thoughts...

Humm..inte lätt att alltid veta in eller ut.

Jag är grymt förvirrad-fast ingentligen inte. Allt är ganska lätt men man gör det alltid svårare än vad det behöver vara.... låter det vettigt?! :/

Jaja,jobbat helgen vilket gått kalas. Mår mycket bättre nu än förra veckan! :) Och imorgon är jag tillbaks på Mornington,vilket jag faktiskt har saknat. Känner mig ganska hemma där och trvis som fisken i vattnet :) weeeii*


Och imorgon kommer Steff tillbaks till Gbg med. Hon har iof bara varit borta ons-sön men känns alltid lika kul när hon kommer hem, haha :P Vi ska träffas imorgon efter jobbet runt 12.00 så ska jag klippa både henne och Ebba, spännande!! Blir nog kanon som alltid ( har mycket bra självförtroende)






Ohh nu kan jag inte släppa tanken på att i februari är jag i thaibaj!! Längtar sjukt mycket! :)


Kim har varit lite bråkig med mig i veckan också vilket jag verkligen inte gillar! Men alla säger väl att normala par bråkar så får tro på det?!  ♥



Ha de!!



Sjukling!

Ja då är det tredje dagen man ligger i sängen och försöker friska till...I tisdags va jag och stor shoppade på apoteket,behöver alla mediciner jag kan få. Är så tråkigt att ligga sjuk speciellt nu när man kommit igång och börjat jobba igen,så blir man sjuk andra veckan,känns väl sådär :( men men börjar känna mig bättre så förhoppningsvis kan jag jobba helgen.Lyckas alltid bli dålig MINST 2 ggr i halvåret,då menar jag riktigt dålig...för 2 månader sen hade jag bihålsinflammation :( snacka om dåligt immunförsvar :P


Jag har lite roliga nyheter med juee :))

Fick bokat Thailands resan igår med,allt klart och betalt  :))) Så nu åker hela släkten ner till min morbrors och Pias hus i början av februari,ska bli så kul!
Vet ju med sig att jag kommer jobba ihöl mig för att få ihop bra med fick pengar med så kommer kännas bra när man sitter i värmen med en go drink i handen :) Ohh ja!!! ;)
Tyvärr kunde inte älskling hänga med eftersom han inte har några mer semeterdagar att ta ut så det blir jag med hela tjocka släkten i nästan 3 veckor :) Kommer bli grymt skoj ändå hoppas jag!!! :)))

Längtar!!!!!

So long...Ciao!!

Myskväll :)

Ikväll har vi varit på bio :) Kim ringde mig i onsdags och frågade om vi skulle ta oss en titt på nya filmen "sommarn med Göran"-(som va grymt bra!!) och jag tänkte ja visst,varför inte?
Filmen började 21.30 och när vi kom fram hade han varit så söt och köpt VIP-biljetter så vi fick gå in i en lounge innan filmen och äta lite snacks och dricka gott,sen plocka på oss popcorn och dricka. Fanns ca 35 platser i biografen men otroligt sköna stora fotöljer,hale bale va sköna dom va :)) Man kände sig lite extra speciell när man satt där ;)
Kim-Du kan verkligen suprisa ibland lite spontant,älskar dig!


Bakis mys!

På tal om annat så har jag ju skaffat mig två jobb,helgjobb på mitt gamla jobb MCD och ny fått FAST tjänst som frukost värdinna Mån-Tors 05.00-11.30 varje vecka!
Oh är så glad. Morgan (chefen va så nöjd med mig att han ville ha mig där nu eftersom en annan tjej sagt upp sig) känns bra att man visat framfötterna!  Gå från sjukskriven utan hopp till 2 jobb på en månad känns himla bra! :)

Party väntar imorgon med,äntligen fått mina försäkringspengar så överlever till nästa lön,jippi!!! Hoppas Steff kan stanna hemma så det blir extra kul! Annars blir det firande för Fanny som fyller stort! :)

Nä jobb imorgon så ska dra mig till sängen...
Tack för ikväll älskling! <3

kärlek <3

Kim- Vi har nu varit tillsammans i snart 1 år och 3 månader ! !  Fast det känns som det va igår vi träffades första gången uppe i hösgbo på "ängen" då du gav mig den där speciella blicken..(som sa ungefär "nämen va är det där för mumsbit")
Vi har haft våra upp och nergångar men som vi klarat oss igenom och jag tror absolut att det värsta är över :)
Har aldrig träffat nån som fått mig känna mig så trygg och älskad-trots att vi är väldigt olika så funkar det mesta ! !
Ca 3 månader har vi bott ihop under samma tak och ångrar inte det beslutet.Om vi skulle vara ovänner för nåt så känner du mig så väl att du alltid ber om ursäkt eller tar första steget och får mig att skratta (även om det inte är du som gjort fel) och det älskar jag dig för,att vi känner varann så väl..vet allt om varandras bakgrunder och accepterar det som varit !
Jag hoppas att det kommer vara vi för alltid !
Jag och du,du och jag !


