STORA KILLEN

Hej på er !'

Idag har vi varit på BVC och vägt Hugo. Alltid lika spännande :)
Och nu väger min stora kille 6940 g. Jösses vart tog den "lille" vägen som jag höll i min famn för 2 månader sen ?
Då tyckte alla att han va SÅ STOR fast jag tyckte han va en liten plutt :P
Och nu 2 månader senare har han vuxit så mycket. Han är så stadig på nacken och ler hela tiden. Småskrattar och kommunicerar på ett helt annat sätt :)

Jag är så stolt över min gosse !

Mammas hjärta !!

Just nu sitter vi hemma i soffan och Hugo är påväg att somna,han har varit trött hela förmiddagen och nu är han äntligen på gång att slockna.
Klockan 15.00 kommer min mamma och ska ta över Hugo i ca 1 timme så ska jag låna mammas bil och åka ut till mölndal och shoppa lite frisörprodukter som jag behöver här hemma :)

Sen kommer en vän hit som vill bli fin i håret och självklart ställer jag upp på det :D

Måste passa på att gratta min älskade Fia som äntligen fått lägenhet och håller just nu på att flyttar hemifrån :) Stort grattis till dig gumman och jag ser fram emot när vi kan komma och titta på resultatet av din nya lya ;)

Ha en underbar Torsdag för det ska jag ha ! Sikket väder :)
Puss på er


29/9-2010

Grattis till Elsa och Fredric som äntligen fått sin efterlängtade tös :)
Kul med en flicka på marknaden ;)






Nu blir det promenix med en sovande Hugo och vagnen i det fina vädret !
Ha det gott vänner !


TISDAG OCH SOL

Det gillar vi !!

Är fortfarande inte helt hundra i halsen och jag har säkert snor i näsan för hela Kina men orkar verkligen inte sitta hemma och Hugo behöver frisk luft så därför åker vi med Fia till sisjön där hon ska fixa färg till sin lägenhet och jag kan passa på att köpa en soppborste på rusta :)

Hugo ligger här bredvid och vet inte om han ska vara vaken eller sova.. Han är så trött !! Haha nu skelar han och ögonen åker sakta neråt. Nymatad och påklädd så är det helt okej att somna i sin liggdel så jag lätt kan bära ner honom sen :) Mys !!

I veckan är det fullt upp som alltid (fattar inte att jag har så mkt att göra varenda vecka) men bättre det än sitta hemma och rulla tummarna..
Imorgon ska jag hjälpa Helen och bli fin i håret. Torsdag ska vi till BVC och väga Hugo sen ska jag svara på några "mamma-frågor" med.
Sen fredag full rulle.. Hem till mamma hyfsat tidigt. Klippa Oskar som kommer dit. Sen ska jag faktiskt träna så mamma får Hugo helt för sig själv,då blir hon glad ;) Sen hem,fixa och dona sen kanske,kanske jag och Kim ska ut en sväng ihop för första gången sen jag blev med barn :)
Hugo ska till sin farmor och farfar fredag-lördag :)
Så veckan kommer antagligen gå ganska fort :)
Steff och Robban kommer hem på torsdag med från Bulgarien,trevligt ! :D
Sen vill ju jag och Hugo träffa Liv och Noel med så vi ska allt få in det med ;)

Jaja nu ropar snart bussen på oss och ska hinna ner med alla saker i trappen,slänga soppor och ta ut vagnen innan den går så måste springa !!

Trevlig tisdag på er :)
/Alexandra


25 SEPTEMBER

Hej hello allihopa everybody !!

I lördags va det bannemej fest. Det va jag och plus 11 brudar till som förfestade hemma hos mig. Kvällen började väl runt 19.00 nånting. När alla hade kommit beställde vi pizza och lekte lite lekar sen va det singstar som stod på listan. Men runt den tiden hade dom flesta blivit så glada i bollen så jag tror jag va med och sjöng EN låt sen va det annat som gällde :P Balkonghäng blev det definitivt. Stod nästan där ute hela kvällen ;)
I Hugos framtida rum va det hög musik på och va kvällens dansgolv. Vi stod och dansade och sjöng så kom Liv och skulle göra entré. Tog 2 sek så gick ett vinglas i golvet-Bra där Liv och mamma :P Men sånt hör ju självklart till !!

