Ovisshet

Är nåt utav det värsta jag vet...
 
Ohh blir galen av tanken...
Känner man verkligen dom man tycker om ? Kan man lita på sin egna uppfattning eller lyssna på andras ?? Det som känns skönt när jag pratat om det är att vissa tycker likadant och också märkt av det.
Inte bara jag själv då..
Orkar igentligen inte tänka eller prata om det med nån därför så skriver jag ist. Fast säger inte för mkt. Då börjar väl pratet runt om ?

Känner bara såhär.. : Vill du ( vem som helst) inte mig väl så bry dig inte om mig !! Låt mig va,säg inte saker bara för att det ska se bra ut från andras ögon och öron eller för att du känner att du själv behöver det för att må bra. Finns inga vita får eller svarta får.. Finns andra viktigare saker att bry sig om en att följa mina steg varje sekund...Så snälla sluta !



Jag vet vilka mina vänner är och dom vill mig väl och önskar mig all lycka lika mycket som jag önskar dom all lycka och framgång. ♥

¤ 4 dagar kvar till värmen ¤

Oj förlåååt.

Hej Hello Allihopa Everybody !!!

Vill bara slänga upp såhär lite spontant att jag tycker at min mamma är jävligt "smart" ;)

Jaja över till annat...
Slutade jobbet runt 12.15 idag och hade bestämt att träffa syrran i stan en stund för lite shopping och lunch...
Mm just det så blev det NÄSTAN !
Fick nästan ångest efteråt men är ändå sjukt nöjd med mina inköp och kommer inte lämna tillbaks nåt :D

Nu har jag iaf det jag vill ha med mig till underbara Thailand som bara är 6 dagar bort :)) Känner ändå av stressen. Har min ända lediga dag imorgon och ska hinna med en del. Klippa hit och dit och sen MVC för lite uppdate hos min barnmorska,va nästan 6 veckor sen vi sågs senast så är på tiden tycker jag :)


Är lite smått tom annars för övrigt idag. Vår lilla vovve där hemma mår inte så jättebra i benen och vi har ett tufft och mycket svårt beslut att ta :/ Känns inte alls bra. Tinki har funnits i våra liv i 10 år nu och hon är ju som ens lilla bebis. Visst kanske inte va det roligaste att gå ut och rasta henne dom gångerna man skulle göra det när man bodde hemma men hon har alltid varit bortskämt älskad !!! Och va vi har myst ihop !!
Får väl se hur det blir efter helgen då vi ska prata om det...♥
Alexandra kommer alltid älska dig !



Lilla busen i somras :D

Nu ska jag återgå till att vila upp mig för jag börjat smått bli sjuk....IGEN !!! Va händer ??? 100de gången denna vintern :( Uscha mig !!

Trevlig kväll // A


27 / 1 - 2010

Hej...!!!

Idag var nog den bästa dagen i mitt liv än så länge :)
Fick äntligen se vår lilla skrutt i magen och som Han/hon växer på :D
Dessutom vägrade lillen ligga still,harregud va hon/han sparkade och rörde på sig så läkarn hade lite problem med att få till några bilder haha men till slut fick hon en perfekt bild som ni ska få se nu :)
Är fuktansvärt stolt och vet nu säkert att jag är V. 16+2 bebisen är beräknad i mitten av Juli,lite typiskt antigen ploppar du ut på systers 18 årsdag eller på Kim födelsedag haha,återstår att se ;) Men ändå skönt att veta nu.Fast trodde jag va lite längre. :P

Titta och njut för det gör jag hela tiden !!!! :D

(
Titta så fint skrutten ligger.Svårt att inte le varje gång man ser denna bild )


 Mamma och pappa älskar dig !!!




Dessutom kommer snart min FIA hem !! Fan vad jag har saknat dig baby !! ♥

PS: Endast 7 dagar kvar tills vi är i Thailand,ooooooh!!

Ha det kalas // A

Inte för mkt prat...

Har inte så jätte mycket att säga igentligen så slänger upp några bilder :)


Magen va vi tror 18+2 :) Jan 2010.



Min underbara Tinki en vinterdag 2010 i hundgården :)



En sliten jag vintern 2010 med min vackra utväxt haha



Jag och min fina bror sommarn 2008 :)



Fina damer (speciellt mamma och moster,sikka miner haha ) En sommarkväll 2008 då vi skulle på Lars Winnerbäck :) Mamma,moster,kusin Ida och jag.