Finns inget bättre än kärlek till sin familj,släkt,vänner och sin partner!


Tack Mamma för att du finns !




ska det vara så?

Känns urlöjligt! vi pratar genom våran egen blogg hela tiden! nu i efterhand förstår jag inte varför vi inte bara kan va?! har vi gjort varann nåt? skadat varann? sagt nåt riktigt elakt till varann? inte vad jag vet iaf.känns tråkigt att det ska behöva vara såhär...ändå har vi försökt prata så många ggr :( du pikar mig,jag pikar dig... :(

jag kanske ska börja lita mer på folk...kanske mer på dig? att du faktiskt inte vill nåt annat än att vara vänner?
Det är jag och min tjocka skalle som alltid ska se det negativa före det posetiva...Vi har massa gemensamma vänner som känner likadant! varför kan inte alla bara komma överrens? :S
Jag vet att du vet att jag har känt på ett visst sätt innan,men håller helt på att byta ut den känslan-Mer till det posetiva!
Värdesätter mina vänner till tusen och man borde ha öppet sinne när det gäller allt och alla! vill inte ha det stelt och tyst när vi ses...varför behövde det ens vara så från början? jo för att du hatade mig innan du ens visste vem jag var?? vilket inte va så konstigt!! så säger inget om det! hade vi träffats under andra omständigheter så hade det inte alls
utvecklats till samma sak!!




Usch tänker för mkt!!
måste verkligen sätta igång jobbskallen igen denna vecka nu när man har sin första arbetsdag imorgon :) ska bli kul! har alltså 2 jobb nu för tillfället.Extra jobb på ett hotell där jag serverar frukostbuffé tror jag och sen tillbaks på donken vilket va mitt gammla jobb sen 5 år tillbaks.Så ser fram emot att bli aktiv igen weeiii** :))

Kim <3

vad ska man säga?

"hej,vi ses typ ca 1 gång varannan månad,men är absolut BÄSTA kompisar"---SUCK!!!
Jag blir så less...seriöst..flytta härifrån??? hoppa all dramatik,svartsjuka,avundsjuka,falskhet???? JA TACK!

Vet inte vad jag ska säga,va man än gör eller säger så blir det alltid fel om jag blir återigen det "svarta fåret"
Känner en fruktansvärt besvikelse och ledsamhet,som jag inte alls kännt på väldigt länge (vill seriöst bara härifrån)
Bära på hemligeheter och skitsnack från alla möljiga håll är inte alls kul eller lätt!!! hur det än blir så blir antigen du eller den andra ledsen och sviken....


Och det här med vänner...Klickar man så klickar man!!! går absolut inte att bygga fram nån vänskap eller kärlek om man inte känner redan från början att det kommer funka...!! Inte så lyckat att leta "nya" kompisar heller!! va menas med det? att skita i sina "gamla" kompisar bara för att få plats med nya?? ohhhh så mkt jag vill få sagt men kommer väl få kramp i fingrarna...men som alla säger "
det löser sig......nog!"


Har varit hos Steff i Svinesund i några dagar-varit kanon mysigt! kollat lite hur hon jobbar suttit och solat sen hjälpt till lite med :) Skojat med Daisy har mna också-sikken hund :)) sen på kvällarna har det blivit chili cheese från" BK" och lite godis från "Godisfabriken"  och nån mysig film tills man somnat! länge sen jag kände mig så avslappnad...skönt!

Jag slappar ute på gården :)

Steff räknar ut priser :)

Vi va hemma igår (lördag) runt 18.00 tiden och åkte direkt till Steff och släppte av all packning och begav oss hem till mig!
Duschade och fixa oss klara,sen tog vi fram mig än så länge oanvända mixer som vi gjorde Strawberry Daquari med och jisses va kalas i bollen vi blev...EFTER 2 ST!! haha jag kan då blanda drinkar när plånboken ser tom ut och gott va det!! :))
Stannade i några timmar sen begav vi oss mot Jimmy "flojdan" och partade vidare tills sängen ropade!! trevlig kväll :)


 den osminkade sanningen       Allvarliga jag :P                                                                Party!!!



puss!

