NYSTART

Ja jag ser det verkligen som det !

Nytt år. Nya möjligheter. Nya verkliga vänner. Ny gaderob. Ny kropp. Ja nytt nästan allt förutom familjen då ;)

Man går igenom det man gör enbart för att man ska resa sig och bli ännu starkare. Jag har alltid trott på det där !
Man kan inte få allt,men man kan få mycket. Tro på det så kommer allt gå vägen.

På tal om annat.

Haft träning idag och snart är det dags för första riktiga matchen för oss :) På lördag den 5 mars möter vi GFF på heden. Västra cupen sätter igång och vi ska visa att vi är grymma !!! Kom gärna och titta. Kommer säkert blogga mer om det innan dess...


På tal om annat... Igen...

Idag när jag stod och pratade med Kim så säger han från ingenstans " Fan,älskling nu ser man verkligen hur smal du blivit" 
Blir man dålig glad av en sån kommentar eller ?? Öhh jaaaaa !! Tack babe. Det behövde jag :)
Även Kim syster va snabb med att säga det igår när vi kom hem till dom och man blir ju lika glad av det. Kul att det syns när man verkligen anstränger sig och tränar !





-- Till er som inte håller med och någon gång snackat om min kropp--
(Vilket jag vet att det finns folk som har)

Jag har fött barn,okej ??
Testa på det själva. Visa mig hur jävla snygg eran kropp kommer vara efter 42 graviditetes veckor. Jag kommer dock skratta er i ansiktet om ni tror att man går igenom en graviditet och sedan ser ut som Paris Hilton efteråt ?
Blir bara så jäkla ledsen när man vet att så kallade vänner slängt ut sig nån kommentar hit och dit men samtidigt orkar man inte bry sig,lägga energi på det. DOm är helt enkelt inte värda det... Förstår då vilka som är ens verkliga vänner och inte...
Finns ju dom som ser värre ut som inte ens varit gravida,ohh jaaa !!



Nä nog med detta. Idag är det en sån dag då jag mår riktigt,riktigt BRA !! Så inte ska vi deppa ner oss inte.
Hoppas ni haft en toppen helg för det har jag haft... Typ :P

Hejsvejs !!


ÅSIKTER

Jag har bara funderat alldeles föööör mycket dom senaste veckorna...

Tänkt tillbaka en del på tiden då man va mellan 13-17 typ då det va viktigt att ha en slags "status" bland vänner. Fanns nästan inget viktigare än att vara omtyckt och populär. Var det någon som inte gillade läget blev man ovänner och pratade inte mer.
Kanske löste man det några veckor senare och man var "vänner" igen.

Nu sisådär 8-10 ÅR senare är det fortfarande lite samma sak. Jag fattar inte detta. Ska man inte mognat nånting under dom åren som gått ? Lärt sig nåt ? Ta mer ansvar än man gjorde då ??

Jag kan bli så jäkla besviken när man får höra från andra att vissa människor sagt så eller så. Trots att den personen som berättar inte menar att "skvallra" utan man har en enkel konversation coh pratar om allt mellan himmel och jord så kommer vissa meningar eller vissa händelser på tal och via det hör man saker som får en att tänka "VA??"
Nära vänner som säger elaka saker. Försöker förvirra andra. Få sig själva att låta så JÄVLA BRA.
Så är ni inget annat än fega,yngliga människor ! Varför inte säga hur ni känner/tycker medans man pratar med er ? Säg som det är. Tyck det ni tycker.

Ni som känner mig,ni som verkligen,verkligen känner mig vet att jag aldrig skulle reagera negativit om någon hade nåt att säga. Ingen är perfekt,minst sagt jag. Alla kan göra,säga,handla fel. Det händer alla...
Många ggr kan man själv vara helt ovetande om att man gjort fel och då kanske det är bra om man får höra det ?! Lyft på luren och ta samtalet med mig,är inte svårare än så...
Låtsas inte vara min vän om du inte är det,kan spy på sånt.
Svartsjuka,avundsjuka mm får inte plats i mitt liv just nu. Jag har så mycket annat och viktigare att tänka på. Kan väl inte springa runt som man gjorde förr och prata strunt för att hävda sig vid 23 års ålder ?? Känner bara att den tiden är borta för länge sen och jag tycker det är tråkigt att det inte är fler som känner så...

Jag vill kunna ringa mina vänner och prata om precis allt. Jobb,familjelivet,problem,tankar ja precis allt utan att behöva känna att du/ni gottar er i det. "Haha,ja nu har hon också problem,yes"
Ja det känns mindre kul.
Eller jag ska väl kunna ringa och fråga hur en person mår utan att få höra att man sen är en "pain in the as" för att man bryr sig ?? "Wannabe mamma,tjatig"
För det första så är jag mamma,punkt slut. För det andra så ringer jag för att JAG BRYR MIG,finns ingen annan anledning. För det tredje,jag kan lätt sluta med det. Inte svårare än så....

