Måndag !

Idag ska vi iväg till BVC för att se hur mycket Hugo gått upp i vikt. Lika spännande varje gång. Det är liksom det man ser fram emot varje gång man är där :P

Efter det får vi ta tag i storhandel. Saker och ting börjar sakta men säkert ta slut här hemma och det är inte kul när man går till kylen och det är tomt :( Så skärpning !!
Ska även få slängt all skit som står här hemma i påsar som vi inte vill ha kvar i lägenheten. Gött ! Kim är en liten nörd när det kommer till kompost. Allt måste sorteras in i minsta detalj... Jösses !! Men det är ju alltid bra så ska väl inte gnälla för mkt om det ;)

Runt 16.00 eller nångång därefter kommer Anna,Tommi och Lea på besök och ska fika och träffa Hugo. Ska bli trevligt :) Dom har ju inte varit här ännu och har varit några av dom få som inte tjatat allt för mkt så nu är det banne mig deras tur :)


Imorgon ska jag och Liv ut och shoppa med våra gossar. Blir Frölunda Torg för det känns tryggast. Stan känns lite för stort fortfarande :/  Men ska absolut bli kul med en heldag och bara shoppa,fika och tjöta av oss :) Så hon kommer väl runt  11.00-12.00 sen bär det av !! :D


 

Hugo och kompisen Noel :)


Trevlig Måndag på er ! /Pigga Alexandra


Kommentarer
Postat av: liv

nappgossarna :D <3

2010-08-10 @ 09:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad säger du ?:

Trackback
RSS 2.0