HELGEN 15-17 JULI

Hallå hallå !

Denna helgen har verkligen varit smockad !! :)

I ca 2 månader har jag anordnat en överrasknningsfest för min kära sambo Kim som fyllde 25 år igår. Detta firade jag och hans vänner honom med genom att jag lurade honom till min klubbstuga (som jag hade hyrt) och väl där inne stod 30 vänner och väntade på honom. Det blev så lyckat och han blev bra överraskad !! Himla kul när man lägger ner energi och omtanke att det blev så bra. Alla hade kanonkul och jag är helnöjd med kvällen... Festen kunde dock ha fortsatt lite längre men folk blev fulla men hittade hem,det ska vi väl vara glada för ;)

Jag,Kim,Patrik (min bror),Emma (brors flickvän),Robban,Conny,Alex och Fidde festade mer än gärna vidare. När dom flesta drog sig hem runt 02.00 tiden stannade vi kvar och röjde till va 04.00. Fick dessutom städat hela klubben så slapp man det dagen efter. Tack för all hjälp under kvällen ni som vet med er att ni städade och hjälpte till :)

Lördagen blev väl lite av en fight för mig ! Upp kl 10.00,cycklade ner till klubbstugan i majorna för att rensa det sista och vädra mm. Körde hem musikanläggningen till Robban som vi fått låna under kvällen (tusen tack för det) och sen vart det bara att möta upp syster som kom med Hugo som sovit hos min moster Annika och vi åkte genast och handla på 421,även Kims syster Louise va med :)
Vi började baka massa som vi skulle ha inför söndagen då det va dags för Hugos 1 års kalas och Kims släktkalas eftersom det va söndagen han igentyligen fyllde på :)
Vi bakade en hel form med kärleksmums,2 tigerkakor och 3 st tårtor :) Jösses va gott ALLT blev !!! Bra där syster som är expert på att baka !! :D Efter det blev det en kebabrulle för mig och pizza för resten framför Sveriges bronsmedaljs match mot Frankrike. Sverige tog självklart bronset !! Bra där !!

Söndagen vart väldigt stressig... Kom till lokalen med nyckel och halva bilen packad med massa saker som vi skulle ha i lokalen runt 11.45 och då började kalaset kl 13.00 !!! Hade inte gjort ett skit då mamma ringde och frågade hur det gick och det slutade med att jag grina några sekunder och sen va det bara att sätta igång,haha...

Men vad lyckat det blev !!! Dekorationen som Kim och Anton tog hand om blev himla fint med bord,stolar,dukning,ballonger mm och barnhörnan va uppe för HUgo och hans vänner :)
Allt va framdukat och klart när folket kom och det vart ju skönt. Hugo fick MASSA roliga och fina presenter. Även Kim. Åh ja hela dagen blev bara så bra !!!

TUSEN TACK TILL ALLA SOM VARIT MED OCH FIRAT BÅDE KIM PÅ FREDAGEN OCH HUGO OCH KIM PÅ SÖNDAGEN !!!

Hugo fyller 1 år nu på onsdag men då är vi nere i Åhus men Kims familj och hela Louise handbollslag,men det blir allt lite firande där nere också ska ni se ;)

Det kommer bilder så fort jag fått över dom till datan :)

Kram på er !!!!


FÖRSKOLA

Hejhej i värmen !!

Iågr fick vi väldigt glada nyheter. Hugo har inte ens fyllt 1 år men har fått en plats på förskolan borta vid marklandsgatan i slutet av Augusti och vi är sååå glada :D

Underbart,nu har äntligen den tunga ryggsäcken släppt :)
Va så orolig innan eftersom vi inte fått någon info alls.. Fick ett papper hem några dagar efter vi ansökt om plats och det va i Mars detta året :/

Men nu så !! Åh va skoj. Tror Hugo kommer stormtrivas på förskola. Träffa massa nya kompisar :D
Finns ju inga problem med att lämna bort honom så tror det blir en enkel match med inskolningen också, (peppar,peppar) ;)

 Hoppas bara jag får ihop allt med nya jobbet nu så han får vara där några dar i veckan iaf :) Iihhhhhh !!!!

Tänk va stor han blivit min lille gosse. Förskola,dagis ?!?!?! Jösses... Sånt man satt och små snacka om precis innan man födde honom liksom... :D

Är grymt stolt iaf !!


Jag och Hugo på Noels ett års kalas i Juni 2011 :)


RSS 2.0