MORGONPIGG ? JA FAKTISKT...

Morron alla !

Idag vaknade Hugo hyfsat tidigt ändå. Började låta runt 06.30 och självklart ville han ha mat eftersom han sovit från 22.00 !

.... Så nu har jag precis nattat om Hugo så han får sova nån timme till. Tror inte hans pappa är speciellt pigg på att behöva gå upp och vaknar Hugo om snart igen så är det hans tur.
Varit på morgonpromenard med Kiwi också :) (Vi är alltdå hundvakter åt Liv och Adams fina hund) för dom är och hälsar på Liv syster i småland. En helg utan att behöva tänka på sin hund skadar inte lite då och då.

Jag saknar dock min egna nu när man har nån annans här. Lilla Tinki som jag knappt träffar nu för tiden. Hon va här förra månaden en vecka men det va väldigt tugnt att behöva släpa på Hugo,vagn och hunden själv 2 ggr om dagen :/ Förstår inte hur Liv gör det varje dag ?!?!

Annars är allt bara bra :) Fick en rolig nyhet igår !!! En del av dom gamla fotbollsbrudarna ska börja lira igen och Anna frågade igår om jag va intresserad... Dhööö JA SJÄLVKLART !!!
Så nu börjar första träningen på tisdag på hedén kl: 18.15. Känner du dig manad och har koll på både ben och boll ? KOM DIT !
Kommer antagligen börja spela direkt i div.4 vilket kommer bli grymt skoj !!! Åh längtar. Måste börja leta efter mina fotbollskor och en hel del annat !


Nu nästa lördag åker även jag,Liv och Steff till Ullared :D Yeeeej !! Åh vad jag ser fram emot det. Ska bli så kul. Älskar verkligen Ullared. Billigt,stort,bra utbud och inte alls långt hemifrån :D
Hugo får vara hemma med pappa hela dagen och vet ju att det kommer gå galant :)
Samma gäller Noel,tror pappa Adam får ta hand om honom om jag känner Liv rätt ;)
En dag utan barn och män måste man få unna sig !


Idag kommer iaf familjen Lundqvist/Hasselblom hem och hämtar Kiwi. Tänkte höra om dom ville stanna på middag och fira lite första advent med oss ? :)



Trevlig söndag gott folk !

 






HUGOS DOP

Lägger upp lite bilder från en av dom bästa dagarna hittills.
Våran lille gosse blev döpt i Kaverös Kyrka,Lördagen den 20/11-2010 !

         

Dagen blev så lyckad ! Tusen tack alla som var med och delade denna dag med oss !! ♥


FREDAG OCH FINBESÖK

God dag alla underbara !

Idag är det fredag och solen skiner i kära götet :) Gott !

Hugo väckte mig imorse runt 07.00 med att ligga och sjunga som en galning i sin säng,alltid lika kul när han är på bra humör.
Gick upp fixa mat och matade honom sen va det sängen som gällde igen. Han sov då till 10.00 :D Duktig pojke !!

Sen va det min tur att träna lite och få i mig lite frukost :)

Sen va det dags för Kiwi att komma. Han ska sova här hela helgen. Hoppas verkligen det går bra. Kim känner han ju sen tidigare och hoppas han trivs. SKa iaf försöka göra så han får det så bra som möjligt. Hur snett kan det gå ? Har ju trots allt en egen hund sen 10 år tillbaks (?) ;)
Så denna helgen består av mys,mys och massa mer mys....

Ska snart ta en liten vinterpromenard i solen. Får se hur detta går ihop med Hugo liggandes i vagnen och en stor hund ? :O Vet dock att Kiwi är så duktig ute så ska nog inte bli några problem :)


Ikväll ska vi äta gott också :) Ska laga lite potatisgratäng med köttfärs över och god sallad,mmmm !!! Sen blir det "Idol" och efter det sängen. Ska hjälpa några vänner imorgon med håret och börjar redan vid 10.00 tiden så då behöver jag min skönhetssömn ;)

     


VINTERMYS


Idag ute på promenard ♥

ONSDAG OCH JAG ÄR TRÖTT

Hej allihopa ! Läget ?

