Motivation ?!

Orkar verkligen inte blogga just nu...
Ingen insperation eller motivation,tyvärr !


Hugo har vaccinerats idag,lillen så lessen han va när han kom hem :( Men sover nu så gott.


Halloweenfest på lördag ! Yeeeej !

Tack och hej


SJUKT BRA




SLIPAR PÅ ENGELSKAN

Ja det är ju nästan ett måste nu när min älskade Fia är på väg hit tillsammans med henne nya pojkvän från Holland :) Han kan inte svenska och jag kan definitivt inte prata holländska så nu över jag på min engelska istället,haha !

Är ju inte allt för ofta jag behöver prata engelska i Sverige,så då va det i februari senast (Thailand) :/
Jaja ska nog gå bra det här ! Måste ju självklart ställa upp och se vem han är och på så sätt "godkänna" honom ;) HÖHÖ !!

Hugo sover just nu efter en jobbigt morgon- Tror det blir så när han sover för bra på kvällen/natten :/ Somnade 20.30 igår kväll...Vaknade 05.00 imorse,åt och somnade om till 09.00 ! Ska inte klaga !

Nä bjuder på lite bilder ist. Har inte så mycket mer att säga just nu !

  

Min underbara familj !! Älskar er till månen och tillbaks ♥


HELG

Go`kväll !

Slappar i soffan brevid en man som sover och snarkar för fullt. Hugo ligger och nanar i sin säng och jag har lite smått tråkkit....Kollar dansfeber,the marrige ref och pretty woman på samma gång,en hel del kanalbyten haha !

Igår var vi hemma hos Liv,Adam och Noel :) Dök upp runt 18.30 och maten va på gång och det luktade sååå gott ! Hugo va inte alls på det bästa humöret och visade det ganska så bra :/ Ingen rolig kväll för honom. Men tur va så slockande han precis innan maten och lagom till "Idol". Noel somnade inte alls långt efter det :)

Vi blev bjudna på otroligt god mat. Kött med rotfrukter och go sallad med 2 såser..Mums !! Det va verkligen så gott !

Efterrätten.... Hummm va ska vi börja ? Hahaha... Liv hade gått in helhjärtat med detta och jag var nog den enda som tyckte att det va gott trots att det inte blev så som hon ville. Men det skulle iaf föreställa marängbotten med kolasås,grädde och massa bär :) Men som sagt jag åt och tyckte det va himlans gott ;)

Efter middagen kolla vi lite mer "Idol" och tjöta sen blev det dags för sällskapspelet " Helt Hysteriskt" och det var bara förnamnet på det där spelet haha ! Harregud va roligt det va och jag skratta så jag höll på och kissa ner mig vid vissa tillfällen :/ ?
Fortsatte spela och gick över till kort efter några timmar.... Tog även 2 snabba promenixer med Liv och Kiwi under kvällen..

Pojkarna sover och vi kollar på klockan och den började närma sig 03.30 ?!?!?! WHAT ? Hjälp vad tiden hade sprungit iväg (kanske för att vi hade så trevligt?) :D
Så vi begav oss hemåt och kom i säng runt 04.30 efter att matat Hugo som snällt somna om efter en stund :)

Tack till Liv och Adam för en grymt trevlig kväll... Får göras om snart !!

Idag har vi varit smått sega. Lämnade sängen runt 11.30 och har njutit av solen på balkongen och fått besök av syster och Anton :) Dom va här runt 14.30 och vi tjötade,kolla hästarna (yeeej va skoj...NOT) och käkade pizza !
Meningen va en film med men tiden sprang iväg denna kväll också så dom åkte runt 20.00 tiden då dom ville hem och se "Hide and seek".
Men tack för sällskapet,mycket trevligt ! :)

Ja och nu sitter jag här Markoolio och TobbeTrollkarl vann finalen av "Dansfeber" med numret ur "Dirty Dancing" (Sjukt bra film) Det va dom värda ! ;)

Imorgon blir det lite klipp,klipp så ska snart hoppa i säng innan Hugo bestämmer sig för att vakna.


Jag och Hugo hemma hos Liv i veckan.

Ha deee !
Kram från mig !


2010-10-14

GRATTIS IDA OCH EMIL TILL ERAN OTROLIGT FINA POJK, ÄNTLIGEN !!

Allt gick bara bra och ni ska vara grymt stolta över er själva ! Bra jobbat !!

All lycka till er och eran nya familj ♥


FÖRÄNDRING

Är inte så fel ibland.

Ja jag har blivit brunett. Har varit det 2 ggr tidigare fast när jag va ungre och sista gången va i 9:an 2003 :O
Så nu efter 7 långa år va det dags att testa igen !

Kände att efter graviditeten-hugos födsel-flytt mm va det min tur att göra nåt så jag känner mig lite som en ny människa ! Och visst gör jag det. Är så nöjd med resultatet. Ovant när jag går förbi en spegel och ser det mörka men som sagt,känner mig som en ny människa och dags att börja om på nytt tillsammans med min familj !

Detta va precis vad jag behövde. Kände mig så trött och sliten med mitt blonda. Och va helt enkelt trött på att slinga håret var och varannan vecka :/

Så här har ni mitt nya jag !



