FINNS INGET BÄTTRE

♥ Hugo pratar för fulla muggar ♥

Han är så duktig. Känns som om det kommit över en natt. Han ler massor och jollrar och jollrar !!
Det är mammas pojke det :)


 

Idag har jag haft en mysig förmiddag med Fia. Hon kom och mötte upp mig och Hugo utanför vid gården och vi tog oss en promenard bort mot RadioTorget. Satte oss på "Gigi" för att Fia va lite hungrig och tjöta i solen. Hugo sov som en stock ;)
Efter det promenerade vi hem igen och satt och slöa i soffan tills Therese och Camilla kom som jag skulle göra fin i håret. Va klart runt 18.30 med det och Kim kom hem strax innan 19.00 efter att ha jobbat över.
Så dagen har varit väldigt trevlig från början till slut.
Nu sitter vi här helt avslagna i soffan och har precis kollat "Fångarna På Fortet" där barnlaget vann över sina kändisföräldrar :P

Imorgon blir det slappdag. Ska försöka amma,sova,amma,sova OSV... Måste verkligen bli bättre på det där med att sova när Hugo gör det. Han blir bara äldre och piggare så skärpning !!
På eftermiddagen kommer Kims gudfar Micke och hans sambo hit och ska få träffa lilleman. Och jag ska faktiskt få träffa dom för första gången med :) Ska bli trevligt !!

Sen blire torsdag och då ska vi sova hos Liv och Noel. Blir mys för hela slanten ! Matlagning och film tillsammans med våra gossar :)

Nä lite godis framför tv:n ? Ja tack !
Ha en go kväll folk..
// Stolt mamma ;)


Yeeejj !!

Hugos mage har definitivt blivit bättre :) Inatt sov han 21.30-06.00 !!! Harre säger jag bara. Som jag sovit för en gångs skull :D


Min lilla knubbis gottar sig i sängen :)

Snart kommer Elice och ska spendera hela dagen med mig och Hugo !! ♥

Kim och Hugo- Ni är det absolut bästa som hänt mig ! Finns inte ni,finns inte jag...
Kommer vara vi för alltid-KÄRLEK !!!


MAG-ONT :/

Det började i förregår natt då Hugo inte alls ville sova. Han gormade och jag hörde hur han pressade och pressade men inget hände... :(
Så har det fortsatt hela dagen igår... Hela natten tills idag och även en bra bit in på denna dag också. Men nu,nu äntligen verkar det vända för honom :D

Jag ammade för en stund sen och när jag skulle byta bröst och rapa honom så kom det !!! Världens bomb i blöjan :D Yeeeejjj !! Man såg direkt att han blev så lättad,så tyst... Oh va det kändes skönt för oss båda men speciellt för honom kan jag tänka mig ;)

Nu ligger han här alldeless lugn och kolla faktiskt på tv,haha :)

Om nån timme kommer Kim hem,strax efter det kommer några vänner till hans familj som jag inte träffat innan så ska bli kul och se hur dom är :) Dom har ringt en del och ville så gärna träffa Hugo så nu får vi allt bjuda hem dom :)

Jag ser fram emot lördag dessutom. Då ska vi på en liten kräftskiva hemma hos mamma.Jag äter dock inte kräftor men tar med mig kött ist. Och det blir lika bra det :D Men ska väldigt mysigt att äta gott,dricka gott och umgås med familjen :)

Ser även fram emot nästa torsdag då jag och Hugo ska sova över hos Liv och Noel :) Bara vi 4 :) Laga go mat och umgås med våra gossar !! Mys på det !

Åker dessutom till Mellerud den 17 Sep till Emily och stannar hela helgen :) Ohh va jag längtar ! Ska bli så skönt med miljöbyte. Bara njuta och slappna av... Kan knappt bärga mig !! Det enda som gör mig lite nervös är att vi ska ta tåget upp. Tar ca 1 timme och hoppas det ska gå bra med Hugo :) Vågar inte ta bilen då bilbarnstolen sitter där bak och åka bil i 1,5 timme utan att ha nån koll på honom är inte riktigt OK !! Nejnej... Hur som helst. Ses snart Emily !! :)

Ha en go dag !

//Alexandra


DET KOMMER

Ja jag ber om ursäkt. Har ett litet uppehåll med mitt skrivande.. Har en del att tänka på denna veckan så torkan kan fortsätta ett litet tag till...