Själv är jag sååå trött idag. Brukar vara detta men är extra trött idag. Varför ? Nja vet jag knappt själv.
Hugo vaknade runt 07.00 imorse och ville äta och inte somna om !! Nejnej. Ligga och snacka och tjuta va mycket roligare ;)

Gick väl upp ur sängen efter det runt 09.00 nångång och skulle träffa Steff och Cissi på bussen som skulle gå härifrån 11.17...

Innan det skulle vi ju få i oss frukost,Hugo skulle äta en gång till och vi skulle byta om mm. Då tycker Hugo att det är dags att börja jävlas med mamma. Han sket ner hela pyjamasen så jag fick ställa mig och skölja upp den. Skulle slänga blöjan och gick ifrån i ca 2 sek. Då kissade Hugo ner hela badrumsväggen,smutstvätten och golvet.. Humm.. Ja TACK FÖR DEN ! Ställde mig och skurade (satte självklart på honom en ny blöjan innan !!) och när jag väl va klar med det och skulle ta upp honom då va sista steget att spy ner hela mig också.. Ja du vi tackar för den också !!! Jösses...
Mamma Alexandra va inte allt för glad efter en starten på dagen. Det är inte alltid en dans på rosor men älska sin son det kan jag göra till oändligheten !!
Så va väl på sådär bra humör när vi mötte upp damerna. Glömde självklart bärselen också och Hugo tycker inte om att vara vaken och ligga i vagnen...Ohh nej !!

Men trevligt hade vi. gick runt och kikade lite och Steff raggade lite jobb mm så dagen blev bra trots allt :D

Nu sitter jag som sagt helt avslagen i soffan och Kim är snäll och diskar efter maten :) Idag serverade jag fläskkotlett,vitlök-potatisbollar och sås...Mmm gott va det !
Syrran tittade förbi också och ville få omsatt sin löshår och självklart hjälper storasiss till med det :)

Nä ska luta mig tillbaks nu och försöka vila ryggen lite. Den kan verkligen döda en ibland :/

Min finfina Hugo :


Go kväll ! /Alexandra


ÅHHHH :(

Hej på er !

Imorgon är det dop för Hugo och här ligger jag sjuuuuuk :/

Ska dukas och grejas ikväll så måste,måste bara bli frisk !! Whiskey,halsspray,nässpray,te,soppa och glass ! Det är det jag lever på just nu...

Hugo är med sin gamla moster idag så jag verkligen får tid över till att bara vila. Han är hemma med sin pappa strax efter 16.00 då jag ska iväg och fixa inför dopet imorgon.
Tusen tack för hjälpen Annika !!

Tänker även en hel del på min mamma just nu. Allt kommer bli bra ♥

Tack och hej


:)

4 TV-program jag ser:
1. Våra bästa år ( ja jag vet tragiskt)
2. Biggest Loser
3. Grey´s Anatomy
4. Vem kan slå Filip och Fredrik

4 saker jag gjort idag:

1. Varit på banken
2. Varit på långpromenard med Hugo
3. Solat
4. Färgat håret

4 saker jag längtar efter:
1. Jul
2. Utomlandsresa
3. SOMMAR
4. Att höra Hugo säga mamma för första gången

4 saker på önskelistan:

1. Renovera lägenheten
2. Ny gaderob !
3. Nå min målvikt,alltså -10 kilo till
4. Utomlandresa !!!

HELGEN

Hej på er. Hugo sover och jag passar på att äta lite lunch och skriver ett litet inlägg :)

Helgen har varit bra. I fredags vart det fredagsmys med god mat,idol och myspys i soffan. Hugo sov som vanligt ;)
I lördags va jag uppe tidigt och hämta hem min bror och hans kompis från säves flygplats. Dom kom hem från en galen vecka utomland (spanien och england) långt historia. Men gott slitna va dom :P
Klockan va väl runt 11.00 när jag va hemma igen och en timme senare kom Rebecca och skulle bli snygg i håret så ordnade detta sen bar det av på kalas.