Åhhh blir så sjukt jävla lessen när man hör skitsnack. Äcklar mig på det. Skulle aldrig själv kunna sitta och snacka rent skit om en människa. Det är ett stort tecken på osäkerhet. Har man inte mer självrespekt än så vet jag inte vad jag ska säga.
Tycker bara att det är dags att växa upp. Tänka lite mer på sitt liv och framtiden och kanske släppa det där med "Hon umgås med henne bara för att,hon tycker egentligen inte om henne,dom är ju inte vänner på riktigt,hon är bara för mycket,hon är väldigt "speciell",löjligt att just dom blivit vänner-dom har ju kn*llat samma kille" BLABLABLABLABLA !!!

Jag har äntligen kommit på vilka som är mina vänner och vad dom betyder för mig och vilka jag vill lägga min energi på.
Hatar att behandla någon som om dom vore mitt liv och sen få höra massa skit. Det är slut på det nu.
Säger det igen.
Ni som känner mig vet hur jag är som person.
Ni som känner mig vet vad jag går för och vet att även jag har en gräns.

Var kanske tuffare förr,får väl slå på den attityden igen om det skulle behövas...

Som jag alltid sagt- "Hellre få sanna vänner än fler falska"

Bye bitches


HUGO 7 MÅNADER

Hejhej. Ja för 2 dagar sen fyllde Hugo 7 månader. Harrejösses !!!! Tänk att det va 7 månader sen man va stor som ett hus och skulle äntligen få träffa sin lille bebis inne i magen :D

Hugo väger nu :
Ca 9300 gram

Hugo är nu :
74 cm lång

Hugo kan nu :
Sitta alldeless själv (väldigt stabilt)
Rulla runt
När som helst sätta sig upp helt själv från liggandes
Resa sig själv mot ett bord eller soffan :D
Säga "pappa" fast dock inte medvetet ;)
Dricka ur flaskan helt själv
Ta sig framåt genom att hoppa på rumpan,haha :)
Skratta som bara den (speciellt när man kittlar honom)
Förflyttar leksaker från ena handen till den andra (det har iofs kunnat ett tag)
Äter barnmat otroligt bra och fint

Finns säkert mer han kan men kommer inte på det just nu :)

Är iaf sjukt stolt över min finfina son. Världens duktigaste pojk !!!


Hugo redo för kalas 14/2-2011

ÄLSKAR DIG OCH DIN PAPPA MEST !!!!! ♥


LIVET

Livet ska tydligen inte vara lätt. Det har man ju lärt sig dom senaste åren...
Finns så mycket man borde uppskatta mer och jag ska verkligen börja göra det NU !
Trodde jag redan gått det hårda vägen om jag tänker tillbaks på allt man gått igenom för att komma hit man är idag. Men icke sen icke !! Det kommer mera... Så att säga. Jo tack !
 

Hugo är verkligen mitt allt ! Finns ingen jag älskar mer på denna jord än den lille pojken. Är så svårt att förklara den kärleken för er som inte har barn,men ni som har vet vad jag pratar om !!
Jag trodde jag visste vad kärlek var tidigare,men det visade ju sig vara fel. Kärleken man känner till sin mamma,syskon,vänner,pojkvän går inte ens att jämnföra med sitt barn.
Kan inte förstå dom föräldrarna som väljer att skaffa barn och sedan inte tar sitt ansvar. Säger inget om adoption men ni som bestämmer er för att behålla redan från dag ett då barnet kommit till världen och sedan bara skiter i det !!! Usch spyr på er. Ni går miste om den största gåvan som finns och det är att se sina barn växa upp och klara sig på egen hand i samhället.
Jag är dock lite rädd för detta själv eftersom Sverige är påväg åt helt fel håll men ska ändå göra mitt absolut bästa för att Hugo ska få det så bra som möjligt i livet !!!
MAMMA ÄLSKAR DIG !!!! ♥



Min vardag,mitt liv,mitt allt !!!

Ska snart upp till min kära mamma som haft Hugo hela dagen igår och natten. Så det börjar klia smått i händerna på mig,åhh vad jag saknar honom !!!!

Ha en trevlig helg !


ONSDAG 16/2

Hallå !!

Får börja med att gratta min kära väns son Noel som fyller 8 månader idag. Stora killen. Allt går alldeles för fort när man tittar på honom och Hugo. Harregud känns som igår man höll Noel för första gången hemma hos Liv och samma med Hugo. Minns den dagen som igår och snart kan han krypa. Helt otroligt :)

Våra underbara pojkar

   

Tänkt att dom varit så små som dom är på sista bilden. Det kan man inte tro nu ;)

Nu ska jag ge mig iväg på boxning och imorgon blir det besök hos frissan Jessica,ska bli så skönt att få fixat håret lite :)

Kram till er alla !!!