Har ingen lust helt enkelt :/

Tisdag : Träffa Alexandra och Maxiii :) Så kul,va länge sen !!
Onsdag : Kommer gamla vänner till Kims familj hit och ska få träffa både mig och Hugo för första gången :)
Torsdag : Har jag lovat bort mig HELA DAGEN till Elice som kommer från Oslo över dagen. Ska dessutom frisera henne :)
Fredag : BVC 11.15 sen blir det fredagsmys med min familj ♥
Lördag : Eventuellt en liten kräftskiva hos mamma med familjen :)
Söndag : LEDIG !! Inget planerat. Det tackar vi för ;)

Som ni ser är det en del...

Nu vaknar Hugo som är hungrig.

Natti*

/ Alexandra


05.32

Ja just nu är klockan så tidigt och Hugo håller på att somna... Inte riktigt utan ligger och gormar och rör sig men ändå med stängda ögon så vem vet kanske,kanske somnar han !!!

Har ju inget bättre för mig än att sitta på FB och skriva blogg så det är detta jag gör halv 6 på morgonen ;)

Sitter och kollar runt på internet efter billiga alternativ när det kommer till dopmat. Vad ska man bjuda på efter dopet ? Och hur billigt är billigt ? Humm.. Ja mycket man behöver veta inför den stora dagen :)
Fast är ju ett tag kvar och kan inte göra någon direkt betällning på nånting försen jag vet hur många som tackar ja så får helt enkelt vänta med den frågan....

Hade iaf otroligt trevlig igår !! 
Anna och Fia tittade in runt 11.30 och Grynet och Vidar kom strax efter :)
Anna hade köpt med sig bulle så vi satte på kaffé och blanda saft :D Strax efter det ringde Nathalie och frågade om hon och Milo fick komma förbi en stund innan hon skulle jobba och självklart va det okej :)
När dom kom så fann Vidar och Milo varandra direkt ! Dom va urgulliga mot varandra coh självklart mot Hugo med :) Vidar tittade lite konstigt och förstod inte riktigt vad Hugo var för nåt men Milo hade pratat om Hugo innan och va lite fascinerad :D Iaf. Vidar och Milo kramades och pussades och delade på leksakerna som fanns :) Milo busade lite med Vidar och tog hans saker och ställde dom lite här och var så Vidar inte skulle ta dom,haha ! Så otroligt söta dom var :)

Hugo va ganska pigg och var med ett tag iaf. Sen somna han....Vakna....Somna....Vakna så höll det på så ett tag !
Men till slut när Grynet,Vidar och Kevin (som kom förbi en snabbis) hade gått runt 18.30,ammade jag honom och efter ca 30 min sov han som en stock och vaknade inte försen 24.15 inatt :) Dukkti kille :) Han va väl lika slut som jag !! ;)

Lite bilder från gårdagen :)

 
 


Idag kommer dom hit igen. Grynet,Kevin,Vidar och även Liv,Adam och Noel :D

Ska bli mysigt !!

Idag blir min pojk redan 1 månad !!!! Va tiden går fort. Grattis till dig,älsklings Hugo !!!
MAMMA ÄLSKAR DIG ♥



//Alexandra


SÅ JA !

Morgon !!

Igår kväll ammade jag Hugo runt 19.00-19.30 och han va jättepigg efter det. Låg och tittade och pratade massa fram till ca 21.30 och somnade tillslut :)
Sen vägrade han vakna !!! Började känna smått i mina bröst att dom behövde tömmas runt 24.00 tiden men lyckades somna ifrån det och vaknade inatt runt 04.00 och höll på att döööö !!! Fick springa upp och sätta mig och pumpa för fullt.
Gick och la mig ca 1 timme till sen började Hugo gorma i sin säng och jag putte lite extra på honom för då hade han varit utan man i nästan 10 timmar !!! Och det tycker jag är lite väl länge. Så han vaknade till,vi bytte blöja och sen åt han för fulla muggar....Och somnade om ! Haha bara sover och sover min lilla gosse :)

Nu är han mätt på nytt och ligger och gottar sig här bredvid mig i soffan :D

 Mammas älskling !!


