On and On... :/

Ja det fortsätter i samma veva... Har igentligen ingen lust att uppdatera eftersom jag inte har så mycket nytt att prata om.. Livet är rätt trist för tillfället. Ligger hemma mår dåligt som bara den och umgås inte med en jävel. Blir mest prat i telefon med vissa sen via internet för jag känner mig inte folksjuk för 5 öre tråkigt nog :(
Orkar bara inte...

Jag hoppas,hoppas,hoppas och hoppas att detta ska försvinna snart så jag kan bli människa igen. Det påverkar ju inte bara mig heller utan alla andra man umgås med.

Förlåt mig för min entusiasm,men tyvärr så är det såhär det är och kommer vara ett tag till !

Sjukskriven idag och imon för att komma på fötter. Så tur är har min bror Patrik fått jobb hos mig så han kan hoppa in och ta dom tiderna jag inte kan/orkar.

Lukt är värst just nu. Tål knappt att komma hem. Det luktar som det alltid har gjort bara att jag börjat ogilla hemlukten så jag får panik bara att komma innanför dörren :( Samma sak på jobbet. När kockarna börjar i köket kan jag inte vara där.. Händerna luktar disk+kök,när man kommer hem luktar arbetskläderna den här speciella "jobblukten" så jag bara vill kräkas !!

Haha ja glada alexandra har berättat lite hur underbart livet är just nu. Så njut med mig eller låt bli :O

Får iallafall vara glad att jag har världens bästa mamma som vet precis va hon ska säga och göra för att man ska må bättre igen :) Älskar dig mest !!!

// A

Slut och svullen :/

Jaa precis så känner jag med. Slut som människa och hyfsat svullen i magen,tror inte det är bebisen som växt för mkt utan är bara allmänt svullen...Äter ju oftare än innan så känner mig som en ballong mesta tiden på dygnet :/ haha...




Igår åkte Fia och Issa till Gran Canaria för att vara borta ca 6 månader (har dom sagt) och kommer sakna Fia så mkt. Vi är verkligen som systrar när vi börjar disskutera och båda ska alltid ha rätt och ingen kan absolut ha fel. Så har vi dom stunderna då allt är hur bra som helst (som ett nygift par ) haha ;) Myser och bara pratar om allt mellan himmel och jord. Känner varandra så utan och innan så det nästan är jobbigt ibland. Hatkärlek på hööööög nivå.. Det värsta hon vet är ju att jag pratar med henne som om hon är min dotter haha kallar alltid mig "mamma" jaja...Snart ska jag ju bli det så lika bra att vänja sig ;)




Annars leker livet..... NOT !!! Jobbar,jobbar,jobbar ochn åter jobbar... Har illamående som mest på morgonen och det är ju då jag jobbar som mest så känns inte alls bra,men måste ju för att få ihop det med allt som ska betalas hit och dit :( Jobbar,sover och äter...Så ser livet ut just nu... Äcklar mig på allt och alla... Mat os,mat som måste tuggas, hög ljudnivåer mm kontigt nog stör jag mig på allt... T.o.m Kim :( Vill inte känna så som jag gör men går verkligen inte att INTE göra det ? :/ Är ledsen och arg hela tiden. Gråter och gnäller,hungrig varannan timme....Känner inte alls igen mig själv.. Den glada spralliga alexandra har tyvärr gömt sig ett tag och kommer förhoppningsvis fram snart igen !

Lider verkligen med gravida kvinnor som har det värre än mig. Jag har det ändå inte så jobbigt om man ska jämnföra med andra.. Ja LIV ta åt dig ! Din stackare usch usch... Skäms nästan att klaga när man hör hur du har det :( Krya på dig. Menar det verkligen !!!

Fast vet ju att det kommer nåt helt fantastiskt om ca 7 månader så får ju absolut stå ut !!! ;) Kommer vara så värt det !! :D Längtar... !








Slutligen- Tack Steff för att du finns och hör av dig och verkligen finns där hela tiden. Du ska veta att jag gör detsamma för dig !! (Vilket du redan ska veta vid det här laget)  Tack,tack,tack ! Säger det inte fööör ofta. Är så mesig när det kommer till känslor osv så skriver av mig här ist :D


Ja lite uppdatering igen dårå.. Förlåt för att jag varit så tråkig det senaste och knappt skrivit nåt, men ibland så vill man och ibland inte :/


Ha det fintfint i höstvädret :) Buena noches amigos/as ;)


