredrik har lämnat sveriges baksida Stockholm för nya äventyr. Ska bosätta sig i Oslo framöver fast först ut på ett 5 veckors äventyr till Panama (Usa) Men hann allt titta förbi gbg innan :)

Det måste vara kärlek!!!


Har jobbat idag och allt gått fintfint. Fia har tyvärr blivit sjuk så jag och Morgan fick köra själva idag vilket gick kanon för det va ganska lungt...FRAM TILL LUCHEN 12.15 shit va mycket folk det kom på väldigt kort tid och helt plötsligt va man som en raket fram och tillbaka, hit och dit :P Min första gång på luchen och sprang mest efter Morgan och försökte lära mig vad man ska och INTE ska göra haha jaja ska vara med en stund till imorgon så jag kan det när jag ska göra det själv på torsdag utan honom...usch ser inte fram emot det nejnej! ;)

Foten mår väl sådär med,ramlade ju snyggt ner för en trappa igår morse och hela foten gick av som vanligt-skit ledband som aldrig vill läka!! Men ju mer jag går desto bättre känns det :)

 

Nä har gjort mig klar nu så ska kila mot frölunda torg och möta upp min darling Elice och Fredrik :)

 

Puss och kram!!!  ♥


RSS 2.0