Brorsan fyllde ju 24 i lördags (bra att han kom hem då) ;) Så det firade vi hos mamma på lördagskväll och va väl hemma runt 01.30 och toksomna 02.00. Fast 3 timmar senare ville inte Hugo sova mer eftersom han hade sovit 17.30-05.00. Inte så konstigt. Så det va bara att limma på ett leende på läpparna och trötta ut gossen som somnade om nån timme senare.
Kan ju inte direkt påstå att Kim va mycket till hjälp eftersom han hade druckit under kvällen.
Full Kim = Totalt avslagen.

Åkte hem till Fia igårförmiddag och kollade lite film (eclipse) ÄNTLIGEN har jag sett den. Skulle gått med på premiären som va den 30 juni i år,men eftersom jag va stor osm ett hus ville jag inte riskera vattenavgång eller att värkar skulle komma igång inne på bion. Nejnej !
Så nu äntligen. Och den va sååå bra !! :D
Käkade lite gott och blev hämtade av Kim runt 17.30 då vi skulle hem till svärföräldrarna på lite "farsdag middag".
Gott som alltid och trevligt som alltid.
Tusen tusen tack till mina underbara svärföräldrar som köpt en sån fin resesäng till Hugo,eller aa oss blir det ju. Så fin och kommer vara till stor nytta då Hugo sover borta lite då och då :) TACKTACK !! ♥

Så har vi idag... Fått sova inatt vilket jag tackar min underbara son för. Somnade väl runt 21.30 igår och sov till 05.00 imorse. Jag la mig runt 22.00 och fick alltså sova 6 timmar :) Även 06.00-09.30 så sammanlagt 8,5 timma. Puhh tack tack Hugo !! :D
Va på en långt promenard för nån timme sen. Gick och gick och gick och när jag titta på klockan hade vi varit ute ca 1,5 timme så började dra oss hemåt då kylan slog på lite extra. Solen försvann så fort :( Men skönt va det !

Så ja. Lite update :) Ha en fortsatt trevlig dag alla ! Själv blir det till att lägga sig i ett varmt solarium och bli bruuun med Fia. Puss på er

ÄLSKAR MIN FAMILJ MEST !!!

 


STOPP

Ja nu får det banne mig räcka med shopping och handel överhuvudtaget. Mat och tillbehör till Hugo är det enda vi får lägga pengar på för nu börjar jag få lite paniiiik !! 11 dagar kvar till BB (barnbidrag) och det är tomt i plånboken :/  Självklart efter att vi lagt undan till det som behövs till dopet.
Men roligt är det så är lite svårt att inte köpa hem massa saker :D Men efter en avhyvling av Kim så får jag skärpa mig ! Mohaha...


Har iaf köpt hem massa saftsoppa nu som jag ska missbruka så kanske jag har turen att mjölkproductionen kommer igång helt igen ! :D

Nä vill inte skriva så mkt mer så lägger upp lite bilder ist :)

     

Nu börjar "Biggest Loser" så måste kila :)
Ha det gott !


8 November

Underbar morgon att vakna upp till idag.
Solen skiner och frosten ligger på men ändå vill man bara ge sig ut !
Vilket vi gjorde. Runt 10.30 tiden promenerade vi till sisjön och skulle beställa tårtor till Hugos dop som börjar närma sig. Den 20 Nov döps han i kaverös kyrka och det kommer bli mycket folk !!! Oh ja en hel flock med släktingar och vänner :D

Efter tårtorna va fixade knallade vi vidare till frölunda torg och shoppade lite smått och gott. Present till min bror som fyller år på lördag (som tydligen åkt till spanien idag,bara så där !!!) så han kanske inte ens är hemma när vi ska fira. Men då får det vänta :)

Fick även köpt massa våtservetter på apoteket. Tycker dom är så sjukt bra och funkar som smäck på Hugos hud. Kostar endast 15 kr paketet dessutom !! Så köpte 5 paket till att börja med så får vi se om det blir mer imorgon då vi ska dit igen och kolla lite annat.

