HELGEN SOM VARIT

Hallåååå !! :)

Hoppas allt är bra med er kära läsare !

Helgen har bara varit bra.

I fredags va jag och Hugo uppe i tid som vanligt och åkte in till stan och mötte upp Liv och Noel. Gick där några timmar och kolla lite kläder och åt lunch. Himla trevligt :D Fick köpt lite linnen och Liv fick shoppat till partyt på lördag :) Pojkarna skötte sig så bra inne bland allt folk. Satt fint i sina vagnar och tittade mest på folkmassorna som gick förbi ;)

I lördags va det fullt ståhej här hemma under förmiddagen. Runt 18 tiden kom 3 vänner till Kim hem och eftersom dom skulle ut så kände jag att det va dags för mig och Hugo att dra sig vidare för vi skulle sova över hos Liv :D Det va himla mysigt. Vi lagade tacos och titta lite tv och satt mest och tjöta skitsnack :) Hugo sov som vanligt väldigt bra och Noel kom också in i en rytm efter ett litet tag så vi fick några timmar för oss själva också :)
Runt 01.30 tiden va det väl dags att säga go natt. Tiden går så jäkla fort så fort vi ses. Liv trodde klockan va högst 22.00 men icke det ! Vaknade väl till och från på soffan under natten men sov hyfsat ändå. Hugo väckte mig runt 08.15 och då va det dags för blöjbyte och frukost :) Strax innan 09.00 kom Liv och Noel ut ur sovrummet och några minuter efter va Adam uppe också så medans han gick på en promenard med Kiwi ordnade vi frukost :D
Åkte hem strax innan 14.00.
Hade som sagt var dundermysigt och det får snart göras om ♥

Våra pojkar leker på golvet :
 
Alla bilder blev bra suddiga. Ska bättra mig,lovar*

Igår som sagt va vi hemma runt 14.00 tiden. Kim vart väl lite bakfull men han höll sig uppe och va pigg och hjälpte till med Hugo så bra så :) Skönt det !! Vi duschade bytte om och tvättade av våran gosse så åkte vi upp till min kära mor och åt lite söndags middag :) Hon bjöd på hemlagade pannbiffar,potatis,rotfrukter och sås. Himlans gott !! Drack lite te och kolla "Solsidan" - SOM ÄR SÅ SJUKT BRA !!! :D
Sen drog vi oss hemåt runt 21.00. Så helgen har varit lugn men väldigt skön.

Hur har eran varit ?

Nä snart kommer Anna och Malin så jag får se till att få på mig lite kläder och fixa lite här hemma.
Kram på er !! 


BOXNING V.2

Ikväll är det dags för boxning igen. Jag tänker inte ljuga... Det va nåt utav det tuffaste jag varit med om än så länge. Va ju så länge sen jag tränade sist och efter Hugos födsel har väl kroppen inte direkt återhämtat sig helt så jag mådde inte bra efter förra onsdagen haha. Men jag ska nog ta sneppet lugnare idag och köra så hårt jag känner själv att jag klarar av :) Men kul som satan är det !!!


FRISK ?

Hej hopp allihopa !

Ja efter 4 dagar med magsjuka börjar jag ätnligen bli frisk,eller aa jag är frisk. Botad yeeeeha !
Hugo fick ju magsjuka förra söndagen och jag lyckades få i mig den bacillen genom att pussa på min gosse liiiite väl mycket :/ Sorry,men vem gör inte det som mamma ?? ;)

Iaf. Ikväll sover Hugo hos sin mormor. Jag tackar så mycket för hjälpen. Det behövs verkligen känner jag. Jösses man blir ju som en klen bebis själv när man är sjuk !!! Dessutom blir man sjukt mammig :( Puuhhuuu för att inte bo hemma längre haha !

Men men så är livet ibland.

Ja kvällen har bestått av thaimat,film och massa mys med Kim. Det va otroligt länge sen vi va ensamma såhär utan att vara ute med vännerna eller liknande så nu passar vi på och njuter lite :) SAKNAR DOCK HUGO REDAN !!! Min lille prins ♥

Imorgon ska jag möta upp mamma och Hugo så ska vi ta oss till min systers skola där vi ska äta lunch :) Hon går ju sista året nu och jag tror nog vi kan bli serverade något riktigt gott :D

Jaja nog tjötat för ikväll. Nu kommer Kim med film. Nattinatt !!


HUGO 6 MÅNADER

Igår den 20/1-2011 fyllde Hugo 6 månader :D Åh stora killen !! Vart fanken har all tid tagit vägen ? 
 

Hugo nyfödd :

Hugo 1 månad :



Hugo 2 månader :

Hugo 3 månader :

Hugo 4 månader :



Hugo 5 månader :

Hugo 6 månader :

Som sagt tiden har gått alldeless för fort...
Men man kan inte vara mer stolt över världens finaste pojk !!!


