DAGEN INNAN JUL

Ikväll blir det uppersittarkväll tillsammans med Alex,Conny,Kevin,Grynet och Vidar. Kanske Linda och Therese skulle komma också men inte fått svar på det ! Iaf ska vi spela bingolotto ikväll och äta vörtbröd med julskinka och senap,mums !!!! Självklart har vi även julmust :D

Imorgon är det julafton,åh va mysigt !!!
Blir en heldag för våran del. Först hem till svärföräldrarna,vidare till en släkting till Kim och sist hem till min sida av familjen :) Undra hur länge Hugo kommer orka allt glängande och allt hållande hit och dit ?! :/ Jaja blir det för mycket får mamma Alexandra hoppa in och helt enkelt fly med pojken !

Ha en riktigt GOD JUL och ta vara på varandra !


Hugo hälsar god jul också :D


JULKLAPPAR ? CHECK !!

Då va jag äntligen klar med alla julklappar för iår ! Självklart är dom alla från mig,Kim och Hugo :)
Fick köpt en del när vi va i Ullared för ca 2 veckor sen men va fortfarande några kvar... Så idag åkte jag och syster till torget (barnfri) och shoppade loss det sista !
Kim har ju semster i 3 veckor nu så då passar jag på att komma ifrån hemmet lite själv :)

Måndag idag och bara 4 hela dagar kvar till julafton,mys !!!
Vi börjar dagen hos svärföräldrarna runt 13.00 tiden och kollar "Kalle Anka" mm sen åker vi vidare till en släkting till Kims familj Inga och firar där. Runt 21.00-21.30 åker vi sen till min sida av familjen. Skulle egentligen kört det där med varannat år men detta året va det omöjligt att få ihop det med mamma så vi får helt enkelt ta alla på en och samma dag :D
Kommer bli en heldag fullt med folk,mat,klappar och julstämmning :)

Hugo har fått sin första tand !!!! Hans farmor upptäckte den igår (19/12) och det förklarar varför han haft så svårt att sova på nätterna och hans "underbara" humör :( Har haft på känn att den första tanden va påväg för han har dregglat som bara den och varit inne i munnen med både händer och leksaker så fort han haft chansen och vips så va den där :D

MAMMAS STORA KILLE ♥


Leka är skoj :D

För övrigt saknar Hugo sin vän Noel ganska mycket :( Men hoppas ändå att han och hans familj har grymt skoj uppe i "Björnrike" !!

Kim har varit duktig idag och fixat julskinkan vi fick av hans föräldrar igår :) Ska äta massa till frukost imon och njuta !!! Det är så sjukt gott med julskinka och senap på macka,mums !!!

// Trevlig Måndag folk !


VACKRAST I VÄRLDEN



Min lilla nakenfis ♥

SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR

God eftermiddag folket ! 

Dagen har börjat väldigt bra idag. Hugo väckte mig runt 09.00 imorse och ville förståss äta. Gick upp och höll oss vakna till 10.30 då vi båda två tocksomna och sov till 13.10 :D Så skönt. Behövde verkligen dom extra timmarna idag kände jag :)
Så vi har inte gjort allt för mycket idag heller :P


MIN PRINS,MIN VARDAG,MITT LIV !!!


Klockan är snart 14.00 och Kim är hemma om 2,5 timme. Så jag ska nog börja förbereda laxen som Kim ska laga idag (?)  Haha.. Nä då kommer säkert gå finfint ! Hur fel kan det gå om det enda han behöver göra är att sätta in laxen helt färdigmarinerad i ugnen och ta ut den efter 20 min ? Potatisen är redan klar och sås fixar jag innan jag åker :)

För.. Ikväll ska jag och Liv gymma :D Yehaaaa ! Ska ses på sportlife kl 17.00 och ska verkligen träna skiten ur mig så jag känner att det ger nåt. Fotbollen är ju igång fast inte haft nån riktig "döda-träning" än... Så ikväll kör vi ! Sen tar vi 15 min och solar också,det är vi lätt värda då :)

Undra om man ska köra på ett gymkort trots att man har fotbollen 3 ggr i veckan ? Kommer jag utnyttja det till fullo då ? Snart sätts konditions träningen igång och då springer vi 3 mil i veckan och kör massa intervaller.. Humm... Va tror ni ?
Får nog suga på den karamellen ett tag ! Vill dock gå ner 10 kilo till så kanske lika bra ? ;)

Ha det gott !



TISDAG

Hej hopp !

Hoppas allt är bra med er ? Själv har jag fortfarande svårt att hålla mig aktiv här på bloggen.
HAR VERKLIGEN INGEN MOTIVATION !!

Annars rullar livet på. Helgen har varit bra.