ALLA HJÄRTANS DAG

Hejhej !!

Idag är det den 14 Februari och det innebär Alla Hjärtans Dag :)
Det är även mormors och kusin Idas födelsedag så ikväll blir det kalas för dom båda :)

Jag och Kim firade lite i fredags med att gå ut på restaurang och gå på bio. Vi åt på Athena,en grekisk restaurang som ligger nära Hedén i Göteborg. Så otroligt god mat,trevlig personal och mysig stämmning. Rekommenderar absolut det stället för er som ska ut och äta idag. (Kan vara bra att boka bord då ställen var fullt med folk).

Vi såg filmen "127 timmar". Den va helt OK ! Tror jag tyckte filmen var bra pga av att den är verklighetsbaserad,annars vet jag inte riktgit vad jag tyckt. Just det att en människa gått igenom det han gjorde och överlevt ger mig rysningar... Se den !!

Nä nu ska jag ta mig en promenard med Hugo till 421 och handla hem lite som behövs.
Måste få gnälla om hur jäkla jobbigt det är att åka och storhandla för hur mycket som helst,sen ändå behöva köpa hem småsaker som mjölk,grönsaker,välling mm för sånt tar ALLTID slut snabbare och håller inte lika länge som alla "bas" varor. SUCK !
Men ska bli skönt med en promenard iaf :)


Älskar er mest i hela världen !!!!!





Även min underbara mamma Heléne,min bror Patrik och min syster Malin får extra mycket kärlek idag !!!


TRÄNA

Åh känns så jäkla bra att man äntligen är igång med träning. Nu är det inte så lätt att säga "tar det någon annan dag" för nu spelar jag fotboll i ett lag igen och har bestämda träningar och tider. Himla gott !!!!
Känner förändringen redan bara efter några veckor. Jag är mer pigg,glad och känner mig lätt liksom :)

Har iofs gått ner 22 kilo sen Hugo kom men vill mer,mer,meeeeer !!! :D


Idag har jag och Liv varit på gymmet i ca 2 timmar,värmde upp länge på löpbandet och körde lite boxning,armar,rumpa och mage :)


Så snygga när vi va ute i lördags :D

Känns så kul att man har motivation till det nu när man vet att serien sätter igång i april och då vill man ju kunna hänga på i samma tempo som dom övriga tjejerna har ;)


Förhoppningsvis skulle boxningen börja på fredagar nu med och då är det Tis,Ons,Fre och Sön varje vecka vi tränar !!!! BEACH 2011 ? -I hope soooooo :)

Ha en kanon helg för det ska jag ha !
Ikväll ska jag och Kim ut och äta,sen kolla bio medans min kära bror och hans donna passar Hugo.

Kram på er !

ÄNTLIGEN

Åh va skönt. Tack vare min underbara vän Elice har jag kommit igång med mitt CV och det känns otroligt bra :) DU ÄR GRYM !!!!! ♥

Har inte skrivit här på ett tag märkte jag igår och skäms för det. Ledsen... :(

Förra helgen va kanon. Vi firade ju Anna på lördagen och det blev verkligen så lyckat !!! Förfestade ett gäng tjejer och hamnade på Rosen i stan. Så skoj !!! Dansade och drack drinkar :) Liv och Anna följde med mig hem eftersom Kim och Hugo sov borta och vi stängde väl ögonen nångång efter 06.00- Dock inte Anna hon deckade så fort hon la sig på soffan,haha ! Tack för kvällen alla goa brudar. FÅr snart göras om !!!

Dagarna går här hemma och Hugo växer så det knakar. Han är så duktig nu. Äter massor med olika maträtter,står på alla fyra (ska bara lära sig hur man tar sig framåt) haha och rullar runt som en galning i både sängen och på golvet. Skrattar hela dagarna och får oss att känna oss som världens stoltaste föräldrar :)


Imorgon ska jag och Kim förhoppningsvis fira lite "Alla Hjärtans Dag". Helgen är fullbokad och på måndag ska vi på kalas och  fira Ida och mormor som fyller år,så vi passar på att ta oss en bio och äta ute. Ska bli så mysigt !!


Färdigt tjatat ! Trevlig torsdag på er

CV

Åhhh !! Behöver hjälp med mitt CV... Hur börjar jag ? Vad ska jag skriva med ?? Avslutning ???

Suck !! Det är i sånna här lägen man börjar ångra att man aldrig behövt skriva nåt CV innan...

Tips någon ?


RSS 2.0