Runt 23.00 ringde jag taxi och tre bilar hämtade upp oss,alla kom med och vi åkte vidare till "Ecxet" på valand. Va så sjuuuukt mycket folk. Helt knökat som en göteborgare skulle säga ;)
Trappa upp,trappa ner och fram och tillbaks- Så sprang vi runt under den tiden vi va där. Vi ville så gärna ha hotshots och dom hade tydligen bara kaffé vid en bar och det tog oss tid att hitta den men när vi väl gjorde det så njöt vi !!!
Tack Marie för listan och entrén !! Kommer snart igen ;)

Ja under kvällen så splittrades alla. Hann knappt komma in innan alla va borta :/ Mamma,Jessika och Susan gick vidare och Fia,Anna K och Malin försvann... Min syster Malin och hennes kompis Rebecka försvann.. Haha noll koll men till slut va det iaf jag,Liv,Emma och Anna R kvar :)

Hade gärna berättat mer för er men jag ska vara ärlig och erkänna att jag minns inte allt för mkt efter en viss tid. tydligen hade vi bestämt att gå vidare men då va nåt ställe stängt så vi hamnade på mitt jobb "Lipp" där det va GAMMLA MÄNNISKOR haha...
Sen en parkbänk sen hem... Så jaaa kvällen va i stort sett lyckad !! :)

Liv åkte med mig hem och nannade där. Vi kom i säng runt 06.30 efter att suttit på balkongen och pumpat mjölk,käkat salta pinnar och tjötat i nån timme :)
Ingen av oss va speciellt tuffa på söndagsmorgonen... FY FAN !!! Haha

Kollade mitt konto idag och måste väl säga att jag är mindre glad över det. Men men det är värt det när det inte händer allt för ofta ;)

Tack alla underbara för en grymt rolig kväll :)


Jag och Liv innan utgång :)


Anna,jag och Emma på Ecxet :)


Fia,Anna och Liv :)

Det finns mer kort från mer kameror så när jag fått dom kommer fler bilder på resten av gänget ;)

Go måndag på er // Sletna Alex


LÖRDAG

Yes people,idag är det äntligen lördag :D

Ikväll kommer massa brudar hit på förfest sen blire utgång ! :)

Skriver mer om detta imorgon och berättar hur grymt kul vi hade !!!

Ha en underbar lördag alla !!


SEMESTER

God dag folk !

Ja visst hade det varit skönt med lite semester. Jag och Kim pratar om det lite då och då om min önskan är ju att komma iväg 2 veckor nästa år nånstans i europa medans Kim hellre vill satsa på renovering av lägenheten :/ Hummm,låter sådär skoj men vet att det är ett måste också :(

Va tycker ni ? Semester eller renovering ?

Hur som helst så åker min kära vän Steff och hennes gubbe till Bulgarien idag. Planet går runt 18 från Landvetter och jag är inte det minsta avundsjuk...... NÄ JUST DET ! :D
Hade gärna smugglat ner mig själv i hennes väska och hängt med för jag vill verkligen till värmen igen. Va ju bara lite mer än ett halvår sen jag va i Thailand med ändå. Man kan aldrig få nog av semester :D

Ha en underbar semester nu era grisar och Steff,glöm inte höra av dig när ni är framme så mamma alexandra vet att allt gått bra ;)
Puss på er !!

Ännu en dag med förkylning men jag känner mig absolut piggare idag :) Varit sjuk sen i söndagskväll så börjar smått tröttna nu :(

Speciellt när jag ska ha massa goa brudar här på Lördag och kalasa sen gå ut då måste man ju vara på topp till 100% !! Men stannar inne både idag och imorgon så ska detta lösa sig ska ni se ;)

Hugo leker för fullt med sitt babygym och vill säga hej till alla läsare :)



Nu tjatar Kim om att vi ska kolla film så ha det gott people :D
Puss och kraaam


 

 


FINNS INGEN JAG ÄLSKAR OCH VÄRDESÄTTER MER....

 Du är min stora kärlek lilleman ♥


SOME WORDS

Som ni ser så är inlägget "NU FÅR DET FAN RÄCKA" raderat. Kände att efter jag publicerat det blev jag påhoppad personligen och det va verkligen inte det jag ville... T.o.m min son blev indragen...
Skrev ingenting om mina egna åsikter i det inlägget utan påpekade mest att alla har rätt till egna åsikter och alla har EN egen röst.
Förlorade en "vän" på FB-listan ganska så fort efter inlägget kom upp men ser det absolut inte som någon större förlust. Den personen känner definitivt inte mig eftersom hon kunde med att kalla mig rasist.Efter så många år ?? Kom igen....
Smått skrattretande men nu är det som det är så slut tjötat om det !

Alla ni vänner som är "icke helsvenska"- Jag ska ignorera ALLT ni skrev till mig igår för jag vet att ni vet bättre än så och ni känner mig !!

