Mitt 2009

2009-12-29 @ 14:34:56
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Blev sambo och blev/är gravid.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Det va på gränsen men röker ju inte längre så grattis till mig ! ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaa. Anna och Tommi fick Lea och Kevin och Grynet fick underbara Vidar :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Vi va inte allt för nära den sista tiden men min kära farmor gick bort i somras.

5. Vilka länder besökte du?
Inga tråkigt nog. Men Tahiland i Februari 2010 ;)

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Semester...och självklart familj :D

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
6 juni-Då jag fick sluta som frisörska (inte direkt ett roligt minne men men glömmer det nog aldrig ) :(

8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag själv har lärt mig vilka som är mina riktiga vänner och att även inte döma folk innan jag skaffat mig en egen uppfattning.

9. Största misstaget?
Att jag höll på att flytta ifrån Kim <3

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Japp sjukskriven 1 månad pga eksem på händerna. (som har blivit helt återställda idag :)

11. Bästa köpet?
Våran stora tv hemma och Wii som kom hem idag faktiskt ;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mig själv- Shoppat en del måste jag erkänna hela 2009 :/

jorde någonting dig riktigt glad?
Min familj lyckas alltid göra mig extra glad när det behövs ;)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
I got a feelling-Black Eyed Peace. Bad Romance- Lady Gaga. haha bästa låten 80talet-Pontjak

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Glad som bara den för att Kim och jag ska bli föräldrar men samtidigt lite smått ledsen för att just " våran tid som ungt par" kommer bli annorlunda. Även mindre glad över hur jag själv bettet mig (gravidmonster) uscha mig ! Förlåt säger jag bara...

16. Vad önskar du att du gjort mer?
En sista tjejkompis resa med alla goa tjejer som jag tycker om.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting. Ångra aldrig det du gjort bara det du inte gjorde...

18. Hur tillbringar du julen?
Hemma hos min kära moster med goa släkten precis som det ska vara :)

19. Blev du kär i år?
Jag är fortfarande kär <3

20. Favoritprogram på TV?
Unga mödrar, Förlossningskliniken, Grey's anatomy,One Three Hill,Biggest Loser :)

21. Bästa boken du läste i år?
Ingen,haha läser knappt..Men just nu läser jag massa graviditets böcker som jag absolut fastnat för :)

22. Största musikaliska upptäckten?
IdolErik- Higher....Sååå jävla bra !

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Nya säng kläder :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Massvis med pengar ? ;)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Min födelsedag (22 Maj) firade jag först hemma med hela släkten,va fullt hus här. Åt gott och umgicks. Dagen efter va det stans party här hemma med alla underbara kompisar :) Sen utgång !

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nä det tycker jag faktiskt inte.. varit ett helt ok år för min del. (tråkigt svar,jag vet! )

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jeans och legging hela vintern med olika tunikor. Färgstarka färger under sommarn,med söta klänningar och olika tunikor. Hösten är ungefär samma som vintern. älskar lila,millitärgrönt,grått och svart/vitt :)  

29. Vad fick dig att må bra?
Att ytteligare ett år har gått och alla jag älskar fortfarande finns kvar <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Som alltid- DAVID BACKHAM ;)

31. Vem saknade du?
J.Fuchs så klart ! Sen vännerna man tyvärr tappat under månadernas gång :(

32. De bästa nya människorna du träffade?
Steffi absolut (Har kommit henne närmare än vad jag själv trodde <3) Morgan (chefen på frukosten)
Sen alla glada kolleger jag lärt känna på nytt från donken :)

Julhelgen

Tjooo alla glada !

Hoppas eran Jul har varit precis som ni förväntat er :) Älskar julen och är på nåt sätt en helig helg med massa go mat,släkt och vänner och massa paket :D

Tyvärr blev jag även sjuk redan på onsdagen förra veckan men försökte ändå hålla humöret uppe under julafton. Va hemma hos moster med hela släkten (nästan) och åt så mkt go mat,lekte lekar och öppnade julklappar. Blev en lång dag men hade så mysigt ! Sov hos mamma natten till juldagen och låg mest i soffan och försökte bli kry :) Blev iof stor buffé frukost med mamma,syster,moster,bror och hans "vän" Johanna :) Trevligt !
På kvällen blev det mat hos mormor och ytterligare en gång va en del av den vanliga delen av släkten samlad. Mmmm va så sjukt go mat,mormor kan hon ! Sen blev det hem och har sedan dess legat. Haft sjukt ont i öronen,nästan rinner som om den fick betalt för det och halsmandlarna är svullna IGEN !!! Jippi!!! Så kul har vi det här hemma :P


Hoppas innerligt att jag mår lite bättre inför nyår då jag absolut vill träffa vännerna och fira in det nya året tillsammans med dom ! Blir inte direkt nåt festande men vem har sagt att man inte har skoj utan alkohol ?? Så slipper man ju bakfyllan dagen efter med jue ;)


