8 JANUARI 2011

God morgon !

Ja snart är Kims semester över (endast 2 dagar kvar) :( Sen börjar han jobba som vanligt och nästa semester tillfälle han får är ju till sommarn ! Men inte hänga läpp för det. Vi har fått gjort en hel del i lägenheten dom senaste dagarna.
Hugos rum är nästan helt klart. Bara lite väggdekoration som ska upp sen är det färdigt :) Är så himla fint. Är sååå nöjd ! (Bilder kommer sen)

Började även riva upp golvet i hallen eftersom vi vill ha klinkers där. Så igår rev vi bort det gamla och idag ska Kim lägga in det nya medans jag och Hugo sover borta hos Anna :)

Fick presentkort av Kims föräldrar på klinkers på julafton och vi tackar såå mycket för det. Vi hittade kanonfint golv och är spänd på resultatet :)

Får lägga upp lite bilder på båda "rummen" sen så att säga !


Om 8 dagar börjar fotbollen igen. Haft ett litet upphåll nu på 1 månad med en inomhusträning bara så vi fick känna på bollen lite :) Men den 16 januari börjar allvaret. Puhh vi ska alltså springa ca 3 mil i veckan. Och ja,det är jobbigt. Speciellt när man inte tränat ordentligt på över 1 år då man varit gravid och fött barn. Kommer bli både kul och jobbigt på samma gång.... Våra tränare vill att vi ska börja från grunden och bygga upp motion och styrka så vi är redo för cupen i mars och sen eventuellt serien som startar i april. Åh längtar !!!! Älskar fotboll och har ju spelat sen 8 års ålder så man är lite smått fast !
Ska bli kul och se hur fotbollen även hjälper min kropp att komma tillbaks till figuren jag hade innan graviditeten. Spännande,spännande !!!



Har även lite bilder från nyår :)


 
          


Fortsatt trevlig helg på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad säger du ?:

Trackback
RSS 2.0