Tack till Liv,Mike,Jossan,Kim mm som stod upp för mig igår... Synd att vissa saker ska missuppfattas så !


Hur som helst va i Mellerud i helgen och fick äntligen träffa Emily ! Som jag saknat den bruttan. Även Emil (pojkvännen),Stella (hunden) och nyförverket Diesel (katten) fick jag träffat med.
Kom fram runt 18.30 tiden i fredags och Emily hade förberet tacos till middag,mmm va gott det va.
Hugo va helt slut efter resan och sov 08.00-03.00. Så ammade en gång under natten sen vaknade vi runt 10.00 tiden :)
Emil hade gett sig av tidigt med ruskig bakfylla (han va på fest dagen innan) och skulle hjälpa sin farfar. Så jag och Emily åt frukost och åkte sedan vidare till Vänersborg till Emilys salong och gjorde mig grymt snygg i håret. Tack gumman. Är verkligen supernöjd. Länge sen jag kände mig såhär snygg ;)

Va klara runt 16.00 tiden och gick en sväng och åt lite pommestallrik på torget i solen sen va det hopp in i bilen och tillbaks till Mellerud som gällde.
Va ganska lugnt hela lördags kvällen. Lagade potatisgratäng med rotfrukter,fläskfilé,sallad och goa såser,mums på det med !!! Sen kom några vänner till Emil och vi kollade film,drack cider och tjötade tills klockan slog 24.00. Även denna natt sov Hugo hur bra som helst. Somnade runt 21.00 vaknade vid 05.00 :D DET ÄR MAMMAS POJKE DET ;)
Söndags morgonen började också runt 10.00 då Emily kom in i rummet och ville utnyttja dagen på bästa sätt innan vi skulle hem. Så vi gick upp åt frukost och sen väntade in Emil (som ännu en gång va iväg och hjälpte sin farfar) och sen promenerade vi ca 1 timme i Melleruds skogar.

Jag måste bara säga det. Jag rekommenderar absolut min barnvagn till ALLA SOM BOR PÅ LANDET det är en sak som är klar.
Gick genom skog,grenar,stockar,lera mm  igår med vagnen och den klarade det galant. Hjulet är stabila och vagnen va knappt smutsig efteråt. Bara hjulen då såklart men en riktigt bra vandringsvagn. Haha jobbigt nog så bor jag i stan och kanske inte får utnyttja det till fullo men när man gör dessa resor ut på landet är det perfekt ! ;)
När vi va tillbaks va det dags för Emil att ge sig iväg igen. Så jag och Emily slängde oss i soffan för att pusta ut lite och vilade några minuter. En vän till Emily kom förbi med sin dotter Ebba,7 månader som va sååå söt. Hon va dessutom helt fascinerad av Hugo,en person som va mindre än hon själv då är det minsann intressant :D

Emiy körde oss till stationen runt 17.00 tiden och vi sa hej då när tåget kom vid 17.30. Och denna gång blev det sittplatser. Hallelujah säger jag bara. Fick nämnligen stå upp HELA vägen till Mellerud (1,5 tim) med barnvagn,2 väskor och en bilbarnstol med Hugo i. INGEN erbjöd sig att stå så jag fick sitta ner nån minut,INGEN... Vart fan är Sverige påväg ?? Blev sjukt irriterad på det och det fick några av mina vänner känna på via SMS haha :P
Iaf.. Hade då bokat om biljetterna så vi fick sittplatser.. När jag väl är på tåget med alla saker och ska gå till våra platser då sitter det en mamma och ammar sin unge PÅ VÅRA PLATSER...Jösses va fan har jag gjort för att förtjäna detta ? Kunde ju absolut inte med att be henne flytta på sig... :/ 
Men hon skulle av i Trollhättan och en annan trevlig dam flyttade på sig till en ensam plats så jag och Hugo fick 2 platser precis bredvid. Hugo satt ju i bilbarnstolen hela vägen så det va ett måste för en plats till honom också.Jaja efter halva resan så löste det ju sig och vi satt där vi skulle.
Träffade även på min gamla skribent Urban som skriver för Qviding. Han jobbade som tågvärd och kände igen mig direkt och va glatt chockad över att jag blivit mamma :) Sakande mig gjorde dom också :( Men trevlig va det att stöta på honom :) 

Lite bilder :

      

Helgen har helt enkelt varit sååå bra och njuter varje gång jag får komma upp till dom. Emily tack för en underbar helg så ses vi snart igen ♥

Nu ska jag återgå till soffan och glo tv tillsammans med en sovande Hugo. Ska ropa in Kim med som antagligen också fastnat framför datan ;)

Ha en go tisdag gott folk / A



HELGEN

Ja nu har det ju varit helg igen och jag tänker dela med mig av den................. Imorgon ! Är alldeless för trött för att skriva för mkt idag. Men kan säga att jag och Hugo har haft det helt underbart i Mellerud.

