Hemma :D

Hej hopp alla !!

I måndags kom vi hem. Försenat ca 2 timmar men va gör det när allt gått hur bra som helst. Hemvägen kändes mycket kortare än när vi skulle dit. Konstig för det tar ca 1 timme längre hem :/ Men när vi väl kom fram till Landvetter kändes det otroligt skönt att vara hemma :)
Kim hämntade mig,mamma,syrran och mormor. Han hade lyckats parkera bilden på en oplogad parkering så självklart när vi skulle åka hade bilden fastnat. Tog oss ca 30 min att komma loss med hjälp av en trevlig man som kunde dra loss oss med hans bil och ett tjockt rep..haha hjälp va trött jag va då..Allt man ville var att komma hem så skulle detta självklart hända :P

Annars har allt varit toppen. Jag har mått oförskämt bra för att vara gravid. Inget illamående,har inte kräkts nånting och kunnat äta precis vad jag velat :) Så skönt att dom värsta veckorna äntligen är över :D
Älskade huset och plasen i Thailand och vill verkligen tillbaks. Får bli när bebisen växt till sig lite dock :) Men vi var så välkomna tillbaka så det blir nog så längre fram.

Saknat vänner och kim här hemma har man också gjort. Fick träffat Fia en stund igår och ska även göra det idag. Ringde steffi kanske så snart när ja vaknade igår men hon va lite smått sjuk så ville inte riskera att bli det själv såhär efter semestern. Såg att hon ringt några grr igår kväll men tröt som man va lyckades man somna ifrån att ringa upp..dumma ! Så slår en pling idag :)

Varit vaken sen kim gick till jobbet imorse med...Vaknade runt 05.45 och kunde inte somna om så när han hade gått gick jag upp. Gjorde några mckor och kolla tv:n. Så här är jag. Klarvaken och börjar bli små pirrig inför det andra ultraljudet :) Ska vara där 13.30 idag och få se hur mycket lilla bebisen utvecklats. Va ju där för ca 4 veckor sen nästan exakt men då va lillen för liten för att kunna säga exakt hur "gammal" han/hon är så därför får vi komma tillbaks :) Ska bli så kul att se vad som hänt sen dess :)


Börjar inte jobba försen på lördag så ska försöka lära mig att vända på dynget igen.. Trodde inte det skulle vara så svårt men 6 timmar spelar verkligen roll... ! 

Nä ska slänga på mig lite kläder nu och få i mig något mer att äta sen åka till östra :) Ha en kanon dag i snön.


Slänger upp en smaskig bild från Thailand :)

Lite smått sönderbränd i ansiktet men va gör det ? ;)

Ha det bäst / A

15/2 - 2010

Idag är skrutten 20 hela veckor :)) Nu är det bara halva tiden kvar !! :D
Går så fort så... :)
Thailand är fortfarande jätteskönt och varmare och varmare blir det.
Hoppas ni har det bra där hemma :)
Kram !

Tankar från andra sidan :)

Hejsan !!


Precis så. Andra sidan jorden :)
Njuter fortfarande av värmen och solen. Sitter just nu ute vid poolen fast i skuggan. Har fått en del färg men får akta mitt lilla ansikte som jag lyckats bränna så nästan blivit alldeless röd haha men så sött så :)

Vi gör inte allt för mycket här förutom gottar oss vid poolen från ca 10 varje morgon,äter frukost,badar och kör vollyboll matcher och solar.. Dom andra dricker drinkar och öl och jag håller mig till isvatten och cola :) Stan ligger en liten bit bort men har tagit mopederna dit då och då får att handla eller bada på stora stranden. Åker in nästan varje kväll och äter ute med. Helt sjukt go mat dom har här iaf. Vi brukar gå dit dom har lite allt möjligt. Thai,nordisk,pasta,pizza mm så alla får det som passar,vi är ju trotts allt 11 st !!! haha hela släkten laban. :D