Eftersom min mjölk börjar smått försvinna ur brösten blir jag så nervös att gå ute för länge om Hugo skulle bli hungrig och grinig. Han blir liksom inte mätt på det jag har :/ Så fick bli en snabbis på torget idag.


Hur som helst måste bara slänga in att jag börjar må riktigt bra i mig själv när det kommer till min kropp. Tränar och promenerar för fullt och har även tyngder mm hemma som jag jobbar med MINST 4 ggr i veckan och jag ligger nu på - 20 kilo. Gick upp 18 kilo under graviditeten och har lyckats skaka av mig ytteligare 2 kilo. Och mer ska det bli. Vill nå mitt mål innan nästa sommar. Det är ett måste iaf :D

Jaja färdigt babblat för denna gång.
Puss på er 


DET VA VÄL PÅ TIDEN ?!

Heeej kära läsare. I´m back !


Lovar att jag ska bättra på mitt bloggande och vara lite med aktiv. Har varit en sån period just nu bara,då jag inte haft nån lust att dela med mig om saker och ting.

Hugo är snart 4 månader (20 Nov) och då samma dag ska han döpas :) Mycket förberedelser och jobb. Men ser fram emot det massor !! :D
Han babblar mer och mer för varje dag och lärt sig att ligga på magen sen rulla över på rygg :D Duktig kille ♥


Livet som nybliven mamma är inte alltid som man tänkt sig. Har inget direkt dygnsystem längre utan man försöker anpassa sig så gott det går. "Sov när ditt barn sover" Ja det kan man väl tycka att man ska göra eftersom timmarna man är vaken är trippelt med hur många man sover men det funkar inte alltid så. På dagarna gör jag en hel del. Träffar vänner och familj i vart annat och då hinner man inte alltid själv sova. Jag har dock ett val men som sagt. Svårt att gå och lägga sig mitt på dagen då man har fullt upp... :/
Min bröstmjölk har börjat smått att förvinna också :( Åhh inte alls kul. Vill så gärna amma iaf minst 6 månader så försöker pumpa mellan målen och dricka saftsoppa och INTE stressa. Därför har jag lagt ner "hemmahjälpen som frisör" ett tag för jag måste koncentrera mig mer på min son och vårat nya liv.
Ammningen betyder mycket för mig och jag vill verkligen inte sluta nu...
Så hoppas på det bästa vid den fronten :)


Så go min han har på denna bild !! :)


Hänt en del sen jag skrev senast.
Noel,Livs son döptes den 23:e Okt. Och det va så lyckat. Riktigt fint,rolig präst,god mat och trevligt sällskap :)
Vi har varit på stor halloweenfest som också va lyckad. Hade förfest här hemma hos oss medans Hugo sov hos sin mormor och vi hade så skoj. Kvällen slutade dock inte som vi förväntat oss. Men men kul va det :D
Varit på BVC också och Hugo vägde då 7490 g och var 67 cm lång. Jösses hur ska detta sluta ? Haha... Mammas stora kille. Bara växer och växer !!


Nä nu väntar vi in familjen Lundqvist/Hasselblom och ska luncha sen gå ut på en promenard i det finfina vädret. Solen skiner som bara den så en höstpromenard blir det allt !
Ser så fram emot när denna familj kommer lite närmare oss. Planerna är ju en lägenhet i närheten så vi kan träffas ännu mer :) Så kul !


Så här va lite uppdatering av vad jag sysslat med under veckorna.
Ha en underbar söndag !
// A




RSS 2.0