Tack Steffi för all hjälp !


NÅGON SKILLNAD ? ;)

Gravid V.39,Juli 2010



2,5 månader senare,Oktober 2010



- 18 kg !!!
Och mer ska det bli !!

NU ÄR JAG ARG

Ja och du/ni som gnäller över min jävla rökning ska ta åt er !!!

Blir så trött på detta gnällande när det kommer till min rökning...
9 dagar efter att jag fått veta att jag och Kim väntade Hugo slutade jag röka helt !! Rökt i ca 9 år då och på en dag så bestämde jag mig för att sluta. Ni som själva röker vet att det inte alltid är så lätt,men jag gjorde det.

Ni andra som inte röker ska vara tysta.. Åhh är så sjukt trött på "usch va du luktar,usch rökning dödar BLABLABLA" Ja men harregud jag är 22 år gammal JAG VET ATT DET ÄR FARLIGT och jag vet hur äckligt det luktar !!

I 10 månader höll jag upp enbart för att jag självklart inte inte ville skada Hugo på nåt sätt ! Har alltid varit stenhårt med att det som kan få mig sluta är en graviditet och det gjorde jag. Nu såhär efteråt så ville jag inget annat än att bara sluta röka.. Lägga bort dess ciggen en gång för alla... Men får väl skylla på svag karaktär eller nåt för här står jag ändå med en cigg i munnen. Vilket får MIG att må ganska bra. Jag är både gladare och lugnare. Fråga mannen jag lever med ?!

Oh JA jag ammar Hugo ! Röker ca 5-6 cigg om dagen och självklart inte precis innan jag ska sätta mig och amma utan tar mig några bloss direkt efteråt när Hugo ätit klart. Får då vet jag ju själv att han inte ska äta på minst 3 timmar igen och lukten har lagt sig till stor del. Sen går en viss % in i min mjölk-JA JAG VET ! Men den %:en är så liten så jag vill inte ens disskutera det. Finns dom som väljer att röka hela graviditeten,det kunde varit värre liksom ?!
Fattar inte varför jag försvarar mig såhär men vill bara att min omgivning ska sluta tjöta om det !!

Jag är full medveten om att Hugo påverkas till minsta % av detta och det gör mig ledsen och försöker helst inte tänka på det (ja jag blundar för det) !!
Tänk vad ni vill,tyck vad ni vill men håll det för er själva !!


Som avslutning på detta inlägg vill jag klargöra för ALLA att jag älskar min son mer än nåt annat och tro mig den dagen ni sitter där själva så kommer ni inte säga så mycket.....

Tack och hej !


SOLIG OCH GO LÖRDAG !

Haft en riktig mysdag idag.
Dagen började med att jag och Hugo vaknade runt 08.00.Jag ammade och Hugo låg sedan och gosade i sängen medans jag dammsög,damma,diska,tvätta mm...Puhh va ganska trött efter det,ja tack !
När jag väl va färdig gick jag in till Hugo och började snacka lite och kiklade honom och då från ingenstans kom hans allra första skratt !!!
Åh det va helt underbart. Lät så fantastiskt och härligt så jag började grina,haha.
Ammningshormoner here we come !
Man märker att han växer mer och mer för varje dag och inte bara på kroppen då vill jag säga ! ;)

Vi tog på oss kläder och gjorde oss iordning för att gå bort till Fia som bor nära frölunda torg.Sikket väder vi fick idag förresten. Va ju riktigt varmt ute så gick i enbart min jeansshorta :) 
Va framme runt 13.30 och väntade in tjekompisen Kim och åt såååå god pastasallad med vitlöksbröd och stark sås till,mums va gott det va !!
Anna kom strax efter och vi satt och fika och tjöta allmänt så som vi brudar kan och nån av oss sa nåt riktigt kul och alla fyra började skratta och där mitt i allt satt Hugo i Kims knä och skrattade som en galning när han hörde oss,haha åhhh hur fin är han inte då !?!
Mammas stora,stora kille.
Alla blev knäppt tysta och nästintill chockade :O
Men där har vi det. Skrattet vi alla väntat på :)
Finfina Hugo !! ♥


Hugo pussar till er läsare :)

Efter några timmars "häng" hos Fia traskade vi hemåt och mötte upp pappa Kim som kom in i svalen (trappuppgången) precis när vi kom från andra hållet.
(Snacka om tajming) höhö !

Så nu sitter vi här mätta och goa och Hugo har precis somnat så nu blir det myspys för hela slanten :D

Trevlig lördag gott folk

// kramar Alexandra


KÄNSLAN ÄR IBLAND...

Att jag bara vill krypa ner under täcket och stanna där !
Usch va jobbigt det är att känna så ibland,men man kan inte alltid vara glad. Nej du hörde rätt. Alla kan inte alltid må bra. Finns vissa dagar då livet känns väldigt enkelt och jag är så lycklig. Sen kommer dom dagarna då jag känner precis tvärtom.

Varför ?

Jo det finns många andledningar till varför.. Är inget speciellt jag syftar på. Det bara ÄR SÅ !