Se där ja..lite smått "tråkig" uppdatering om vad sjuka jag har haft för mig ! :D



GOD FORTSÄTTNING OCH GOTT NYTT ÅR !!!!! Massa kramar från mig,kim och lillen i magen :)




Måndag och jag är helt slut ! ;)

Ja sikken morgon/dag !!! Herre ! Jo har mått hyfsat bra hela helgen. Kräkts ca 3 ggr allt som allt. Och när jag åkte hemifrån imorse så kändes det helt ok men så fort jag stannade på mitt favvoställe Hedens parkering så kom det enormt mycket vätska- ja just det. Äter ju inte frukost förrsen 06.00 så vatten va det här !! Sen hade nykeln till kylarna slarvats bort av helg personalen så jag fick vänta typ 15 min på morgan för att kunna ordna detta !
Vi blev givitvis sena och stressade som bara den. Jag har också blivit smått sjuk så kunde inte riktigt ge 100% idag :/ Sen när vi va klara och vi skulle sätta oss ner för att äta lite frukost i lugn och ro,nä tro fan att brandalarmet ska gå från hotellet så det blev stans liv !!! Hale bale (steff) va jobbigt !!
Ingen fattade nånting och därför gjordes ju ingenting åt det heller...Så vi lyssnade på oljudet ca 10-15 min innan brandkåren dök upp och självklart "falskt alarm" JIPPI !!!! Inte nog med det så hände detta 3 ggr imon en timme !!!!
Så min dag va förstörd grinig som bara den och fick springa på toa för mina speciella "besök" där... Som sagt jobbigt måndag !
 
Fick iaf ledig från lunchen och åkte direkt och fixade dom sista julklapparna och har suttit nu i 2 timmar och slått in alla 17 PAKETEN !!! Hjälp ! Stor släkt mycket klappar... :) Men skoj det :D Så nu är det äntligen färdigt och fått städat undan lite här hemma med.

Har äntligen fått träffa min underbara Elice med. Blev tyvärr inget hos Carro för det blev så sent så jag somnade :/ Dumma mig ! Men i lördags fick jag ha myskväll med Elice och min andra familj,familjen Timberg :D Lite julklapsutdelning eftersom Elice åker hem igen och inte är här på julafton :(  Men va otroligt kul att träffa henne igen ! Känns som evigheter sen men ändå är det som vanligt när vi ses :D Så det ska vara !!! ♥ Love you !

Snart julafton !!! :D:D yeaaaaaaah :) Blir som ett litet barn igen tycker det är så kul ! Speciellt på kvällen när släkten Tajkon träffas och ska fira tillsammans... Massa mat,julklappsleken,kalle anka och alkohol (inte för min del då så klart! ) Men så roligt ! Tyvärr så ska jag och Kim inte fira ihop just på julafton. Han va med mig förra året och iår så tycker jag att han får hälsa på sin lilla sida på hisingen och vara med sin familj :) Sen kanske han kommer förbi på kvällen iof ? :D Men juldagen har vi ihop under morgonen iaf,sen ska han iväg med "grabbarna" och jag hoppas på att få träffa Alexandra Frankieee,oh så länge sen vi umgicks själva !! Så ska bli mysigt. Sen annandag jul ska vi få ihop båda våra familjer hemma hos Kims föräldrar då det blir lite fest och spelkväll :)) Så julhelgen blir riktigt bra och "familjig" som jag vill ha den ;)



Får nog ringa tandläkarn igen. Känns inte riktigt som det borde i en tand :/ Lagat ? Yeah right !? Ont,ont,ont...



SNART THAILAND !!!! 45 dagar kvar !

Ha det kalas så hörs vi nog innan jul ! Saknar fisen får jag allt slänga in !

Fredag, 18/12-09

Fredag och helgen är kommen. Har faktiskt lyckat jobba hela veckan utan en dag hemma :9 Skönt va ett tag sen jag gjorde det. Och igår sa jag till dom flesta att jag äntligen va ledig idag (fredag) men så vaknade jag tidigt imorse av en känsla...jobbar oftast 6 dagar i veckan och vet att jag är ledig på söndag...det innebär att jag borde jobba idag ändå..humm.. Jo så jag gick upp runt 09.30 tiden och tittade på schemat. Och visst va det så..jag jobbar ! Så slutade 16.30 idag efter en lagom stressig dag. Gick ganska fort faktiskt :) Alltid skönt det ! Så hem och träffa Kim en stund och byta om och nu väntar jag på att Elice ska ringa och åka från Liseberg så vi kan bege oss mot Carros place och umgås och tjöta hela kvällen. va så himla länge sen vi tre träffades och verkligen umgicks.