Better in the morning

" It will be better in the morning
They said the sun might shine
I'll have you close, you'll have the deeps of mine
It will be better, much better "


Ibland räcker inte orden till...



10 dagar kvar till fantasin och värmen


Förtjusande

Idag är det Torsdag IGEN. Herre förlåt för den dåliga uppdateringen denna vecka,men har varit en lång och jobbigt vecka för min del. Har sprungit hos barnmorska och läkare i veckan för jag har haft ryggbesvär som började för nån vecka sen och nu är det bara värre och värre. Fick tid hos läkarn igår som tryckte lite här och där och kom fram till att jag fått Ischas :( Humm jätteskoj ! Tack du ! Iaf,ska hämta ut smärtstillande idag som tydligen ska hjälpa en del men eftersom dom gör en smått groggy kan jag endast ta dom när jag kommer hem från jobbet och innan jag lägger mig för annars fårjag inte köra bilen och den behöver jag ju till jobbet ?? :/  Så vi hoppas absolut på det bästa där :) Känns bara lite smått tungt för tillfället och ibland vill jag bara sätta mig ner och gråta,kanske t.o.m lägga mig ner...Aj,aj... Han vill sjukskriva mig först men där va jag snabb på att säga strängt NEJ ! Har varken tid eller råd med det just nu och åker ju ändå till thailand om 13 dagar så ska nog kunna stå ut några jobbdagar till.
Vill verkligen kunna ge vårat barn det absolut bästa och kommer ju inte långt med det utan tyvärr pengar. Visst kärlek kan man inte köpa och det har jag fullt bagage med,men jag pratar om dom praktiska sakerna. Det är ju inte så att när "lillan/en" tittar ut så va det klart liksom utan sen börjar ju det hela...
Blöjor.
Mat.
Kläder.
Vagn.
Skötbord.
Nappar.
Matstol.
Säng. (Sängkläder inkl.)
Liggmadrass.
Bilstol.
"Leksaker"
Resesäng.
Filtar.
Gåstol.
OSV...

Som sagt det är bara början av allt som komma skall och då ska vi kunna ge dettamvilket jag vill. Inte bara för att det ska låta bra utan jag vill verkligen. Mitt barn ska ha/få samma uppväxt som jag själv och Kim såklart. Inte mycket man saknade när man växte upp. Hade kanske inte dom dyraste skerna och prylar men va alltid så nöjd med det lilla extra. Sen självklart va man va otacksam och bortskämt som alla småbarn men idag finns det inget annat som jag värdesätter än min underbara mamma och mina syskon och tyvker att vi fått ett riktigt schysst liv ändå :)
Har och kommer alltid se upp till mamma som fan klarar precis allt !!!!! Älskar dig enormt mycket !

Ja nu har vi hittat våran bebisvagn iaf :) Rätt prisklass,rätt färger och allt som behövs till är perfekt ! Är så sjukt nöjd och Kim tycker och den är jättefin,hurra för det !! :D
Vågar inte bestämma mig för så mkt mer. Vagnen vet jag att jag själv vill köpa för det vill jag ha en ny. Men sen kan jag tänka mig att släkt och vänner har så mkt som dom kan tänkas ge bort så är tacksam för det. Får se hur vi gör med restehn men tycker det är lite tidigt att bestämma för mkt också så väntar nog till jag är hemma från thailand.


Nä ska kila till sjukgymnasten nu och se om hon har några bra tips för ryggen min ! Ha en go torsdag för det ska jag ha. Idag kommer mamma,mormor,syrran mm hit och ska ha myskväll med mig och Kim. Spela lite " Guitar Hero" med tror jag allt det blir :P

// LOVE A



Torsdag - En Bra Dag !

Japp så är det.