Är jag ensam om att känna såhär ?

Älskar mitt liv.Det gör jag verkligen och jag skulle inte byta bort det mot nåt i världen. Men man måste få gnälla lite emellanåt och det gör jag nu ! ..............................................................................................
..............................................................................................
.......................................................................................................................................... !!!!!
Så gnällt klart !

Känns genast mycket bättre.
Haft en väldigt mysig Torsdag och Fredag iaf. Tack för det vänner ♥

GREY´S!!

Ja äntligen börjar det vi väntat på !!! GREY`S ANATOMY !!!

Ohoops nu börjar det...

Gotta go :)


PRUTT,PRUTT...

Ja så låter det i min soffa just nu...
Hugo sitter och pressar och pressar som bara den ! Tror han absolut behöver "gå på toa" haha... Så go när han sitter oskyldigt och tittar och blir helt röd i ansiktet och lyfter på ögonbrynen så dom hamnar i hårfästet på honom....Kommer jordens "brax" som vi kallar det och därefter blir han helt avslappnad !
Det är min gosse det ;)


Som sagt,han kan sova gott min kille ♥

Helgen har varit bra annars. Blev fest i fredags då Hugo sov hos farmor och farfar och det gick sååå bra. Han hade somnat runt 01.00 och vaknat 09.40 :O Jösses... Så bra sover han inte ens hemma. Så är otroligt glad för all hjälp så jag och Kim fick gå ut och ha lite kul tillsammans :)

Vi hade lite förfest här hemma med lite folk och åkte in till Othello runt 23.00 tiden.
Va folk det var !! Massa goa gamla kompisar från högsbo. Så,så roligt !!

Drog oss hemåt runt 03.00 tiden och Kevin och Nirre ville med på "efterfest" haha... Åkte förbi McDonalds och bad taxin vänta på oss medans vi skulle köpa mat. (Tog oss dock 20 min) så tack för det taxinchaffisen ;)
Va hemma runt 04.00 och då skulle grabbarna ta fram öl och börja "efterfesta". Gick inte allt för bra för det tog ca 5 min sov stendeckade Kevin i soffan och 2 min efter det va det Kims tur.. Där satt jag och Nirre haha....
Äh bestämde ganska snabbt att det va sängen som gällde så väckte Kim,gav Nirre kudde,täcke och hörlurar så han kunde somna gott och bäddade ner Kevin. (Snacka om moderlig ? ) hihi*

   

Dagen efter blev inte sämre. Lördagsmorgon. Jag flyger upp runt 09.00 tiden och inser att jag glömt lägga på Annas bil som jag lovat att jag skulle gjort under natten. Så springer ner till den. Slänger på några kronor och upp igen.
Då har alla pojkar vaknat och ölen stod på bordet igen :O HALLÅ ??
Vi satt och tjöta och bara väntade ut tiden för vi ville sååå gärna beställa pizza till frukost men fanns ju inte en enda pizzeria som öppnade innan 12.00 !!! Åhh hungern va ett faktum när maten äntligen kom runt 13.00...Mmmm gott va det iaf !!

Sen fick Alexandra nog och ville ha hem Hugo :( Saknade honom helt galet mycket. Usch vilken jobbig känsla... Aldrig känt så förut :/
Men farfar och faster va upptagna med honom på Frölunda Torg så jag fick glatt vänta,haha...
Martin och Martin kom på besök en snabbis och drog med sig Nirre till bolaget och Kevin skulle åka till sin syster i Varberg så det blev lugnt och tyst i lägenheten runt 14.30 :)

  

Hugo kom hem vid 16.00 och då va det myspys som gällde !! Åh vad jag kramade om min gosse !!
Klockan 18.00 va det dags för lite kalas för moster som fyllt år. Bjöds på mat och tårta,mums !
Vet inte riktigt vad mina svärföräldrar hittat på med Hugo men han va helt slut. Somnade direkt när vi kom fram och sov hela kvällen. Vaknade 03.00 :O Jösses !! Han kan verkligen sova.

På tal om det.. Hugo ska sova nu så jag får ta och hjälpa honom att komma till ro. Sen kommer Steffi på frukost ! :)

Trevlig tisdag vänner !
/A


FREDAG !

Hejhej !

Idag är det fredag :) Veckodagarna bara flyger iväg ?!
Ikväll ska jag och Kim ut tillsammans igen för första gången sen Okt förra året. Ska bli riktigt kul.
Våran älskade Hugo ska sova över hos hans farmor och farfar och vi litar på att dom kommer ta väl hand om honom ;)

Kim är hemma runt 16.00 och då åker vi och lämnar honom sen tillbaks hem igen och fixar iordning för kvällen. Har dock inga planer förutom Othello (tror jag) får se om det blir nån förfest. Vilket jag absolut hoppas på ! :)

Snart kommer Steff och Robban hit och vill säga hej till Hugo :) Dom har ju varit borta i Bulgarien 1 vecka så vi har inte setts på ett tag ! Hoppas även dom är sugna på att gå med ikväll.. Ska göra ett tappert försök att övertala dom ;) 

Hörs imon,tror jag :P

/ Alexandra


RSS 2.0