Känns så bra!!

Ja då va det torsddag och man får äntligen sova ut imorgon. Börjar 12 och slutar 17 så är en kort dag och sen LEDIG hela helgen :) Jippiii* :) Ska bli så skönt att bara slappa imon kväll och på lördag är det massa party som gäller. Stor fest med dom flesta man känner. Ska bli riktigt skoj! Ser fram emot det :)

Hemma nu efter en go och händelserik dag! Jobbat 05.00-12.15 som vanligt, sen massa drama bland folk (no names) haha men lite skrattretande är det allt, va hände med respekten??
haha jaja så det kan gå.... ;) Sen åkte fia med mig hem och myste en långt stund, kollade lite internet, tv, sen blev det sängen för oss :P somnade runt 15 tiden sen ringde klockan på mobilen för att vi inte skulle sova bort hela dagen. Runt 18 hämtade jag upp Mirre som självklart också skulle vara med och spela match ikväll, släppte fia i majorna och drog mot hisingen för spel.
Och va vi ägde denna match halebale va vi va grymma idag! Började helt ok och spelet såg ut 1-0 till motståndarna sen gjorde vi 1-1 sen gjorde dom 2-1, sen 3-1 och hjälp va händer?? vi tappade totalt så i halvlek fick vi ta ett riktigt pepptalk så va vi igång igen och vi spelade verkligen fotboll. Fick gjort två vackra mål och vi tog igen oss och matchen slutade 3-3, men kändes som en riktigt go vinst för det va ändå ett bra lag vi mötte men va vi kämpade!!!

GO QVIDING!!!! :)



Nä in i en varm go dusch nu sen krypa ner och bara mysa med älsklingen ♥

Natti natti ! Puss


Kommentarer
Postat av: Mela

Aa men tack hehe :) JAAA vi får göra de :D mitt hår börjar se riktigt risit ut nu :P

2009-09-18 @ 19:33:42
URL: http://michaelahedeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad säger du ?:

Trackback
RSS 2.0