UPPDATERING

Hej hopp ! Länge sen nu... IGEN !

Jul och nyår har varit kanon. Julafton va en stressig men bra dag. Åkte runt till 3 ställen och hade hela bilen knökad med julklappar (mestadels till Hugo) och va helt slut när vi väl kom hem. Men som sagt hade urmysigt hela dagen. Tack för det släkt och familj ♥

Juldagen bestämde jag och Kim oss för att hänga med och fira Linda som fyllde 30,men strax efter 22.00 ringde moster som passade Hugo och berättade att han hade spytt som bara den. Så vi tog snabbt en taxi upp till högsbo och spenderade resten av kvällen/natten hos Annika och Hugo. Dagen efter fick det bli ett besök hos akuten då Hugo spydde upp precis allt han fick i sig. Såg alldeless blek och livlös ut så vi åkte ut. Fick vätska och väntade snällt i 3 timmar på att han skulle kissa sen åkte hem :)
Dagen efter åkte Kim på det. Han blev så dålig :/ Men 2-3 dagar senare va dom båda återställda och då va det dags för nyårsafton !

Nyår va super. Liv,Adam och Noel kom runt 14.30 tiden då stack jag och Liv iväg och storhandlade inför kvällen (mat). Vi skulle äta 3-rätters och hade en del att förbereda.
Kevin,Grynet och Vidar hade kommit när vi väl va tillbaka. Började då laga till maten och samtidgt göra sig i ordning och hjälpa andra med deras hår och ha koll på Hugo... Puhhh man va lagom stressad iaf. Vi åt runt 21.30 och till middag serverades :

Förrätt- Grekisk sallad med baguetter
Varmrätt- Oxfilé med ungsbakade grönsaker och rosépepparsås. (MUMS)
Efterrätt- Gessella,vanlijvisp och vit choklad blandat toppat med hallon och krossad choklad. Vet dock inte vad själva efterätten heter :/

När man själv har barn vet man att det är svårt att få ihop tiden. Då kan ni tänka er med 3 under samma tak. När Noel somna,va Hugo och Vidar vakna. Sen somnade Hugo. Grynet skulle försöka få Vidar att somna och lyckades nästan men tyvärr blev han ledsen över något och det väckte Hugo som låg i samma rum och sen höll det på så ett tag. Noel vakna,Hugo somna,Vidar va vaken OSV... Haha inte lätt inte ! MEN... runt 23.45 då,då somnade alla tre pojkar och vi fick 12-slaget för oss själva ute på balkongen här hemma i flatås. Såg massa fyverkerier och drack ett glas champange. Sen va det snabbt in igen så vi hörde om barnen skulle vakna.
Kvällen fortsatte några timmar till och vi spelade spel,åt lite snacks och åt efterrätt och drack kaffe. En helt okej nyår helt enkelt. Hemma tillsammans med vänner och barn (vuxenpoäng) 
Tack Kim,Hugo, Liv,Adam,Noel,Kevin,Grynet och Vidar för en underbar kväll !!
(Bilder kommer sen)


Så va det nytt år !! 2011... Humm.. Undra hur detta året slutar ?
Förra året va mitt bästa år hittills. Hugo föddes.

Den största skatten i min värld !! Har fått livets gåva så förväntar mig inte alls för mycket detta året :P
Kanske en campingsemester med famiiljen Lundqvist/Hasselblom men det får vi ta till sommarn ;)

God kväll !



Kommentarer
Postat av: Liv

Åh tack själv, det va hur mysigt som helst!!!



Oja, camping i sommar med pojkaran.. Weeeeee :D



<3<3<3

2011-01-05 @ 18:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad säger du ?:

Trackback
RSS 2.0