Kommer mer text och bilder imorgon dårå !

Dags för valvakan igen... Ha det gott så länge / A

60 FRÅGOR

1.Hur gammal är du om 5 år ? -

27 år
2.Vem va den sista du träffade idag ? -
Som alltid ! Kim och Hugo
3.Hur lång är du ? -
171 cm
4.Vilken va den senaste filmen du såg ? - 
" Dödligt vapen 4" Gick på tv:n igårkväll
5.Vem ringde du senast ? -
 Steff
6.Hur löd ditt senaste sms och till vem ? -
Till min svärmor. För långt för att orka rappa upp det här.
7.Vad är dagens planer ? -
Först träffa svärmor och fixa hennes hår,sen bär det av med Hugo till Mellerud.
8.Föredrar du att ringa eller sms:a ? -
Sms

9.Är dina föräldrar gifta,sambo eller skilda ? -
Skilda
10.När såg du senast din mamma ? -
Igår
11.Vilken ögonfärg har du ? -
Blåa
12.Har du någon gång hittat en katt ? -
Nej ?
13.Vilken är din favoritplats ? -
Barcelona
14.Vilken plats föredrar du minst ? -
Nordstan (får klostrofobi att gå där inne)
15.Vart tror du att du befinner dig om 10 år ? -
Fort. tillsammans med Kim och förhoppningsvis fler barn. Bor dessutom i villa då ;)
16.Vad skrämmer dig mest ? -
 
Människor utan moral
17.Vem fick dig att skratta senast ? -
Mamma
18.Erbjuder du din plats när en äldre kommer på buss/spårvagnen ? -
Det beror fan på. Men oftast.. JA !
19.Är du stationär eller bärbar dator ? -
Bärbar
20.Sover du med eller utan kläder ? -
Ja nu är det ju BH som gäller eftersom jag ammar...
21.Hur många kuddar har du i sängen ? -
Högst 1
22.Hur många ladskap har du bott i ? -
2
23.Har du någon gång spytt ? -
"NÄHE"
24.Föredrar du skor,strumpor eller barfota ? -
Skor...Snygga skooooor !
25.Är du social ? - 
Det tycker jag absolut.
26.Har du bott utomlands ? - 
Ja
27.Vilken är din favorit glass ? -
Vanilj,chocklad och apelsin i ett :D
28.Vad skulle du göra om du vann 1 miljon ? -
Bjuda min underbara familj på en lyxig resa,spara till Hugo och betala lite lån kanske... ?
29.Vad tycker du om kina mat ?-
MUMS !
30.Tycker du om kaffe ? -
Ja ibland
31.Vad dricker du till frukost ? -
Obóy eller juice
32.Sover du på nån speciell sida i sängen ? -
Japp högersidan
33.Kan du spela poker ? -
Ja och jag är grym på det med
34.Tycker du om och mysa ? -
OM jag gör ?!
35.Är du en beroende-människa ? -
Nej fy.. Vem vill vara det ?
36.Känner du någon som fyller år samma datum som du själv ? -
2 st faktiskt.
37.Vill du ha barn ? -
Har redan 1 och kan tänka mig 2 till :)
38.Kan du några andra språk än svenska ? -
 
Engelska och lite spanska
39.Har du nånsin åkt ambulans ? -
Ja 2 ggr vad jag kommer ihåg
40.Havet eller pool ? -
 
Havet
41.Vad spenderar du helst pengar på ? -
Min son Hugo sen mig själv :P
42.Äger du dyra smycken ? -
Ja nåt äger jag väl...
43.När känner du dig lycklig ? -
När jag får vara med min familj. Finns inget bättre !
44.Vad är det senaste du stoppade i munnen ? -
En chockladboll och saft.
45.Vem är den roligaste människan du känner ? -
Min mamma och syrra. Finns ingen som slår dom !
46.Välj ett ärr på din kropp,berätta !! -
Har ett vid ögonbrynet. Brorsan skulle vara rolig när jag va sådär 3 år. Vi lekte i sandlådan så klättrade han upp på lekplatsen och ropade på mig. Bad mig ställa mig nedanför och ta emot (ni vet en sån där lyftkram som man kunde lägga sand i) vilket jag så snällt gjorde. Han släppte den rätt ner och boom sa det i Alexandras ansikte.... Tack brorsan !
47.Vad har du för ringsignal ? -
 