Måndag :/

Haft en sådär måndag hittills....varit smått jobbigt på jobbet idag eftersom morgan va ledig och rutinerna inte satt där så blev det mer stressigt trots att det va lite o göra så är det städdag vilket innebär mycket att göra ändå... Men hade fia med mig som ändå kan det mesta...Så det gick bra ändå..Behövde gå runt 11 idag för att hinna till tandläkarn som skulle laga ett hål i min lilla tand...Sitter hemma med bedövning som är på gång att släppa med ack va jobbigt det är när jag inte kan prata ordentligt haha. Pratade precis med Steff i tele. Hon är dunder förkyld och ni kan ju tänka er hur vi lät haha...en som läspar och en som låter som om hon svalt potatismos som fastnat i halsen ;) 

Börjar känna av min trötthet mer och mer för varje dag... Tycker t.o.m det är jobbigt att böja sig ner om man tappat nåt på golvet...DÅ ÄR MAN TRÖTT I KROPPEN ! Toa besöken har inte minskat än så har fortfarande VM GULD MEDALJ i det ! Men inget illamående än så får vara nöjd ändå :P


Idag har jag köpt massa godis som jag tänkte ha under veckan...bättre att köpa massa direkt så slipper jag åka fram och tillbaka till affären. Smart va ?? ;)
Så ska njuta av det hela kvällen :D Mumma... !


Nä snart kommer Julia som ska få klippt topparna :) trevligt !

Fortsatt mysig måndag (hoppas den har varit bättre än min )


LOVE // alexandra




14/11 09

Gjorde mitt trejde graviditetstest idag bara för att vara helt säker på att jag inte inbillar mig att det verkligen händer... Jag och Kim väntar barn och vi kan inte vara lyckligare !!! :)

Dom flesta av er vet ju redan detta och försökte hålla det tyst en längre period men icke,det går ju bara inte när man har så mycket glädje i sig att man bara vill SKRIKA !!!!! :D:D Är inne i v.7 ca och känner inte av allt för mycket illamående (kan jag vara en av dom få som har den turen ?) humm...kanske,kanske inte :P Och barnet är beräknat till början av Juli 2010 :)) Oj,va jag ryser av att säga det ;) Men som sagt fortfarande ganska tidigt och tyvärr så finns ju tankarna att det kan sluta annorlunda,men ska absolut tänka positivt så mycket det bara går !!

Men som sagt- Otrolig känsla och visst jag är ung...21....22 vid förlossning och det finns blandade åsikter om det och jag kan hålla med... Barn är en otroligt stor grej och det är inte bara att "gå och skaffa barn" utan det är ett livstids ansvar som jag är 110% beredd på att ta,självklart tillsammans med Kim <3
Men helt ärligt så bryr jag mig inte om er som inte kan glädjas utan fokuserar helt på mig,kim och familjen som stöttar detta till 1000 !!! Även Kims familj är såååååå glada :D


Ja då har man skirvit av sig lite om den stora nyheten och det känns underbart skönt !



Nu måste jag sova...upp och jobba imorgon.

Älskar dig Kim mest av allt och jag vet att du kommer bli världens bästa pappa !!! :)


10/11-2009 !

Den dagen förändrades mitt liv för alltid... Och jag mår såååå bra !


So long lovers !!

Ödet ?!

Just det...ödet.. ?? Va säger det egentligen ?  Att livet redan är förbestämt för alla individer ? Att minsta lilla händelse eller världens största händelse redan är förbestämt att just det ska hända... ?? Hur som helst så tror Kim på detta stenhård och tror att allt som hänt hittills har en mening. Men gör jag det ? Finns väl ingen annan som styr mig och mina tankar än jag själv ?? :/ eller.. ? Puhh många frågetecken nu men funderar ofta på hur livet hade varit om jag inte tagit dom beslut jag tagit under tiden fram till nu. Om jag känner "nej" men ändå säger "ja" eller viceversa va beror det på ??

Ähh blir väl knäpp om jag tänker för mkt ! :P

Varit en blandat helg...Mkt känslor,många händelser och mkt kärlek både posetivt och negativt... Men så blir det måndag och allt känns som vanligt igen. Det är precis om om helgen förvandlar en lite efter som helgen oftast är den tiden på veckan man brukar vara ledig,OM MAN NU HAR DET TUREN ???!!! som vissa har :P Och när jag väl har det så vill jag ta vara på varenda minut ! Träffa alla man inte hunnit med under veckan och självklart spendera tid med familjen och Kim. Visst vi bor ihop men fan vi båda jobbar ju hela tiden så det blir lite så "hej" "-hejhej" -"hej då" "-puss hej" not kul !!! Så känns skönt när man har bestämt tillsammans när vi ska ha myskväll hemma eller ut och träffa gemensamma vänner :)

Vill så gärna upp till Oslo och hälsa på Elice och Fredrik snart med. Vi har pratat lite om 4 december så får de om det blir något av med det... :) ♥

Sakta men säkert närmar sig Thailand :D:D:D:D iiiihhhhh är så ivrig och vill verkligen komma bort snart ! Efter allt jobbade hit och dit så finns det inget jag längtar till mer än att sitta i solen med en go drink och bara njuta av semestern ;) Ohh ja... Drömer mig redan bort !!