 Fan tajta som bara den flera år ! "Trion" va vårat gemensamma namn ;) Gjorde det mesta ihop. Elice blev kär i underbara Fredrik som hon träffade sommarn 2007 i tylösand och året efter flyttade hon till stockholm. Blir väl inte riktigt samma sak då och tyvärr så hände det som hände mellan mig och Carro som inte liktigt blev sig likt igen efteråt :( uscha mig ! fast idag pratar vi ju,som sagt inte alls på samma sätt som förr..livet går vidare vi alla måste "växa upp" och jobba och bli vuxna vilket gör att man inte har samma tid längre tråkigt nog :( Och nu bor ju Elice i Oslo med,det positiva med det är ju att det är 20 mil närmare än stockholm men ändå långt borta. Och Carro jobbar ju på och har sitt och jag detsamma dessutom gravid och har inte alls samma ork :(

Men men nu har vi allafall fått chansen ikväll och den ska vi ta vara på. Sen får vi allt skärpa oss ! Vänner är det viktigaste vi har och dom värde sätter jag så mycket !

 

Över till annat...

Va ju på ultraljud och provtagning i onsdags :) Det va helt otroligt. Vi fick bara göra ett litet ett för att kolla att det verkligen fanns liv i magen. Nog visste jag det eftersom spyandet säger mer än nåt annat men kändes ändå så mycket bättre efteråt :D Kändes bra att Kim även fick uppleva lite så det blir mer verkligt för honom med så han verkligen förstår va vi går igenom tillsammans. Eftersom det bara är jag som känner av det än så länge så känner man sig lite ensam och att ingen förstår en. Så känner nog dom flesta hoppas jag ! Men som sagt i Januari ska vi på ett riktigt då dom mäter den lille/a och ser att allt står helt rätt till. Och eftersom graviditeten inte va planerad så har ju jag varit lite förvirrad gällade sista mens osv så vi vet inte exakt vart jag ligger veckomässigt men barnmorskan skulle tro mellan vecka 12-14 och min lille bebis på min blogg syns i vecka 13 så förhoppningsvis stämmer det,men kommer ändå kännas bättre att veta exakt !


Magen har börjat smått växa men det är en låg en :)

På jobbet idag påminnde min underbara kusin Ida att vi åker till Tahiland om 47 dagar !!!!!! Känns så otroligt nära nu. Känns ännu närmare när man tänker på att det bara är två löner kvar till dess med ;) Ohh ska bli så skönt !!! 3 veckor ungefär blir vi borta och ska bo i min morbror Tomas och han färstmö Pias stora hus och njuta av sol,bad och äventyr :))) Kanske är tjockare än vanligt då men får leva med detta. När vi kommer hem är det bara 3,5 månad kvar tills jag blir mamma med. Hjälp va tiden springer iväg :))

Nä kolla vidare lite på Canal+ och snart bege mig mot Carro bruttan ! :)
Trevlig helg alla underbara !
// A


15/12 - 09

Får börja med att be om ursäkt igen att jag är super dålig på att uppdatera. Men ibland får man en sån period då man inte har lust att skriva nåt eller dela med sig. Fast nu såg jag att det va lite väl illa och en del har klagat på detta ! Haha sorry ;)

Ja livet rullar på som vanligt förutom att magen har börjat växa hyfsat bra. Jag tycker ju själv att magen har fått en form som är svår att tyda,är det graviditet eller fetma liksom ?? Haha inte lätt inte... Fast dom flesta vet ju nu och då känns det bättre. Har ännu inte gått upp sådär överdrivet mkt som många kan göra i början men äter ändå det jag vill och mkt av det haha. Större har man ju blivit fast på en fint sätt som steff skulle säga :)) (Nöjd) 

Jobbet börjar ju kännas mer än innan tyvärr...Fortfarande problem med lukterna men nu börjar det även kännas i fötterna så mkt som jag går hela dagarna. fram och tillbaks och lyfter saker hit och dit och jag är ändå "bara" i 3:e månaden och låter redan sånhär oj,oj,oj hur ska det gå :P Får kämpa på helt enkelt och hålla igång så jag inte får liggsår i soffan där hemma !? Vilket jag inte vill. Sen när mamma ledigheten börjar ska jag inte säga att det blir lättare eller lugnare men då slipper jag dom där fasta tiderna och "måste:rna" Så jag längtar till den lille/a tittar ut. Vi (jag och Kim) har bestämt att inte se vad barnet har för kön. "Vi vill bli överraskade" övertalar jag mig själv hela tiden. Men tror också att det har att göra med att jag tänker ofta på vad som kan gå fel och är rädd att jag gör "lilla ärtan" till en levande person för tidigt och gör det för personlig. Skulle nåt hända så självklart blir jag helt förstörd och besviken men tror ändå det blir lättare om jag inte vet mer än vad jag behöver... Nån som förstår vad jag menar ?! Hoppas det.



På tal om bebis och graviditet så ska vi blivande föräldrar till barnmorskan imon och kolla blodprov mm
Om vi har tur så kanske hon hann med ett litet mindre ultraljud bara för att se att det finns "rörelse" i magen och att allt står rätt till :)) ska bli otroligt kul och ser fram emot det !! :D


Nä ska försöka sova en stund nu. Ha de !

// A


RSS 2.0