Igår fick jag äntligen fixat mitt hår :) Klippte topparna och fick i lite ljusarefärg i botten,härligt ! Satte även i hår på syster min och hon blev görasnygg !! :D
Åkte från salongen runt 16.30 och stannade på backaplan och åt McDonalds :) Gott !
Sen skildes vi åt och väl hemma deckade jag nästan ihop. Va såå trött men då va Hugo hungrig och ville äta. Fick ammat,sen kom Kim hem som jobbat över lite och fick ta över... :)

Så idag är det onsdag- Trevligt ! Får snart besök av Oskar som absolut bara måste klippa sig ;) Han har tydligen varit hos 3 olika frisörer när jag "varit ledig" och är så missnöjd så han ringde i panik och ville så gärna få fixat håret innan han åker utomlands nästa vecka. Snäll som jag är så hjälper jag honom såklart :)

Sen kanske mamma va sugen på att komma ner och umgås lite,det hoppas vi på !! :D

Har äntligen fått datum för Hugos dop med :) Än så länge har vi tur för det är bara vi som bokat just det datumet,så kanske slipper dubbeldop... Hoppas,hoppas,hoppas !! :D

Ha en toppendag !
//Alexandra


TISDAG

Hallå alla morgonpigga !

Igår va en dag för sig...
Länge sen jag va så igång och kände det direkt i kroppen :/
Jag och Hugo skulle vara på BVC på Axel kl 13.15 men kom sent pga av ammning mm så va hyfsat stressad på vägen dit. Kom fram ca 10 min efter våran bokade tid,men Eva hade fortfarande en del tid kvar så vi körde på :)
Lilleman väger nu 5765 g och är 59.5 cm lång ! Jösses va han växer min prins !! :D

Efter BVC mötte jag upp syster min och vi promenerade till Kaverös kyrka för att boka doptid till Hugo. När vi väl va framme efter alla sjukt långa backar va det inte en jä*el i kyrkan,tomt som bara den !! Ohhh.. Då kände man sig smått irriterad !!
Jaja.. Det va bara till att traska vidare till frisörgrossisten för att handla hem lite behövade saker till frisörförrådet ;)
Väl hemma efter det kom kusin Ida som också skulle få fixat håret precis som syrran. Så under ca 4 timmars tid slingade jag bådas hår och klippte och hade mig...
Min rygg ropade på hjälp från Kina och tillbaks.Hade så otroligt ont och fattade inte riktigt vart det kom ifrån.. :/
Va länge sen jag hade såhär ont så får antagligen ringa kiropraktorn som botade mig sååå bra sist. Kan vara värt varenda öre !!

Vi va väl klara runt 19.00 tiden och dom va härifrån runt 20.00. Bägge-mycket nöjda ! :)

Hann även under denna tiden fixa mat,eftersom Kim och Hugo hade toksomnat i sängen så supermamma va med även på den fronten !

Så idag ska jag träffa systeryster igen och åka till hisingen för att hämta ut hennes löshår som jag beställt via salongen och samtidigt ska jag få fixat mitt hår,utväxten dock men det gör så mycket bara den lilla biten. Hade ju behövt toppa mig iof. Men det får bli en annan dag !
Sen hem igen och sätta i hennes hår. Så denna dagen kommer bli lång den med... !

Måste bara slänga upp världens goaste bild på Hugo när han somnat i soffan igårkväll :)


Titta så han sover... Som en riktig kung !!


Nä lite frukost sen duschen medans lilleman sover ? Ja tack !
Trevlig dag allesammans :)
// Mamma Alexandra


LYCKA

Låg precis i soffan och insåg en sak ! JAG ÄR VERKLIGEN LYCKLIG !!!
Ja ni läste rätt. Har min underbara son här bredvid som sover så fint och en man som älskar mig lika mycket som jag älskar honom !! Finns verkligen inget bättre än detta liv.
 
Jag va väldigt rädd innan hur allt skulle gå när vi fick från 2 till 3... Men nu är den rädslan garanterat borta.

Allt jag gått igenom tidigare gick jag igenom av en andledning. Det har jag verkligen förstått nu.
Många hinder,många misstag,många grodor...

Skulle inte byta bort detta liv,denna stund,dessa underbara känslor jag har för NÅT !

Inte för att skryta men jag ÄLSKAR MITT LIV JUST NU !!!
Fan känns helt underbart att må såhär :)


Älskar er Kim och Hugo mer än nåt annat ! Ni betyder allt för mig !!