BOXNING



Hugo har börjat borsta tänderna morgon och kväll nu när han fått 2 tänder :) Stora killen !!

Ikväll är det träning igen :) Så skönt att äntligen komma igång. Va på möte med laget i måndags och då kom vi fram till att vi skulle köra 2 löp-pass och 1 boxningspass i veckan fram tills träningsmatcherna börjar då vi även slänger in dom matcherna i schemat (då blir det 4 dagar i veckan) Åh känns hur bra som helst !!
Så ikväll är det boxning som gäller. Och 15 onsdagar fram över,jipppiii :)


Trevlig onsdag på er !


HUGOS RUM

Lovade att lägga upp lite bilder på Hugos rum som äntligen är klart :)
Är så nöjd med resultatet !








Hugo blev minst sagt glad när han fick se sitt alldeless egna rum !! ♥

 


MAGSJUKA

Hugo är magsjuk igen :( Bara 3 veckor sen han hade det senast. Usch och fy... Tycker så synd om honom,dock tror jag inte han tycker så synd om sig själv. Spyr och ser lite slö ut sen skrattas det och busar på precis som vanligt ?!
Ska inte klaga på det. Så länge han håller sig så glad mår man själv lite bättre ! :)

Nä måste sova nu.... Helgen har varit ganska sömnlös från min sida.

God natt !

HELGEN

Hallå så !

Så vart det måndag igen och helgen går alltid lika fort... :(

I fredags va det fullt ståhej. Vi började fixa med Hugos rum som hittills har varit datarum för Kim och torkrum för tvätten.. Började måla och greja på förmiddagen och fick flyttat in möbler mm i lördags :) Blev så fint och vi är riktigt nöjda. Får slänga upp en bild snart :)
Hugo sov i sitt rum för första gången igår och det gick så bra. Han sover alltid jättefint i sin egna säng. Det är jag eller Kim som oftast bär över honom till våran säng på morgonkvisten för att ligga och mysa ;)

Är så stolt som mamma. Han växer så fort och blir bara större och större...Fort går det,eget rum och allt ♥

Lördagen fortsatte med att vi rev upp allt golv i hallen och Kim la in nytt :) Tyvärr fattades det en halv kvadratmeter så vi va iväg idag och fick ordnat det. Så imorgon ska golvet vara helt klart !
Så skönt att Kim fick ytteligare 2 dagar hemma efter semestern så vi hinner klart allt innan han börjar jobba helt igen.
På kvällen åkte jag och Hugo hem till Anna och hade en liten tjejkväll tillsammans med Liv och Fia med. Självklart var lille Noel där så Hugo hade en kompis han också. Vi kvinnor är väl inte allt för roliga att umgås med jämt ;)
Vi åt kebakrulle och kollade film. Runt 24 tiden åkte Liv,Noel och Fia hem och jag och Hugo kröp ner i soffan för vi skulle stanna över då golvet där hemma behövde 16 timmar att "torka" så att säga...

Va hemma runt 10.00 tiden på söndagsmorgonen och vi väckte Kim och fick redig frukost. Älskar verkligen helgfrukost !! Så mysigt då vi alla tre sitter runt bordet med ägg,te,mackor och obóy :D  
Hände inte allt för mycket igår under dagen... Vi bara va igår :)
Både jag och Kim har sagt att vi måste skärpa oss med maten. Måste laga mer mat och äta nyttigt ! Speciellt nu när jag ska börja träna så hårt så igår gjorde vi nyttiga burgare med enbart sallad till,va så gott !!! :D Riktigt nöjd. Har lovat mig själv att äta mycket,mycket sallad hedanefter och lite kolhydrater så jag får bort lite av den här "pasta-svullnaden" jag känner att min kropp har :( Usch inge roligt alls... SÅ NU BLIR DET ÄNDRING PÅ DETTA ! Känner att jag äntligen hittat motivationen till att gå ner i vikt och har ett mål som jag ska nå innan sommarn :)

Nä nu ska jag lägga mig bredvid Kim och mysa lite med honom. Får passa på när Hugo sover :)


Hugo äter blåbärspure,så jäkla söt !!! ;D

Kram på er !


8 JANUARI 2011

God morgon !

Ja snart är Kims semester över (endast 2 dagar kvar) :( Sen börjar han jobba som vanligt och nästa semester tillfälle han får är ju till sommarn ! Men inte hänga läpp för det. Vi har fått gjort en hel del i lägenheten dom senaste dagarna.
Hugos rum är nästan helt klart. Bara lite väggdekoration som ska upp sen är det färdigt :) Är så himla fint. Är sååå nöjd ! (Bilder kommer sen)

Började även riva upp golvet i hallen eftersom vi vill ha klinkers där. Så igår rev vi bort det gamla och idag ska Kim lägga in det nya medans jag och Hugo sover borta hos Anna :)

Fick presentkort av Kims föräldrar på klinkers på julafton och vi tackar såå mycket för det. Vi hittade kanonfint golv och är spänd på resultatet :)

Får lägga upp lite bilder på båda "rummen" sen så att säga !