Hade en lite besvärlig natt natten till onsdag då jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tror jag kände av kraftig foglossning och höll på att dö- BOKSTAVLIGT !!! haha Aj,aj,aj...Grinade som en 3 åring och Kim va förvirrad som aldrig förr. Han visste varken ut eller in. Fick tillslut ringa mamsen min mitt i natten och fråga henne om råd och eftersom jag va i panik som hjälpte det att ringa mamma för hon lyckas alltid hålla sig så lugn,vilket hjälper mig otroligt mkt !! TACK ♥


Fick ringa massa telefonsamtal igår för att få tid hos både en sjukgymnast och läkare så det blir ordning på mig. Min barnmorska tror det kan vara lätt ryggskott också och det gör ju inte saken roligare.Men får fortsätta kämpa på och får tänka att allt detta har något alldeless speciellt med sig till sommarn :)

Vilket fall,Torsdag idag och jag vaknade runt 09.00 imorse och låg och drog mig lite. Duschade,åt frukost tog en promenard med Tinki i solen och sen begav mig mot jobbet. Mitt pass började kl. 12.00 och slutade 19.00. Rätt skönt men samtidigt väldigt ansträngande idag. Stod uppsatt på matsal att bara hålla rent och diska brickor men fick också en egen kassa att stå i när det "blev mycket" (vilket det va typ hela dagen) och samtidigt ha koll på toaletterna...Hjälp blev lite mycket för gravida mig. Men som sagt kan man så kan man ;)

En nyhet !!!

Jag blev utnämnd till "Månadens medarbetare, December" idag med. Oh va skoj ! Känns alltid kul med lite uppskattning när man jobbar på. :) Många kanske tycker att McDonalds är ett skitjobb och har många fördomar. Men jag har alltid älskat det. Har växt upp på McD Backaplan och trivs fortfarande enormt mycket och vet att jag är duktig på det jobb jag gör där och att jag även är behövd :D
Så tack för det mina chefer Ulf och Anna ni gjorde min dag :)

Nu har jag och Kim pratat en del och vi har nog bestämt oss :) Men säger inget än till någon utan ni får själva se när det är dags :) ♥

Ska byta om till myskläder nu och snart ta kvällspromenarden med TinkiWinki :D

Ha det fintfint
Love A.P


Magen

Ja magen växer och växer :)

Här är en bild på vad vi tror ska föreställa V. 16+0 men snart vet vi exakt vart jag befinner mig i graviditeten. Ultraljud den 27 Jan :)




Längtar tills det lilla livet tittar ut :D


Mys i massor !

Fredag idag allesammans gött !!!

Igår va Kevin,grynet och lille Vidar på besök hos oss här hemma i Mölndal :) Runt 18 tiden kom dom och jag hade lagat kycklinggryta med pasta och sallad,mmm mums va gott det va.
 Tjötade massa och tiden rann iväg. Efter maten blev det kaffe och mina och steffis hemmalagade bullar och dom smakade gudomligt-va vi kan ?! haha ;) Pratade på om allt möjligt (man måste ju passa på när man inte träffar er allt för ofta) och hade massor och lära mig av Grynet som själv blev mamma för ca 4 månader sen.Känns bra att man kan fråga sånt som man kanske inte frågar barnmorskan eller läkarna. Tack för det !
 Och va lille Vidar har vuxit och blivit stor. Kan kontrollerna lite vad han själv gör men det mesta förstår han inte riktigt än men tv:n och Kim va väldigt intressanta "saker" haha va han tittade :) Och va jag fick honom att skratta haha riktigt babyskratt fick han till ojojoj vilken känsla att höra en liten bebis så glad :)
 Sen spelade vi bowling på Wii och det va grymt skoj. :) Sen blev klockan mycket och jag och Kim skulle upp 06.00 bägge två så vi fick säga hej då runt 22.30 tiden efter en himlans trevlig kväll...
 Ett måstes göra om tycker iaf jag.



Ikväll kommer syrran och ska sova över här hemma. Blir nog pizza och massa film. Kim ska nog också vara hemma idag så det blir en riktig fredagsmysdag :D Sen är det jobb imon 13-21 sen på söndag hoppas jag på att få ledig för då ska vi på "kick off" med hotelljobbet :D


Ska hoppa in i duschen nu och sen åka och hämta syster min. Hoppas ni får en trevlig helg.

Steff- Miss you
Elice- Kan inte beskriva med ord hur det känns när du inte är här
Fia - Du vet va jag tycker. Kom hem och lev livet med mig ist !!! ;)
Emily- Saknar att bara få vara med dig och ha så mysigt som bara vi kan !!
Johanna- Vilka kan mer än vi ?? Tänker på dig !