Idag är det 9 dagar kvar av våra 3 veckor vilket gått fort än så länge.. Nästan lite väl fort. Hade Kim varit med så hade jag nog inte tänkt så mycket på hemma men som sagt snart hemma... En liten del vill det och en annan inte :P
Ändå tänker man lite på vad man ska göra när man kommer hem... Bortsett från det absolut tråkigaste som är jobb mm som jag ABSOLUT inte vill hem till...Ångest !!! Så är det en del med bebisen som ska fixas...
Kolla ny lägenhet- Större då såklart och närmare våra familjer och vänner :)
Barnvagn- Som är bestämd :)
Nytt ultraljud :)
Ringa försäkringskassan och fixa havandehandspenning och mammaledighet mm... Puhh blir trött att ens tänka på det där men ska ändå bli kul för då känns det som vi sakta närmar oss Juli och lille/a skruttens ankomst :D
Namn har vi pratat en del här nere med och självklart ska jag presentera dom för Kim och se vad han tycker men har en del som jag tycker om mycket !! :D


Nä ska kila nu... Måste hitta hotell på Phi Phi som vi ska till på måndag :)

Puss och kram !

Thailand Feb 2010 :)

Hej hej från Hua Hin - Thailand !!


Jag har det verkligen toppen här nere. Värmen kan ta kol på en om man inte är försiktig,brände mig hyfsat bra andra dagen men nu börjar det lägga sig fint och jag känner mig ganska brun :))
Klockan är 09.50 här nere och jag är hyfsat nyvaken. Sitter vid poolen och skriver lite i skuggan hur vi har det :)
Bor i morbrors Tomas och Pias hus som ligger ca 2,5 timme från Bankok så vi fick åka stooor taxi hit. Själva resan tog oss ca 16 timmar från Landvetter till huset :/ Lite segt men man glömde resan snabbt när man fick sova lite och vänja av sig att vända dygnet och se hur underbart det va här :)
Saknar faktiskt inte Sverige just nu. Har bara varit här i 6 dagar än så länge men ser verkligen fram emot 2 veckor till :)
Hänger mest vid poolen på morgonen och igår va vi faktiskt vid havet,men lyssna på detta...- Havet va ju varmare än poolen ??? Va hände där ?? Trodde det skulle vara svalkande att komma till havet men icke...
Moppe kör jag en del med. Till stan,hem från stan. Till standen och till olika resturanger...Sjukt billigt att hyra.
Sen kostar ju allt ingenting här nere oj,oj,oj... Så billigt man känner sig sjukt rik haha...
Första kvällen va vi på en restaurang och jag åt pepparbiff med potatis och sås,kostade ca 40 kr inkl dricka,haha snacka om ingenting !! :) Så här lever vi bra.
Idag ska vi nog bege oss mot "Apberget" och se vad aporna har för sig. Kolla lite tempel tror jag med vi ska göra.
Hoppas ni har det bra där hemma :)
För jag och lille skrutten i magen njuter för fulla muggar !!!!! Saknar dock Kim en del,första gången vi är ifrån varandra så här "länge" <3 Älskar dig och vi ses snart !
Ha det toppen så sänder jag varma solkramar till er alla :)
Ps: Bilder kommer när jag väl är hemma.

Imorgon gäller det !!!!

TJA !


Just precis...Imorgon åker vi ! Hela tjocka släkten drar till Thailand. :)
10.15 kommer taxibilarna och hämtar upp oss och mot landvetter vi kör ! :D Ohhh va skönt det ska bli. Har varit lite spänd inför resan tror jag...Har gått och blivit småsjuk och känner mig inte alls kry..
Förhoppningsvis blir det bättre innan imon så jag är lite pigg iaf. :)

Snart måste jag ge mig ut med bilen i snön och åka och vaccinera mig,räckte tydligen att ta den där sprutan i skinkan dagen innan så hurra för det ! Sen till apoteket och köpa ett par slags "öronskydd" eftersom jag är sjuk och har alltid haft problem med öronen när det kommer till flygplan så är det ett måste !!

Hur som helst ! Ska försöka uppdatera min blogg lite då och då när jag är nere... Inte säker på om min kära tid räcker och blir över för internet,men OM det blir det så skriver jag självklart ! Bilder får ni dock vänta på tills jag kommer hem :) Annars syns vi den 23 Februari allihop !!!

Ha det kalas här hemma i vinterkylan och tänk på mig när jag ligger på stranden med en alkoholfri drink och NJUTER !!! :D Mohahaha


// A


RSS 2.0