Kelly Clarkson - Already gone
48.Har du kvar klädersplagg från när du va liten ? -
Inte jag,men mamma har en del hemma
49.Flirtar du mycket ? -
Bara i nödfall...Då menar jag NÖDFALL !
50.Vart togs din profilbild på bloggen ? -
Nån utefest nånstans
51.Kan du fylla på olja på bilen ? -
Jajjemen
52.Har du fått fortkörnings böter ? -
Nej,har dock blivit stannad för att vägpolistyckte det gick lite fort..Fanns det bevis ?? Nej... Så fick blåsa sen va det klart.
53.Vilken bok läste du senast ? -
Bakom stängda dörrar (typ år 1856)
54.Läser du dagstidningen ? -
Nej. Kom ifrån det när jag hade bil..Men nu åker jag mer buss och försöker sno åt mig en metro då och då
55.Prenumenerar du på någon veckotidning ? -
Nej,men "Vi föräldrar"
56.Dansar du i bilen ? -
Vem gör inte det ??
57.Vilken radiostation lyssnade du på senast ? -
Nån skitkanal hos mamma,haha...
58.När va du i kyrkan senast ? -
Konfirmationen kanske ?? 2002 ?
59.Sjunger du ? -
Oh ja.Fast bara för Hugo :)
60.Vilka utmanar du ? -
Ni som läser ! :D

SOLIG ONSDAG

Ja visst är det så ?? Solen lyser idag och det passar ju helt perfekt eftersom det snart är dags för stan med Hugo för att träffa min underbara Elice :)

Hon kommer ner från Oslo och ska tillbringa ons-mån här i gbg. Men jag åker ju själv bort på fredag upp till Mellerud så vi får passa på idag helt enkelt !
Bussen ska vara inne runt 13.30 så får snart börja snygga till mig så vi hinner in i god tid.
Vad vi ska göra återstår att se. Lunch står dock på listan ;)

Hugo sitter här bredvid i en hög av kuddar så han blir stabil. Tittar fullt på tv:n och ser väldigt förvirrad ut :P
Han har blivit så sjukt stooooor ! Den 20 Sep. blir han 2 månader. Vart har tiden tagit vägen ???

Måste slänga in att jag är sjukt laddad inför den 25 Sep !!! Massa brudar,massa dricka,massa fest !!! Yeeejjj !! :D

Trevlig onsdag på er....
/A


UTFÖRSÄLJNING

Hej alla mina goa läsare.
Jag har under dagen gått igenom min gaderob och hittat lite kläder som jag knappt använt och vissa har t.o.m prislapparna kvar. Ska rensa för att få ny plats till nytt !
Tänkte jag skulle lägga upp några av plaggen här och om nån är intresserad så hör gärna av er :)


Svart tunika med unika mönster.Använd 1 gång !
Märke : Pepe Jeans
Stl : Large
Pris : Ny = 799 :- Nu = 400 :-


Metalfärgad tunika med snöra i midjan (oversize liknande) Använd 1 gång !
Märke : Cubus
Stl : Large
Pris : 150 :-


Jeansklänning med detaljer (prislappen kvar) Ej använd !
Märke : HM
Stl : 40
Pris : 200 :-


Svart kort kjol med roset (prislappen kvar) Ej använd.
Märke : HM
Stl : 40
Pris : 100 :-


Svart klänning med glitterdetaljer på axlarna och en avskärning under bysten. Ej använd !
Märke : Gina Tricot
Stl : Large
Pris : 100 :-


Vitt linne med brun/silver detaljer (Köpt i Barcelona)
Märke : Sfera (spanien)
Stl : Large
Pris : 150 :-


Leopard-tunika. Sitter luftigt upptill och tajt nedtill.
Märke : Gina Tricot
Stl : M
Pris : 80 :-

Så det va det. Hör gärna av er om nåt låter lockande :)

Trevlig kväll på er / Alexandra


TORKA

Ja då va vi här igen... Fast det är nog inte en torka egentligen. Jag har bara för mycket att tänka på just nu. En del att göra på dagarna... Ja jag har ett fullspäckat liv helt enkelt ;)

Men Hugo växer och blir större. Jollar och ler massor :)

Imorgon kommer Liv,Noel och Steff runt 10.00 tiden. Lite frukost och sen BVC. Sen vidare till torget så jag får köpa nya promenards skor :)


Kommer nog få det lite lugnare längre fram då kommer en ordentlig uppdatering !

Kram på er :D

RSS 2.0