Trots att jag är sämst på att visa det så älskar jag mina underbara vänner så mkt ! Ni betyder <3<3<3

Ha d // A





Tung måndag..

Imorse när jag kom till jobbet trodde jag inte det va sant. '
Under helgen har personalen fått höra att det skulle vara stäng efter frukosten på söndagen men icke,utan på kvällen va det tydligen dags för "Clud Sandwith" så han/ hon som jobbade då hade en halvtimme på sig att röja undan det vi hade ställt kvar från frukostbuffén och allt låg huller om buller...
Ingenting låg där det skulle och jag och Morgan fick panik imorse,hjälp ! Men så tur va ringde morgan Karoline som kunde komma in lite tidigare så vi hann tillslut och fick i oss lite frukost....
(Som jag fick behålla i ca 30 min innan det kom upp igen :/ KUL ! )

Dagen rulla på och jobbade 45 min lunch sen hem.



Har kollat på Oprah idag och såg en intervju med självaste Whitney Houston. Den va så jäkla bra och hon kändes så äkta och va hon har gått egenom...Och känslosam som man är så fällde man en tår här och där..
Man ska ju inte klaga haha :P Riktigt bra va det iaf. Har alltid älskat WH så det va ett måste att se :) Nu är det första avsnittet på från serien "Glee" med som jag måste kolla på så hoppas ni haft en bra måndag eller iaf en bra fortsättning :)


Ha de / A

Nyår 2009/2010 osv...

Ja idag blir det första inlägget år 2010... :)) Jippi för det ;)


Nyår 09/10


Firade vi hemma hos Anna och Niklas (som precis hade kommit hem från Thailand med,så bra jobbat ! ) Jag,kim,anna,niklas,steffi,robban,nirre,fimpen,jessi och jonas träffades runt 19.30 efter att jag kört runt halva gbg för hämta och lämna hit och dit. Man får sota för mkt när man är gravid och nykter :P Jonas hade tagit på sig uppgiften att laga lite tilltuggsmat och det va bara för gott. Lite olika sallader med kyckling och goa dressingar mums !! Efter det va det fest som gällde...För att vara den enda nyktra personen fram till ca 23.00 när Liv,adam,sandra och anders gjorde oss sällskap höll jag tempot uppe väldigt bra ! Fick mkt fina komplimanger om hur fräsch och fin blivande mamma jag va och att jag fortfarande hade "det" som många tappar när man blir med barn,vilket kändes kul :) Tack för det !  T.o.m Robban va sugen denna kväll,haha det säger en del...Eller va säger du Steff ?? ;) haha...

Strax innan 12-slaget va det panik !!! Vad skulle vi ?? Vart ville folk...Vi va mellan frölunda och högsbo och tiden hade gått lite väl fort...Hann tyvärr inte upp till högsbo och "bajplan" där alla nära självklart är varje år men jag,kim,nirre,liv och adam åkte med min lilla brummebil till Flatås och träffade lite folk där precis innan 12-slaget :) Fick säga hej då till Steffi mm hos Anna för dom ville vidare dit vi inte ville helt enkelt.. MEn en lyckad rolig nyår blev det och det slutade med att jag och kims lillasyter louise följde med mig hem och kolla film runt 01.00 tiden,Mys ! :)
Tack alla för en härlig kväll ! ♥




Sen har det varit lungt och sansat. Va ledig nyårsdagen och sen jobbat hela helgen.


Har börjat fundera en del med och har kommit på hur mycket jag saknar och älskar mitt gammla yrke (frisörska) och har nog bestämt mig för att försöka på nytt att jobba med det. Kan verkligen inte fortsätta såhär. Saknar min gamla salong så mkt och även kollegerna och bossen :( Vill verkligen få en ny chans och ska försöka satsa på det och samtidigt ta hand om mina händer :) Blir glad att tänka på det och ska ge allt !!


Magen har växt lite mer än sist och kommer snart lägga ut lite bilder :) hihi bara halvåret kvar nu :) Går så fort !!
Har bett om en större skjorta på jobbet med så då märker man att magen putar utåt :P
Oh tänker mig själv som mamma och älskar tanken mer och mer för varje dag ! Lycklig... !

Ha det fint // Alexandra


RSS 2.0