LÖRDAG :D

God förmiddag :)

Just är Hugo och pappa Kim ute med bilen en sväng.Hur mycket jag än älskar min lille pojk så uppskattar jag denna tid oerhört mycket !
Har varit mamma i 25 dagar men känner ändå att varje minut man kan få och bara titta sig i spegeln och se hur man ser ut gör en glad ;)

Inatt sov våran gosse från 24.00-06.30. Han är bara FÖR duktig på nätterna. Jag vaknar självklart lite då och då och tittar till honom,ibland hör jag när han drömmer och ligger och "gorrmar" för sig själv men är inte vaken. Vissa nätter sitter jag bara och tittar på honom för han är så fantastiskt fin !! Som jag sagt innan. Helt perfekt !

Så utvilad är man absolut idag. När killarna väl är hemma igen så tror jag Hugo vill äta lite sen ska vi promenera upp till Kaverös Kyrka och kolla med tider angående Hugos dop som vi helst vill ska äga rum när han är runt 3 månader :) Så det ska bli kul och se vad vi kan hitta för datum !


Mammas älskling badar och suger tummen ♥

Ska nu se till att få saker och ting gjorda,måste passa på som sagt !
Ha en underbar helg.
// Alexandra


OBS: Måste bara slänga in att jag sitter även framför tv:n och realityshowen "My new BFF" med Paris Hilton är på och jag kan inte säga mer än TRAGISKT !


"NU BLEV DET KVÄLLEN"

Ja och varför är man alltid så trött när klockan närmar sig 21.00 ?? Ögon rullar på både mig och Kim :/
Iof vaknade jag 06.30 idag och gick upp men ändå.

Varit en lång dag idag. Varit runt hela göteborg känns det som... Först avenyn,sen backaplan sen wieselgren ! Sen hela vägen tillbaks och hem... Vi matchade inte bussen sådär jättebra när vi kom till marklandsgatan så vi promenerade hem. Och tro att jag va trött när jag skulle ta dom sista stegen i trappan påväg upp. Ville bara lägga mig ner och döö !!

Hugo va pigg som bara den när vi väl va hemma och något hungrig så fick sätta mig och mjölka det första jag fick göra...Puhh.. ! Jaja så är det ;)

Det va väldig kul att träffa alla kollegor på alla ställerna iaf. Jösses va man saknar salongs-livet dock !!
Vill verkligen försöka satsa på det igen när mammaledigheten är över och lilleman ska börja på dagis :)

Men är ju ett bra tag tills dess och innan har jag en hel del tid med min underbara son att njuta av ! :D



Mamma älskar dig mer än vad jag nånsin kommer kunna beskriva !!


God natt !


Från veckan som gått... :)

     
 
   
 

 


Tack så mkt !

Kom hem för nån timme sen från Robbans föräldrar Mona och Kenneth.
När vi kom dit hade Mona fixat middag (och det va ingen dålig middag heller)  som va väldig god. Efterrätt på det och kaffe.
Hade super trevligt och det va kul att se hur det såg ut där för va så lääänge sen man va där (kanske runt 13-14 år åldern) med goda minnen :P

Efter maten satt vi och tjötade lite och Mona klämde lite på Hugo,även Steffi va väldigt sugen och t.o.m Robban höll honom och satt och mös :D

Då kommer Mona fram med ett paket som innehöll två jättefina pyjamaser och gick därefter iväg för att hämta fram en ullaredspåse som hon packade upp. Hade köpt ursnygga lakan mm till Steff och Robban och tog dessutom fram 3 st tvättlapps-paket som hon hade köpt till oss !!! :D
Ohh jösses tänkte,hur gullig är inte hon ?? Att hon tänkte på oss när hon sprang där nere och handlade gjorde mig alldeless varm i kroppen,tusen tack för det !! :)

Va kvar nån timme,sen började Hugo bli lite småkinkig för han började bli hungrig och Steff och Robban skulle vidare så vi drog oss hemåt.
Tack för en trevlig eftermiddag iaf :)


Kim data är lite mongo men han ska se till att få bränt ut serien "Sons of anarchy" så vi kan börja kolla på den. Såg några minuter på Steffs data och fastnade direkt,verkar skitbra !!
Så det är nog va våran kväll kommer bestå av.. Massa avsnitt !!

Hejsvej !


DAGEN IGÅR

God Morgon !!

