Underbara och lite därtill...


Ohh va ni är underbara!! älskar er!



Smartos!!

Igår va en riktigt skööön dag! Jobbade som vanligt 10-18 och hade lagom gott med kunder,chefen slutade tidigare och jag och jess blev klara precis till 18 :)) -Inte så vanligt :P

Sen begav vi oss mot stan där jag skulle mött upp mamma och co men ringde strax efter vi stäng och då hade kära mor glömt av mig haha...så jag och jess tog och en tripp till stan för att hitta outfits tills på lördag (då nelis och sofia fyller 20!!! ) :))) SKa bli himlans kul!!!
Jaja,vi stod inne i en affär och jessicas mobil ringer :
Jess:
heeej,mamma nä jag och alex är inne i stan och väntar med nummer lapp inne på lindex...
Alex: hallå vi är faktiskt på Åhlens (tittar smart mot jessica)
Jess:nä men hallå är det inte kappahl vi är på?
Alex: haha oj just det :S:S:S:S

Snacka om förvirring...KÄNDE OSS SÅ SMARTA! speciellt jag efter som jag först hade tittat på jess som om hon va dum  i huvudet haha aaa så det kan gå ;)

Pucko 1 och pucko 2 ;)


Ska även hämta min underbara vän sophia idag som kommer hem från Barcelona idag!! meningen va att hon skulle stannat mkt längre men ibland blir det inte som man tänkt sig :( Men jag är iaf glad att få träffa henne igen,konstigt nog så känns det när en mkt nära vän försvinner om det så bara är för några dagar.. <3
Får återgå till jobbet nu!
Ha en kanon dag!!! /Puss pinglan :))



Duktig!

Då va man uppe med tuppen kl 07.00 imorse för att ta sig en skööön löprunda runt vackra mölndal :)) Solen stekte på ganska bra för att vara så tidit och det blev himlans varmt fort...men tog  mig ca 50 min runt denna morgon och känner direkt att det känns så underbart! Skulle egentligen träffat min tränare Meri på Sats nu på morgonen men kände att solen ropade mer på mig än gymmet :))


Tidigt på jobbet är man också-igenting man är frivilligt....eller?
Fast JO jag är det ;) Skönt att kunna slappa lite innan man får massa kunder,inget stress här inte!
Äta lite frukost,fixa till make upen och ta sig en cigg-Ohhh ja!!!

På tal om annat.....Tycker det är så fruktansvärt mysigt att alltid vakna till lite lätt innan Kim går till jobbet varje morgon då jag känner hur han tittar en stund på mig,pussar mig en gång i pannan,en gång på munnen och tusen gånger på kinden,viskar hej då sen hör jag dörren slå igen!! Som sagt MYSIGT!!! :))) Kärlek!! Finns det når bättre???

Kim och jag en kall vinter morgon :)



Nä ska äta upp sista mackan och sen leta rätt på min förbaskade tändare som alltid lyckas försvinna!!! Sätta mig i solen och njuta en stund...sen kommer första kunden för dagen :)

Pussen pingaln!



löst och klart!

Ja då har man fått till en liten bild mm till bloggen,vilket jag får tacka Liv för :) himlans snällt att hjälpa en kvinna i nöd!! ;)

Kunder verkligen inte hitta själv :P haha jaja skratta ni!!! men är man ny så är man!

Nu sitter man och gottar sig i soffan tillsammans med Kim som knappt ser vaken ut efter en hård dag på jobbet (som om inte alla har det så) :PPPP Nä stackare!! ska snart bädda ner honom tänkte jag!

OCH PÅ FREDAG-kommer min underbara fia heeeem :))) får leka taxi runt 20 tiden och hämta upp henne ute på säve! vilket jag självklart ställer upp på :))



Nä ska dricka upp sista ur min cider(ingen kvälls alkholist,utan bara väldigt välförtjänt av den eftersom jag städat HELA lägenheten) haha ingen bortförklaring där inte :P och sen hoppa i säng med Kim (lät inte alls fel)
Älskar dig enormt mkt!!! Vi 2 <3



Natti natti!!!


Saknar!

Fia och jaaag! :) Fia och jag! älskar dig massor!!

Första gången!

Ja då va det väl dax för mig att gör som dom flesta...Att börja blogga,vilket tydligen är väldigt "inne" just nu :P

Jaja,livet flyter på,jobbar för tillfället till 18 ikväll och ska då klippa Cissi och henne syster som behöver friseras lite ;)


Saknar min fia himla mkt också,hon har då förflytat sig till barcelona-mina gamla hoods :P och vill att hon ska komma hem så jag kan få min gumma tillbaks! Men självklart ska hon leva livet där nere med! HALLÅ BARCELONA!! staden av alla städer ;)


Nä ska nu ta mig en cigg i solen tillsammans med kollega/barndomsvännen Jessica som började jobba hos mig på Hair i maj :)

Pusspuss

RSS 2.0