Bilen bara går och går...

TJOHO!!!!!

I helgen va jag hos älskade Emily och Emil i mellerud fredag-söndag!! Hade så mysigt!! Kom runt 17.00 tiden på fredag eftermiddag,då va det helt blå himmel och himlans varmt...vi satte på grillen och spelade lite krocket och jag vann!!! haha :P
Kvällen slutade med lite kortspel och massa gott vin och sällskap från Emils syster och hennes man :)

På lördags morgonen va det fullt ståhåå,vaknade runt 10.00 och åkte till ett mysigt litet ställe vid namn "Hamrane" där vi åt frukost :) varmt nybakat bröd och riven ost,marmelad med kaffe :) såå gott!! hihi,kändes verkligen som landet..Kaféet låg på en liten bondgård men höns,grisar och kossor mm haha inte alls AVENYN direkt haha :P
efter frukosten åkte vi in till mellerud "centrum" och jag fick mig en liten gudietur :))

sen blev det till att måla Emily och Emils hus :)) eftersom solen stod på så som det gjorde kunde vi bara måla framsidan av huset som hade skuggan på hela dagen :) det va riktig kul att få hjälpa till och se hur fint det blev!! efter det va det dax för lite släkt kalas som slutade med dansbands uppträdande nere vid vattnet (vänern) ohhh hade så himla bra! att få komma bort lite från "storstan" och känna på bondelivet lite,inte alls fel ;) fest blev det och alexandra blev trött runt halv 3 och gick och la sig,medans Emily och Emil festade vidare :P
Dagen efter skulle ni sett dom! Inte alls lika tuffa ;) haha låg vaken ca 2-3 timmar och väntade på att turteduvorna skulle vakna :P blev lite film,tv-spel och mat under söndagen (rörde oss knappt från soffan) haha sen lämnade jag mellerud runt 19.00 och drog mig hemåt till Gbg :)) SAKNAR REDAN!!


Idag bär det av till Strömstad och jag ska umgås med Steffi i några dagar-hon har det lite ensamt och tråkigt i sitt tält så jag tänkte att jag skulle åka upp och liva upp stämningen lite,och har vi tur så får steffi åka hem på fredag med mig istället för måndag och då kan hon vara med och partaja på lördag med oss andra :)) Jippiiiiii!!!! ska bli grymt kul ;)

Nä nu ska jag fixa det sista sen drar jag mig!!! Vi ses på Lördag babes!!! Pigga och glada ;)
Kommer sakna dig kim <3 love

Tjockisar!!

I torsdags va jag,steff och fia ute på galens girls night! hade riktigt skoj!! sen mot slutet mötte vi upp våra män som hade slått sig ner på diamond dogs... Steff och jag började kvällen hemma hos mig!
Gjorde oss iordning,drack lite gott och mötte upp fia vid "chez" runt halv 9.tog oss en drink och drog vidare till "viktoria" där vi verkligen ville sitta på uteserveringen så vi fick beställa in lite nachos och lökringar,MUMS- så gott det va! 
Träffade Filippa,carro och en grymt söt tjej vid namn sara på samma ställe :) när klockan drog iväg så ville vi spana in "parken"  gammla "harrys" vilket jag älskade innan,men va inte alls som förr,för mkt "inne" ställe om man säger så...så vi tröttnade ganska fort och gick då till daimond som ligger tvärs över gatan :P

Himla trevlig kväll iaf :)

Så igår.jisses vilket tjockis dag vi hade...Hämta fia och steff runt 17,åkte direkt till åbys pizzeria-(bakfulla som vi va!! )och beställde pizza :) sen åkte jag coh fia och hyrde filmer medans steff togs sig en liten vilopaus :)) köpte massa godis,chips och dip,vindruvor och saft :)) såååå gott!!! haha blev fruktansvärt mätt mot kvällens slut,nästan så man mådde illa :P men men GOTT va det :P
Thats us!! haha :P



Nä,nu ska jag titta klart "lilla huset på prärien" sikken serie-den följde man för många år sen ;O vänta på att steffi ska vakna så vi kan äta go frukost (jag och maaaat vettu) harregud! haha!

Ha det kalas!! puss och klam!



RSS 2.0