Igår blev det verkligen en heldag med Liv och Noel :)
Dom kom hem till oss runt 13.00 och skulle byta lite blöja och mata lite sen promenerade vi till Frölunda Torg och va framme runt 14.30. Gick in och ut i affären och hittade en hel del faktiskt. Både till oss själva och till pojkarna :)

Satte oss ner för en fika runt 16.00 tiden och satt kvar till nästan 18.00. Vi försökte själva få i oss lite mat samtidigt som våra gossar vaknade till liv och ville också ha mat. Så mitt uppe i allt va det dags för ammning och blöjbyte :P
Snacka om att man verkligen,verkligen är mamma på riktigt ! Men allt gick superbra och Hugo somnade snabbt om efteråt medans Noel va pigg som attans ! Nästan hela tiden dessutom :/ Så stackars Liv fick försöka hålla honom i famnen samtidigt som hon skulle köra runt på vagnen och vara social... Noel ville verkligen inte ligga i vagnen,nejnej !

Torget stängde ju 19.00 så då började vi promenera hemåt igen och gick förbi Steffi och Robban som kom ut och pratade av sig en stund :) Trevligt !
Klockan rann iväg och Adam kom och hämtade upp Liv och jag traskade hem. Väl hemma kurrade magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen så Kim hade förberett Lövbiff,pommes och sås... Mums !!
Och Hugo sov som vanligt :P

Men en riktigt härlig dag var det iaf !!
Tack för det Liv !

Hugo sov som en stock inatt. Vaknade runt 03.30 åt och somnade om snabbt som satan :)
Så jag har också fått sova ut och är ovanligt pigg idag !

Vi ska antagligen med Steffi och Robban till hans föräldrar idag och fika lite. Dom vill så gärna träffa lilleman så självklart åker vi hela familjen :)


Har äntligen fått tagit kort till nya körkortet med så man kan få sitt nuvarande namn på ! Så dom papperna skickar jag in idag så ska det va klart. Nytt VISA är ett måste också så man heter samma på korten,kan ju vara en bra idé ;)


Ha en fortsatt go dag vänner !!

/ Alexandra


Måndag !

Idag ska vi iväg till BVC för att se hur mycket Hugo gått upp i vikt. Lika spännande varje gång. Det är liksom det man ser fram emot varje gång man är där :P

Efter det får vi ta tag i storhandel. Saker och ting börjar sakta men säkert ta slut här hemma och det är inte kul när man går till kylen och det är tomt :( Så skärpning !!
Ska även få slängt all skit som står här hemma i påsar som vi inte vill ha kvar i lägenheten. Gött ! Kim är en liten nörd när det kommer till kompost. Allt måste sorteras in i minsta detalj... Jösses !! Men det är ju alltid bra så ska väl inte gnälla för mkt om det ;)

Runt 16.00 eller nångång därefter kommer Anna,Tommi och Lea på besök och ska fika och träffa Hugo. Ska bli trevligt :) Dom har ju inte varit här ännu och har varit några av dom få som inte tjatat allt för mkt så nu är det banne mig deras tur :)


Imorgon ska jag och Liv ut och shoppa med våra gossar. Blir Frölunda Torg för det känns tryggast. Stan känns lite för stort fortfarande :/  Men ska absolut bli kul med en heldag och bara shoppa,fika och tjöta av oss :) Så hon kommer väl runt  11.00-12.00 sen bär det av !! :D


 

Hugo och kompisen Noel :)


Trevlig Måndag på er ! /Pigga Alexandra


Bilder från idag :)

Idag har Liv,Adam och Noel varit hos oss och umgåtts några timmar.... Riktigt mysigt !


Det va lite roligt att se att Hugo är lika stor om inte större än Noel som är 5 veckor äldre,sikken bjässe vi har till son jag och Kim ;)


Tack för idag iaf. :)










Natti* / Alexandra


5/8-2010...

Får börja med att gratta mamma Liv som fyller hela 22 år idag,grattis,grattis !! :D


Imorgon kommer Liv,Adam och Noel hit och ska äntligen få träffa Hugo :)
Ska bli riktigt kul att umgås lite...