Ikväll blir det möte med ännu en gång med jobbet...förra veckan pratade vi om vad vi kunde göra för att förbättra kvalitén och utbudet och ikväll ska vi få svar på en del som Morgan försökt jobba fram :D YOU GO GIRL !! ;) 


Imorgon ska jag träffa Steff efter jobbet så ska vi slinga håret och förhoppningsvis bli mer blondaaaaaa :)  jippiiiii !!! 

Nä får väl slappa vidare nu eftersom nån jävel i svalen = (trappuppgången)  snodde den lediga tid som jag hittade,va uppe i lägenheten i ca 10 min och när jag kom ner med ca 50 kilo tvätt hade nån tagit alla 4 maskiner !! Fan va grannar är underbara ibland... NOT !!! Usch och fy på den personen !

Ha det gott !! Puss och klaaaam


Hej kära vänner !

Har inte skrivit nåt vettigt på ett tag och måste erkänna att jag inte alls haft lust eller ork att uttrycka mig om nånting.  Hänt en del sen sist och har bara varit kul... Födelsedagar,halloween,steff har kommit hem mm :)

Just nu sitter jag mätt i soffan efter fått i mig stekt kyckling med grönsaker i pitabröd,smaka väldigt gott och till det hade vi även lite nachos med ostdipp mumma va gott !!! :) Sen fick det bli lite glass med hallon med,sen vart jag nöjd mohaha...

Helgen har varit händelserik.

Fredag: Jobb 12-16 sen hem och förbereda inför överraskingsfesten som va för Jessi som fyllde 20 :)) Förfest hos Jane med gott folk sen iväg mot Othello. Halebala va överraskad hon blev,om inte lite rörd med..såg allt en tår på kinden ;) Alla blev kalasfulla och en massa dans blev det. Kevin och Grynet har även varit i gbg denna helgen med sin underbara son Vidar. Sikken ängel dom fått,blev helt käääär :) Så Grynet och Vidar va med en stund hemma hos Jane sen va det hem och sova för deras del,och Kevin va med hela kvällen på Othello. Mkt kul ! Himla skoj va det och det blev en riktigt lyckad kväll :)

Jess 20 och grynet,kevin och vidar  :)

Lördag: Bakfull som aldrig förr,mådde riktigt hemskt men förtjänade det antar jag...står alltid sist i baren och bara ska dricka upp "det sista" haha..Jaja fick somnat några timmar och låg och drog mig länge i soffan innan steff äntligen fick mig på humör för halloweenfest på Wcx. In i duschen och dricka a lot of vatten för att inte känna sig helt uttorkad ;) Hem till Steff och Robban och fixa sig..hade med mig en väldans stor väska med en samma skit i som skulle visa sig bli min halloween "dräkt" jag och steff slogs ihop och blev till slut Nikki Sixx och Tommy Lee i 80-tals glamrocks band "Mötley Crüe" och grymt blev det,vi såg stenhårda ut haha....Räkan och glenn kom förbi senare och förfesten va igång...kilade hem till glenn en stund och började redan då känna sig go och glad. Även Kim tittade förbi som va så tråkig och bestämt sig för att inte klä ut sig.. (mes) men när han såg oss och robban i sin fina hordräkt så kunde han inte stå emot utan vi fick inprovisera och fick till en pirat snabbt och lätt :) Så han fick känna sig som en i gänget :)
Wcx runt 22.30 tiden och där va festen i full gång...va mkt folk det va och hade riktigt riktigt skoj !!! :D Tack för det gott folk !


Söndagen: Mådde ovanligt bra för att ha kört 2 dagars men visste vad jag hade o vänta mig...måndagen- such va dessvärre,blääää... Iaf, Jobbade 13.30-21.00 under söndagen och kände att det va det ända rätta ist för att slänga bort ytterligare en dag i soffan :P Kom hem runt 21.30 och åt tjockismat ihop med Kim sen direkt in i duschen sen i säng. Klockan ringde som vanligt 03.45 då det va dags för hotelljobbet igen. Så helgen har varit riktigt lyckad och det va länge sen jag hade såhär kul.

Steff- Vissa människor missunnar våran vänskap och jag tycker det är grymt tråkigt. Har så otroligt kul med dig och det känns ÄKTA !! :)  Man väljer inte ut sina vänner...Klickar det så klickar det. Thats it !


Nu blir det Andra Avenyn...Hejsvejs !


RSS 2.0