Solig Onsdag :D

Idag har varit en bra dag :)

Vaknade runt 8 tiden imorse och kunde inte somna om :P Så uppe tidigt va man också.. Åt lite frukost och log och drog mig lite på spikmattan jag fått låna av Steffi för att bli bättre i ryggen :) Kan ju alltid hoppas på det bästa !!

Runt 12 tiden åkte jag hem till Steffi och hängde lite innan Elsa kom och vi begav oss mot hisingen för att hämta upp Sandra och brummade vidare hem till Liv och Adam... Många namn i den meningen ;)
Va hos dom runt 13 tiden och vi satte genast igång "tjötet" haha stackars Adam som faktiskt slutade tidigt på jobbet idag och lyckades komma hem precis när vi satt fötterna i hallen så han fick stå ut med oss kvinnor och vårat tjaaat :) Lika bra att dom lär sig att dagarna kommer bli sånna längre fram då en del av oss kommer gå hemma och vara mammalediga :D
Trevligt va det iaf och vi stannade några timmar :) Mys !



Beställde våran blivande barnvagn idag med :) Ohh så nöjd..Den är verkligen jättefin och helt perfekt. Känns sjukt bra ! Så det kommer nångång på slutet av nästa vecka.

Va tycker ni ?!


Så nöjd :)


Vi fick även godkännande på lånansökan till ny lägenhet igår :)) Så nu kollar vi runt massor efter en större lägenhet närmare högsbo så vi inte bor så långt bort sen när lille skrutten kommer :)


Försatt trevlig kväll :D

Puss //A


Kommentarer
Postat av: anna

jättefin vagn :D hoppas att allt går bra för dig. KRAM

2010-03-03 @ 18:49:09
URL: http://blondastbanana.blogg.se/
Postat av: ida

ååh vagnen var gö fin! :)

2010-03-04 @ 12:02:27
URL: http://idaaas.blogg.se/
Postat av: Fanny

Riktigt fin vagn :D Vad roligt!

2010-03-08 @ 14:10:42
Postat av: Pernilla=)

Vagnen va jätte snygg alex :)

2010-03-08 @ 16:55:37
URL: http://pernillaivarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad säger du ?:

Trackback
RSS 2.0