På lördag ska pappa Kim gå ut en sväng med grabbarna,blir en lugn sväng men han ska ändå få några timmar "ledigt" och ta sig några kalla ;)
Sen nästa helg förhoppningsvis är det min tur. Jösses va så länge sen så kommer nog knappt ihåg hur man gör :P
Fast ska inte ut på krogen utan antagligen bara ta nån cider och vara Alexandra för en kväll (eller några timmar) och det räcker gått och väl för mig. Kommer nog sakna min Hugo lite väl mkt !
Men vi hoppas ändå att det blir av så man får komma ut lite :D



Idag har moster och kusin Oscar varit förbi en stund...Skulle klippa Oscar som behövde vara snygg inför helgen så ställde självklart upp på det ! Moster hade köpt med sig frukostfrallor,bulle och cola...Mmmm Tack för det ! Vaknade ju ca 45 min innan dom skulle komma så det va väl behövligt :D


Nä nog tjötat nu vaknade Hugo....

Trevlig dag alla ! / Alexandra



Jobbig dag....

Varför är jag så nere idag ?? Förstår inte mycket just nu.Grinar för minsta lilla och så fort jag ska försöka förklara för Kim vad som är fel så sitter gråten i halsen igen...


Hugo är hur mysig som helst som bara ligger och tittar med sina stora mörkblåa ögon (och ser sjukt nyfiken ut) på allt som rör sig och göra massa grimaser :)  Säger inte mycket utan bara tittar !


Det ändå som gav mig ett leende på läpparna idag (förutom Hugo) var vågen. Ställde mig på den för andra gången sen Hugo kom till världen och på 15 dagar har jag gått ner 12 kilo !!!!!
Känns så fantastiskt bra att det går åt rätt håll. Börjar få ansikte och figur tillbaks... Bara lilla magen som fortfarande står ut och gör att jag ser gravid ut på nytt :/ Men förhoppningsvis försvinner den med. Hallå,har ju bara gått 2 veckor :P


Nä tillbaks till soffan och försöka sova nu när lilleman också gör det :)



Puss till er från en sovande Hugo :)

// Alexandra





2 VECKOR

God morgon !


Idag fyller Hugo 2 veckor... :) Va tiden går och går...
Växer gör han också. När vi lämnade BB vägde lilleman 4975 g och väger nu (alltså 11 dagar senare) 5280 g så min mjölk visar resultat :) Gott !! Har nog blivit lite bortskämda med denna lille gosse. Han äter så bra under ca 45 min tid med lite paus emellan sen sover han som en stock MINST 4 timmar varje gång. tex igår kväll somnade han vid 20.00 och vaknade inte försen 03.00 INATT ! Harre... Han kan sova den pojken. Men ska väl inte direkt klaga på det ! ;)


Igår va jag och Hugo ute på riktigt för första gången,har ju tagit promenader här hemma men inte varit iväg på nåt speciellt än så vi åkte till frölunda torg och mötte upp Fia, sen blev det massa shopping. Hade varit på BVC innan så promenerade från Axel D.Torg till F.T och det kändes så bra efteråt att man gick den biten. Va kämpigt med såret men ack så skönt att få "motionera" lite :)
Hur som helst,väl framme va det dags för Hugo att vakna och äta lite så vi satte oss på en fik ganska så fort och fick ammat. Strax efter det sov han precis som vanligt ;)


Fick köpt en hel del iaf.
4 par byxor och 2 linnen.
Mötte även upp mamma och moster lite snabbt och dom hade shoppat massa till Hugo. Hade även med sig varsin present från syster och henns pojkvän. Mycket fina kläder. Tack för det ♥


Vi "strosa" runt på torget ca 5 timmar innan magen kurrade och vi åkte hem. Åt mat och kollade lite tv. Sen va Fia helt slut och åkte hem till sig.
Va iaf. en väldigt go dag och jag kände mig som människa igen som kunde vara social för en gångs skull :)

Idag planerar jag att promenera till sisjön och handla lite som behövs. Än så länge är det gansla fint väder så hoppas det håller i sig så vi kan gå ist för buss.
Åkte buss hem från torget igår och det va mindre kul. Busschaffisar är ju helt galna. Vagnen va på väg att välta flera ggr så det va väl mer än tur att jag valde att stå framför den mitt i gången och vara i vägen för om inte... Ja då hade lille Hugo slått i golvet... Jävla gubbe som kör så galet :/


Jaja slut tjötat för denna gång !

Ha en go tisdag / Alexandra

 


RSS 2.0