I fredags va jag ute med mina kollegor och bowlade,så kul !!! :)
Sen blev det lite utgång för mig,kusinen,hennes pojkvän och 2 andra kollegor. Hamnade på "Parken" som va ett stort misstag enligt mig,usch och nej ! Alldeless för små människor och dålig musik. Passade inte fröken. Men eftersom alla andra ville vara där så fick man ju ställa upp för laget ;)

Saknade Kim och Hugo väldans mycket och tjötade mest om att jag ville hem. Kände mig inte hemma helt enkelt :/
Får se om det blir bättre nästa gång då jag,Liv och Ida planerat en liten utgång i Januari så Ida får sin premiärutgång hon också efter att Victor kommit :)

Men det är ett tag kvar tills dess ;)

Lördags va man seg som få och morgonen började INTE BRA. Tänker inte gå in på det men säger bara SUCK !
Syrran hörde av sig och frågade om vi ville komma på lite "Monopolspel" och pizza och det tackade vi ja till. Blev hyfsat sent och trötta va vi när vi väl kom hem. Hugo sov som en ängel som vanligt :)

Söndagen (tredje advent)  va jag uppe tidigt och tränade beachvolly. Fotbollen är ju igång men planerna är hemska just nu med all frusen is på så då får vi göra annat sålänge och det är helt OK för mig med lite bechvolly ;) Efter det va det hem och göra Julia-snygg i håret och efter det söndagsmiddag hos svärföräldrarna. Som vanligt underbart god mat och trevligt sällskap. Va dock sjuuukt trött efter en lång dag så vi drog oss hemåt runt 22.00 :)

Igår kom Liv och Noel hem till oss och va verkligen här hela dagen :D Så mysigt. Hugo va dess värre inte alls så rolig och jag höll på att få spader så Liv avlastade mig och det tackar jag sååååå mycket för ♥
Kim kom hem runt 17.00 och vi lagade mat och sen körde jag hem Liv och Noel. Behövde verkligen komma utanför dörren lite så det va kanon !¨

Och idag har vi varit hos dom. Kände igårkväll att vi ville träffa dom mer,så imorse drog vi iväg. Mötte upp dom på Wiselgrensplatsen (hann hälsa på mina gamla kollegor på Hair And Face en stund också). Vi handlade det vi behövde till en urgod pastasallad och promenerade hem till Liv. Ida och Victor kom också och vi satt osm tre pantertanter med våra tre gossar och bara mööös. Snacka lite typiskt "mamma-snack" och klockan tickade iväg...
Tack för idag damer,det gjorde vi bra ;)

På torsdag drar jag och Liv till gymmet. Ska bli grymt kul att få träna lite på ett gym. Va så länge sen så detta behöver jag. Får se hur länge man orkar bara,höhö !

Ska avsluta mitt inlägg med att påminna alla om att Hugo bara växer och växer. Han är 5 månader den 20 dec och är så utvecklad för sin ålder.

*Skrattar
*Följer med blicken otroligt bra
*Ger respons på sitt namn
*Kan rulla från rygg till mage och från mage till rygg.
*Snart sitta själv :D
*Är sååå nyfiken
*Håller flaska själv

MAMMA ÄLSKAR DIG MEST HUGO !


PS: Snart JULAFTON !!! :)



pUsS oCh KrAm




WHAT HURTS THE MOST

Helgen har varit kaos. Orkar inte direkt skriva om det eller rättare sagt har ingen lust att dela med mig om det. Mina närmsta vet. Det räcker....

Tappat bloggandet igen. Lovade att bättra mig men har så svårt att få ihop tid med barn,hemmet,vänner och fotbollen.


Det du gjorde i helgen kommer vara svårt att glömma och förlåta. Men jag älskar dig och då har jag inget val. Alla gör misstag och alla förtjänar en andra chans...


Om det är nåt jag vet så är det att jag älskar min son mer än nåt annat i hela världen. Han är och kommer alltid att vara nr 1 på min lista !!! Du är mitt allt finfina Hugo,utan dig finns inte jag ♥

 


WHOOHOOO

Imorgon är det fredag och då är det lugna gatan som gäller här hemma. Orkar inte göra allt för mycket just nu. Samma som idag. Hållt oss inne hela dagen. Steffi kom på besök,sen kom Robban när han slutat som jag gjorde fin i håret :) Kl : 19.30 va det soldags och nu är jag trött. Men måste kolla Robinson sen sooova !!

Liv ska sova här imorgon och det ska bli mysigt ! Kolla lite filmer som Kim fixat men ändå hoppa i säng hyfsat tidigt för på lördagsmorgon ska jag,Liv,Steffi,Ida och Sandra dra till ULLARED !!! Yeeeej !! :D

Ska bli så kul att komma bort lite. Inga män,inga barn ;) Bara vi pantertanter en heldag i Ullared...
SHOPPING säger jag bara. Ska dock köpa en hel del julklappar :( Inte lika skoj,haha !



Go kväll !

RSS 2.0