Om 8 dagar börjar fotbollen igen. Haft ett litet upphåll nu på 1 månad med en inomhusträning bara så vi fick känna på bollen lite :) Men den 16 januari börjar allvaret. Puhh vi ska alltså springa ca 3 mil i veckan. Och ja,det är jobbigt. Speciellt när man inte tränat ordentligt på över 1 år då man varit gravid och fött barn. Kommer bli både kul och jobbigt på samma gång.... Våra tränare vill att vi ska börja från grunden och bygga upp motion och styrka så vi är redo för cupen i mars och sen eventuellt serien som startar i april. Åh längtar !!!! Älskar fotboll och har ju spelat sen 8 års ålder så man är lite smått fast !
Ska bli kul och se hur fotbollen även hjälper min kropp att komma tillbaks till figuren jag hade innan graviditeten. Spännande,spännande !!!



Har även lite bilder från nyår :)


 
          


Fortsatt trevlig helg på er !


UPPDATERING

Hej hopp ! Länge sen nu... IGEN !

Jul och nyår har varit kanon. Julafton va en stressig men bra dag. Åkte runt till 3 ställen och hade hela bilen knökad med julklappar (mestadels till Hugo) och va helt slut när vi väl kom hem. Men som sagt hade urmysigt hela dagen. Tack för det släkt och familj ♥

Juldagen bestämde jag och Kim oss för att hänga med och fira Linda som fyllde 30,men strax efter 22.00 ringde moster som passade Hugo och berättade att han hade spytt som bara den. Så vi tog snabbt en taxi upp till högsbo och spenderade resten av kvällen/natten hos Annika och Hugo. Dagen efter fick det bli ett besök hos akuten då Hugo spydde upp precis allt han fick i sig. Såg alldeless blek och livlös ut så vi åkte ut. Fick vätska och väntade snällt i 3 timmar på att han skulle kissa sen åkte hem :)
Dagen efter åkte Kim på det. Han blev så dålig :/ Men 2-3 dagar senare va dom båda återställda och då va det dags för nyårsafton !

Nyår va super. Liv,Adam och Noel kom runt 14.30 tiden då stack jag och Liv iväg och storhandlade inför kvällen (mat). Vi skulle äta 3-rätters och hade en del att förbereda.
Kevin,Grynet och Vidar hade kommit när vi väl va tillbaka. Började då laga till maten och samtidgt göra sig i ordning och hjälpa andra med deras hår och ha koll på Hugo... Puhhh man va lagom stressad iaf. Vi åt runt 21.30 och till middag serverades :

Förrätt- Grekisk sallad med baguetter
Varmrätt- Oxfilé med ungsbakade grönsaker och rosépepparsås. (MUMS)
Efterrätt- Gessella,vanlijvisp och vit choklad blandat toppat med hallon och krossad choklad. Vet dock inte vad själva efterätten heter :/

När man själv har barn vet man att det är svårt att få ihop tiden. Då kan ni tänka er med 3 under samma tak. När Noel somna,va Hugo och Vidar vakna. Sen somnade Hugo. Grynet skulle försöka få Vidar att somna och lyckades nästan men tyvärr blev han ledsen över något och det väckte Hugo som låg i samma rum och sen höll det på så ett tag. Noel vakna,Hugo somna,Vidar va vaken OSV... Haha inte lätt inte ! MEN... runt 23.45 då,då somnade alla tre pojkar och vi fick 12-slaget för oss själva ute på balkongen här hemma i flatås. Såg massa fyverkerier och drack ett glas champange. Sen va det snabbt in igen så vi hörde om barnen skulle vakna.
Kvällen fortsatte några timmar till och vi spelade spel,åt lite snacks och åt efterrätt och drack kaffe. En helt okej nyår helt enkelt. Hemma tillsammans med vänner och barn (vuxenpoäng) 
Tack Kim,Hugo, Liv,Adam,Noel,Kevin,Grynet och Vidar för en underbar kväll !!
(Bilder kommer sen)


Så va det nytt år !! 2011... Humm.. Undra hur detta året slutar ?
Förra året va mitt bästa år hittills. Hugo föddes.

Den största skatten i min värld !! Har fått livets gåva så förväntar mig inte alls för mycket detta året :P
Kanske en campingsemester med famiiljen Lundqvist/Hasselblom men det får vi ta till sommarn ;)

God kväll !



RSS 2.0